Why People Believe Americans Are Stupid :-D

Все същите
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Не сколасвам да го изгледам цялото, после, но държавата с Ю искрено ме разсмя :grin:
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

То не е много редно да им се смеем така, че ако пуснат подобна анкета иу нас, кой знае какви неща ще чуем. Ама не сме толкова зле със сигурност, си мисля аз.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

края обаче е доста тъжен и показателен

въобще.... егати и световната сила

не, че ние сме по-умни (ама сигурно сме) ако ни подпукат на улицата, но поне не се имаме за световна сила и не умиротворяваме наред

Израел - ислямисти, Близкия Изток да стане един стъклен кратер, Киргизстан е заплаха за световния мир, щом Буш казва, той е от Тексас...

Абе.... уджас просто :shocked::blink:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

imaranta написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

То не е много редно да им се смеем така, че ако пуснат подобна анкета иу нас, кой знае какви неща ще чуем. Ама не сме толкова зле със сигурност, си мисля аз.
gmta :D
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Пак в тая връзка вчера много се смях ей на това: :grin:

Не слагайте никого в пералнята.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

А пък според немците, буквата Щ била вилица с дръжчица, а буквата Ю- тирбушон с тапа... :crazy:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Мда. Преди време си говоря се един гражданин на таз велика страна отвъд океана -
за премиерта на втората част на "Власетлина" - Двете кули.
Пък той ми вика "Тва нещо за атентатите 9/11 ли е?"
Обяснех му аз, че по изключение някакво не е, а той:
"А, да! Майка ми се е опитвата да го чете това. Казва, че е непрочитаемо. А тя чете дори Лий Чайлд!" ми аз тука занемях направо, щото лий Чайли се опитах да го чета, не ми се получия ама хич, ама не му казах, да не си опмисли ква съм тъпа, да, безценни...
Е, не всички са такива. Голяма страна - много простотия, ко да праиш...
Аватар
ELBI

Re: Why People Believe Americans Are Stupid :-D

Мнение от ELBI »

Много забавно. Но нищо кой знае какво ново! 100%, че като тръгнем по улиците на българското/немското/английското Горно нанадолнище (да не кажа някой град или квартал на голям град, че някой ще се обиди) ще получим съвсем съвсем същите или много сходни отговори!!!

Истината е, че повечето от нас не са се сблъсквали с реалността извън собствената си среда (която е все пак образована, с интереси...). Когато ми се наложи да обучаваме млади войничета (при това бяхме елитно...така се водеше... поделение) недоумявах как може да има българи, които да не знаят кога е основана България, кой е Симеон Велики, Борис... това бяха хора завършили 8 клас !!! В Англия съм имал също интересни случаи на сблъсъци с тотално незнание.

Е - тук е съвсем друга "драмата" на "най-великите" и мислещите се за по-по-най... Но пък образованите американци, които познавам са си просто класа... Не е коректно според мен да се очаква от необразовани хора кой знае какво знание. Да не говорим, че и на места, където има доста претенции се забелязват такива глупости и щуротии... ала това е друга тема :cool:

Беше забавно, все пак...:blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Доказателство за едно напълно консуматорско общество....

Основен отговор "I don't know" (по-добре отколкото да говориш глупости)

За жалост голяма част от човечеството е тръгнало в същата посока:(
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Semiramis

Примерче дребно...

Мнение от Semiramis »

imaranta написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

На главната в Пловдив, срещу Бингото и копчетата има на ъгъла едно...заведение да кажем. С дюнери и пици на парче. И една циганка стои на бюфета. Лято. Отсреща до фонтана се подготвя сцената... Минаваме само и слушам великия разговор.
Циганката към момчето, което прави дюнерите: - Ти познаваш ли го тоя Теодоси..как му беше името...Спасов?
Той: Къв пък е тоя?
Цеганката към едно момче на опашката: І Видя ли бе, никой не го знае тоя Теодоси...извесетен бил!!!

Сравнение с БГ:
прилики: точно така всички знаем отговорите на всичко
разлика: всичко е достижимо и не са поискали-не са го получили; ние - пробвали сме всичко и всичко ни се прецаква
... и т.н
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

По същия повод можете да прегледате филма "Идиокрация"... натам сме тръгнали. :twisted:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Бе, не знам, глупави ли са или не, дали процентното съотношение идиоти / нормални е същото като навсякъде другаде, но по-скоро съм склонна да вярвам, че не са. Най-малкото защото са имали достатъчно акъл да привлекат най-големите световни мозъци, да ги натурализират, и после да се фукат, че са най-умната нация в света. Ми, ашколсун. Само с тоя президент се изложиха, ама ние пък хептен нямаме право да ги съдим.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Публикувай отговор