аре да си говорим...
аре да си говорим...
някакви глупости. Не ми се гледа ТВ, а си забравих книгата в офиса.
Питайте нещо, например. Зная стотици хиляди неща.
Или се заяжте нещо...
Бе, лаф да става.
Питайте нещо, например. Зная стотици хиляди неща.
Или се заяжте нещо...
Бе, лаф да става.
Последно промяна от АВе на 18.09.09, 19:39, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Добре, аз да почна
Та, аз да почна. Понеже в др. тема говорих за квартирата си една време като първокурсник... Та се сетих и за други квартири.
Най-притеснителната беше с една млада вдовица, мъжът и случайна жертва при някакви учения. Аз едва ли не хубав и още слаб. Една фризьорка направи чудесна прическа от косата, която не бях подстригвал от 2-3 месеца. Да, ще кажете кво съм чакал, нали? Ама тя беше над сто килограма. Та, нищо не стана...
Е, кафето и палачинките през уикенда бяха хубави.
Най-благата ми квартира беше таванско ателие на площта на целия вход. Хазяинът изкупил таваните на всичките идиоти от входа и го направил ателие. Огромно. С крадено парно. Диагонално в ъглите имаше подиуми за кухня и трапезария и за спалня отсреща.
а действително най-готината ми квартира беше на Сан Стефано, дет се вика на гъза на университета, баш срещу долната дупка "Обект № 54" именувана гадното/гнусното/отровното/златното кебапче.
Студена скара и топла бира в изобилие. Викахме му 7ма аудитория - в крилото на университета, което е за филологиите, централното, имаше 6 аудитории, та седмза стана това гнусно кръчме. Поне нямах проблеми с вечерята. Докато не започна да ме сваля дъщерята на кръчмарката.
Най-притеснителната беше с една млада вдовица, мъжът и случайна жертва при някакви учения. Аз едва ли не хубав и още слаб. Една фризьорка направи чудесна прическа от косата, която не бях подстригвал от 2-3 месеца. Да, ще кажете кво съм чакал, нали? Ама тя беше над сто килограма. Та, нищо не стана...
Е, кафето и палачинките през уикенда бяха хубави.
Най-благата ми квартира беше таванско ателие на площта на целия вход. Хазяинът изкупил таваните на всичките идиоти от входа и го направил ателие. Огромно. С крадено парно. Диагонално в ъглите имаше подиуми за кухня и трапезария и за спалня отсреща.
а действително най-готината ми квартира беше на Сан Стефано, дет се вика на гъза на университета, баш срещу долната дупка "Обект № 54" именувана гадното/гнусното/отровното/златното кебапче.
Студена скара и топла бира в изобилие. Викахме му 7ма аудитория - в крилото на университета, което е за филологиите, централното, имаше 6 аудитории, та седмза стана това гнусно кръчме. Поне нямах проблеми с вечерята. Докато не започна да ме сваля дъщерята на кръчмарката.
Последно промяна от АВе на 18.09.09, 19:37, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
Re: Добре, аз да почна
един умрел и пти св.петра. и он го пита:АВе написа: Ама тя беше над сто килограма. Та, нищо не стана...
- колко жени си е*ал?
- па, 99 жени.
- а, не може у рая... тука влизат минимум със 100 жени.
и чиляко са ударил у тиквата и изокал:
- мааму стара, що я пропуснАх оная кьопавата...
та и ти така... дан съжаляваш!
Виж подводницата!
Едва ли. Цял живот съм бил заобиколен от жени. Много жени.Метаморф написа:та и ти така... дан съжаляваш!
Първи период след сексуалната ми "инициация" - само красавици.
На третия период вече е**х всякакви, и те имат право на сексуален живот.
Сега, в да кажем петия период, се връщам към началото - е** само хубавици, но трябва да са умни и, за предпочитане, много добре възпитани и образовани.
- Света вода ненапита
имаше едно време един руски вирус, дето като напишеш някоя команда под дос (например: dir a/) и вирусчето гадно изкарва съобщение:АВе написа:
Сега, в да кажем петия период, се връщам към началото - е** само хубавици, но трябва да са умни и, за предпочитане, много добре възпитани и образовани.
"А кофе в постели не хочеш?!" (извинявам се за лошия руски)
та и ти така... не само красива, ами и умна и образовани и възпитани... альоооо... ти откога не си е*ал бре?!
Виж подводницата!
Животът е пълен с добре възпитани, обучени и много красиви жени.Метаморф написа:та и ти така... не само красива, ами и умна и образовани и възпитани... альоооо... ти откога не си е*ал бре?!
ох, днес се скъсах от смях цял денМетаморф написа: имаше едно време един руски вирус, дето като напишеш някоя команда под дос (например: dir a/) и вирусчето гадно изкарва съобщение:
"А кофе в постели не хочеш?!" (извинявам се за лошия руски)
та и ти така... не само красива, ами и умна и образовани и възпитани... альоооо... ти откога не си е*ал бре?!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
и като с събудиш, краката ти в контакта и главата ти свети?АВе написа:Животът е пълен с добре възпитани, обучени и много красиви жени.Метаморф написа:та и ти така... не само красива, ами и умна и образовани и възпитани... альоооо... ти откога не си е*ал бре?!
п.п. или имаш странни критерии за добре обучени и възпитани?
Виж подводницата!
е ти пък, много си краенМетаморф написа:и като с събудиш, краката ти в контакта и главата ти свети?АВе написа:Животът е пълен с добре възпитани, обучени и много красиви жени.Метаморф написа:та и ти така... не само красива, ами и умна и образовани и възпитани... альоооо... ти откога не си е*ал бре?!
има такива жени, има и такива мъже, но понякога е трудно да се срещнем някъде по пътя с тях
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Мда! и краката ми в леген с обилно подсолена вода, например.Метаморф написа:и като с събудиш, краката ти в контакта и главата ти свети?
- Света вода ненапита
кой казва, че няма? има, ама някой вече ги е приватизирал бре! например те така като теб!latrevw написа:е ти пък, много си краенМетаморф написа:и като с събудиш, краката ти в контакта и главата ти свети?АВе написа:Животът е пълен с добре възпитани, обучени и много красиви жени.Метаморф написа:та и ти така... не само красива, ами и умна и образовани и възпитани... альоооо... ти откога не си е*ал бре?!
има такива жени, има и такива мъже, но понякога е трудно да се срещнем някъде по пътя с тях
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
дан си настинАл нещо?АВе написа:Мда! и краката ми в леген с обилно подсолена вода, например.Метаморф написа:и като с събудиш, краката ти в контакта и главата ти свети?
сгрей си винце малко... с черно пиперче и карамфилче и шти мине...
Виж подводницата!
ма много взехме да се обичаме с тебе нещоМетаморф написа: кой казва, че няма? има, ама някой вече ги е приватизирал бре! например те така като теб!
каква метаморфоза само
винаги четъ с интерес като заразказваш...АВе написа:Та, аз да почна. Понеже в др. тема говорих за квартирата си една време като първокурсник... Та се сетих и за други квартири.
- Света вода ненапита
либим та, ма, либим та!latrevw написа:
ма много взехме да се обичаме с тебе нещо
каква метаморфоза само
Виж подводницата!
сега, ако кажеш и че трябва да плащат сметката в ресторанта и да могат да те носят на гръб, като попрекалиш.... доста се стеснява кръгът на заподозрените:rotfl24:АВе написа:
just perfect