съседката ни
- snowprincess
съседката ни
има басейн в двора си и краде вода от нас
навъртяла е за юли и август 160 кубика вода
на кого да се оплачем, давайте съвети
дано да се оправят нещата со кротце, щото ще има кютек

Re: съседката ни
snowprincess написа:има басейн в двора си и краде вода от нас
ооо, тази е много смела. аз бих я накарала веднага да се почувства неуютно с всички позволени и непозволени средства!
just perfect
- Света вода ненапита
значи:snowprincess написа:има басейн в двора си и краде вода от нас
1. викаш експерти, които разбират от ВиК инсталации (най-добре от ВиК-то) и свидетели!!!!
2. те констатират кражбата на вода (наприемр чрез незаконно отклонение или т.нар. байпаси).
3. съставя се протокол.
4. отстранява се незаконното отклоение.
5. с протокола даваш съседката на прокурор...
Виж подводницата!
Бойко Борисов решава проблеми всякакви. Едно писмо в което гарантираш, че на двора ти ще има поне 6 телевизии + БиБиСи и ... глей как съседката ще бъде накарана да изпие целия си басеин...snowprincess написа:има басейн в двора си и краде вода от нас
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Не знам. На мен току що ми махнаха скоба от колата. Пише че контрольора я е сложил в 12и58. Аз съм изпратил есемес в 12и58, за което имам отговор. Показах му го. Той се пени, звъня на "шефа" незнам какво си, но списъка показва, че той е пуснал проверка 10сек преди аз да пратя есемеса. И единствения начин да ми махне скобата е да му платя десет лева. Пишете вика жалба.
Бесен съм!
П.П. Сори за твоя проблемЧ Тичане по инстанциите или пък питай някй адвокат. Аз напоследък много взех да ги уважавам.
Бесен съм!
П.П. Сори за твоя проблемЧ Тичане по инстанциите или пък питай някй адвокат. Аз напоследък много взех да ги уважавам.
- Света вода ненапита
извод: винаги изпращай смс-ите 11 секунди по-рано!Green Light написа:Не знам. НЙа мен току що ми махнаха скоба от колата. Пише че контрольора я е сложил в 12и58. Аз съм изпратил есемес в 12и58, за което имам отговор. Показах му го. Той се пени, звъня на "шефа" незнам какво си, но списъка показва, че той е пуснал проверка 10сек преди аз да пратя есемеса. И единствения начин да ми махне скобата е да му платя десет лева. Пишете вика жалба.
Бесен съм!
Виж подводницата!
А адвокатките уважаваш ли?Green Light написа:Не знам. На мен току що ми махнаха скоба от колата. Пише че контрольора я е сложил в 12и58. Аз съм изпратил есемес в 12и58, за което имам отговор. Показах му го. Той се пени, звъня на "шефа" незнам какво си, но списъка показва, че той е пуснал проверка 10сек преди аз да пратя есемеса. И единствения начин да ми махне скобата е да му платя десет лева. Пишете вика жалба.
Бесен съм!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Това е много!:shocked:snowprincess написа:има басейн в двора си и краде вода от нас
Щом го е навъртяла, значи е след водомера, което ще рече че е направо от външната чешма, а това е нагло!:blink:
Проблемът е да докажеш, че точно тя го е направила.
- Глас в пустиня
По условие имаме навъртяни кубици => не е байпас.Метаморф написа: 2. те констатират кражбата на вода (наприемр чрез незаконно отклонение или т.нар. байпаси).