Спряхме и се заговорихме - жена ми с кучетата, аз с Индианеца. Наскоро се пренесъл да живее в един блок наблизо. Той беше маниак на тема мотоциклети. Оказа се, че още е.
Кучетата му се казват Харли и Дейвидсън.
Ей, толям си смешко!Remmivs написа:не, не се кръщават така
истинските имена на кучетата са нещо от сорта на:
z$ja*rust52w
zulu - Dollar - juliet - alpha - Asterisk - romeo - uniform - sierra - tango - Five - Two - whiskey
ти четка за под с дръжка отстрани видял ли сиGaspode написа:Що па на гърба? Има и други опции

за да са кекави, щоjazz написа:винаги съм се чудил
защо пък трябва да са расови
другите по ли са
но най-вече за гушкане и мачканеRemmivs написа:аха
става и за четка за под, само трябва да му навиеш една дръжка на гърба

На нашия понякога, в изблик на ярост, му викаме "гад проклета" или " мръсник" или "гадино", но той или стои насреща и ни се "зъби"-разбирай потраква странно с челюсти, или превантивно се скатава скорострелно някъде. В никакъв случай не дотичва рабостен и доволен, което по неоспорим начин доказва превъзходството на кодките НАД кучетата като видАВе написа:
Такивамитиработи.

И аз познавах един Харли. Далматинец и много шантав.АВе написа:Сутринта срещнах един пич, когото познавам от едно време от университета. Всъщност, жена ми ми обърна внимание на кучетата му - черен дог и доберман, които той разхождаше. Аз, пък, се загледах в собственика им - Индианеца. Той е мургав, чернокос и още с всичката си коса [иконка за завист].
Спряхме и се заговорихме - жена ми с кучетата, аз с Индианеца. Наскоро се пренесъл да живее в един блок наблизо. Той беше маниак на тема мотоциклети. Оказа се, че още е.
Кучетата му се казват Харли и Дейвидсън.![]()
Не се бой от съвършенството - няма да го постигнеш.Мнемозина написа:Иначе най-подходящо котешко име за мен си остава Михал Мишкоед. Само дето котаракът, дето го кръстих така, се плашеше от мишки.
Съвършенството общо взето е трудно постижимо.
Лесно му е било на Дали, той не е писал в 3о4о.АВе написа:Не се бой от съвършенството - няма да го постигнеш.Мнемозина написа:Иначе най-подходящо котешко име за мен си остава Михал Мишкоед. Само дето котаракът, дето го кръстих така, се плашеше от мишки.
Съвършенството общо взето е трудно постижимо.
С. Дали:-)
Лесно му е било на Дали, той не е писал в 3о4о.Мнемозина написа:Не се бой от съвършенството - няма да го постигнеш.
С. Дали:-)
От онзи ден съм войнствено настроена, не ме ядосвай, че се изнервям.АВе написа:Въпрос на база за сравнение. Взимай мен за пример - не само не съм съвършен, ми съм си направо некадърно изработена заготовка. И ще се почувстваш дале-е-еч по-добре.Мнемозина написа:
Лесно му е било на Дали, той не е писал в 3о4о.
А тук - съвършенство до съвършенство, ми как да не се боиш?
Ама, никак не искам да те ядосвам! Напротив, исках да те успокоя. Да ти поизправя раменете на егото и даже да го ондулирам.Мнемозина написа:От онзи ден съм войнствено настроена, не ме ядосвай, че се изнервям.
Несъвършенствата правят хората живи.
Да, знам, друго ме удиви и ми беше много симпатично.АВе написа:Ама, никак не искам да те ядосвам! Напротив, исках да те успокоя. Да ти поизправя раменете на егото и даже да го ондулирам.Мнемозина написа:От онзи ден съм войнствено настроена, не ме ядосвай, че се изнервям.
Несъвършенствата правят хората живи.