за Здрави нерви
за Здрави нерви
Така де
темата е свързана с разни мои размисли и умопобъркващи заключения.
За типовете жени например... :)
Тва е съвсем отскорошна класификация. имам предвид за свободни жени де. небракувани :)
то пък тря се уточни, че става дума за таквиз дет аз съм срещал. уф, сега някой може да съжалят и че ме познават. като в "цената на истината" :)
1. скромни, тихи, неамбициозни - ЗА домашния уют. Ама къде ще е тръпката с тях. вълнението. температурата
2. Амбициозни, с (високи) изисквания. Знаят кво искат от живота. Е те тука има тръпка. Ама летвта е висока...
Оф. Много ми е кратък увода... ;)
Тва е съвсем отскорошна класификация. имам предвид за свободни жени де. небракувани :)
то пък тря се уточни, че става дума за таквиз дет аз съм срещал. уф, сега някой може да съжалят и че ме познават. като в "цената на истината" :)
1. скромни, тихи, неамбициозни - ЗА домашния уют. Ама къде ще е тръпката с тях. вълнението. температурата
2. Амбициозни, с (високи) изисквания. Знаят кво искат от живота. Е те тука има тръпка. Ама летвта е висока...
Re: за Здрави нерви
туристе ти си като братя стругацки ибаси:rotfl24:turist написа:Така де
две в едно
и .уя у патката и душата в рая искаш:shocked:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Света вода ненапита
тук си прав... такива са ти...turist написа:умопобъркващи заключения.
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Така като гледам и опита ти е кратък.turist написа:
БоЕВ написа:Така като гледам и опита ти е кратък.turist написа:
И типажите пък съвсем. Сведени само до 2.
Е, протестирам начи
"Спаси си деня!" - Green Light
много ти е заключителен, уводът
по-скоро

аз пък знаеш ли какво си мисля? всяка система съществува само ако е в баланс
хубавите ябълки - при прасетата
парашутиста - при домакинята. да гледа децата, ако нещо..
луда жена - мъж, стабилен като скала...
разни такива..
ми според мен си много прав, ама няма начин.
това е положението.
скачаш.( ако не скочиш ти, друг ще го направи.
по-скоро
аз пък знаеш ли какво си мисля? всяка система съществува само ако е в баланс
хубавите ябълки - при прасетата
парашутиста - при домакинята. да гледа децата, ако нещо..
луда жена - мъж, стабилен като скала...
разни такива..
ми според мен си много прав, ама няма начин.
скачаш.( ако не скочиш ти, друг ще го направи.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- сър Айвънхоу
До толкова може да си брои човека... не му се сърди!Нефертити написа: И типажите пък съвсем. Сведени само до 2.
Ох, миличкия, на него как да му се сърди човек?!сър Айвънхоу написа:До толкова може да си брои човека... не му се сърди!Нефертити написа: И типажите пък съвсем. Сведени само до 2.
- сър Айвънхоу
Да не би да може да обобщава, м?сър Айвънхоу написа:До толкова може да си брои човека... не му се сърди!Нефертити написа: И типажите пък съвсем. Сведени само до 2.
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
Semiramis написа:Да не би да може да обобщава, м?сър Айвънхоу написа:До толкова може да си брои човека... не му се сърди!Нефертити написа: И типажите пък съвсем. Сведени само до 2.
жената (може и жените)Нефертити написа: Така е то, да,
но от коя жена?
че тук неговите варианти са 3!
двата, гореизброени от него + майка му.
Ако визираш третия, а дано вече да не е част от нея, че на тия годинки става лошо
така ясно ли става
но майките са в друга категория
щото ще дойде оня дето пише се ЕДИТ
и ще ни се смее
turist написа:Така де
- имат деца;
- искат деца.
и натам е напълно излишно да се обяснява.
- сър Айвънхоу
уви, не съмНефертити написа:
мнооого си добър в хайкуто, признала съм те
наздраве
трудно е това
а онова горе е от Шекспир
или поне превода на неговата пиеса Напразни усилия на любовта
бях още студент май или даже ученик
но помня като слон
само дето не и нещата които ми трябват
благодаря ви все пак лейди Нефертити
и наздраве
сър Айвънхоу написа:тихо бре, че ептен ще се разстрои човека...
прочетох заглавието.
Здрасти Айвънхоу!сър Айвънхоу написа:Semiramis написа:Да не би да може да обобщава, м?сър Айвънхоу написа:До толкова може да си брои човека... не му се сърди!Нефертити написа: И типажите пък съвсем. Сведени само до 2.
тихо бре, че ептен ще се разстрои човека...
Баш ми е драго да те видя.
Чакай пак да пробвам да обобщя.
Значи - отборите колко са:
1 - тихите и скромните са за мен
2 - не са за мен - щото ми угасва тръпката с тях след време
3 - може да не са за мен - обаче имам неизживени неща с тях
4 - свят като цвят. може и да я имало вярната комбинация
Много мерси за вниманието и невниманието
"Давай бате шефе - ти си най-големия" :)
Повярвайте, кралю, човек не можеRemmivs написа:уви, не съмНефертити написа:
мнооого си добър в хайкуто, признала съм те
наздраве
трудно е това
а онова горе е от Шекспир
или поне превода на неговата пиеса Напразни усилия на любовта
бях още студент май или даже ученик
но помня като слон
само дето не и нещата които ми трябват
благодаря ви все пак лейди Нефертити
и наздраве
да гони философски глъбини
без хапване, без сън и без жени!:winkw:
Наздраве РЕМ!
- snowprincess
turist написа:Така де
питаш ли нещо или искаш потвърждение, че са такива жените
ох

Няма да стане така.turist написа:Де да знам.
Май питам:
"Оракуле кажи ми - ква жена е подходяща за мен?"
Само не ме пращайте - някой да ми тегли бой или да ме строява - че няма полза ;)
Благодаря на Принцесата за тематично насочения въпрос!!! ;)
Довеждаш кандидатките тук, представяш ни ги, ние ги оглеждаме, обсъждаме и т.н. и ти даваме ценни и компетентни мнения.
Panta rhei...
Ооо, Кенте - струва ми се, че напоследък и тоя момент може да назрее. След последните 3 - все повече ми нараства желанието да пробвам с мъж. Имам и няква спирачка, че там по СПИН-озна е работата де :)Кент написа:пробвай с мъж бе като е трудно с жена, се е избор:-)
Само не ме пращайте - някой да ми тегли бой или да ме строява - че няма полза ;)
Мнемозина написа:Няма да стане така.turist написа:Де да знам.
Май питам:
Довеждаш кандидатките тук, представяш ни ги, ние ги оглеждаме, обсъждаме и т.н. и ти даваме ценни и компетентни мнения.
Привет, Мнемоооо ;)
Бе как ше ги водя тук бе
те кат ме видят кви съм ги писал някога, а и сега и ако имат акъл в главата - ше бегат през девет баира в десети :)
Ооо, Кенте - струва ми се, че напоследък и тоя момент може да назрее. След последните 3 - все повече ми нараства желанието да пробвам с мъж. Имам и няква спирачка, че там по СПИН-озна е работата де :)[/quote]turist написа:
пробвай с мъж бе като е трудно с жена, се е избор:-)
Само тВа ли ти е спирачката?
Значи нямаш такава!
Не помня да си писал чак пък такива неща.turist написа:
Привет, Мнемоооо ;)
Бе как ше ги водя тук бе
те кат ме видят кви съм ги писал някога, а и сега и ако имат акъл в главата - ше бегат през девет баира в десети :)
Ами тогава дай да ги завъртим на рулетка и която се падне. То и без това същото правим със съвети на сляпо.
Ние ще казваме "ей тази", пък ти ще викаш "не", докато се разбере какво искаш.
Пък ние ще ти отговорим "не може, оракулът каза другата".
Panta rhei...
Хм, ми то за рулетка трябват поне 10. аз сега имам 1,5Мнемозина написа:Не помня да си писал чак пък такива неща.turist написа:
Привет, Мнемоооо ;)
Бе как ше ги водя тук бе
Ами тогава дай да ги завъртим на рулетка и която се падне. То и без това същото правим със съвети на сляпо.
Ние ще казваме "ей тази", пък ти ще викаш "не", докато се разбере какво искаш.
Пък ние ще ти отговорим "не може, оракулът каза другата".
незнам дали ше мога да го докарам до такваз голяма бройка - текущи жени за разиграване тука... :)
- snowprincess
1. разбирането дали си съвместим с друг човек се основава на два набора от качества, които си съответстват (стремежът към лидерство у единия се подкрепя от желанието за подчинение у другия и спокойствието и разсъдителността на двамата съпрузи води до пълно взаимно разбирателство)turist написа:Де да знам.
Май питам:
2. съвместимостта на основа на стремежът на двамата към отстъпки и към търсене на хармонични отношения
първият вариант прогнозира, а вторият – гарантира успешността на връзката/брака
ти сам си избери по какви критерии ще избираш човека до себе си
не си пожелавай да си с постоянно висока температура и не смятай, че чуждата жена е по-добра от тази, която е до теб в момента

Ами тогава въпросът не е коя, а дали.turist написа:
Хм, ми то за рулетка трябват поне 10. аз сега имам 1,5
незнам дали ше мога да го докарам до такваз голяма бройка - текущи жени за разиграване тука... :)
Не ни питай нас, отговорът си е у теб, ние винаги ще сбъркаме.
И ще ти се смеем, щото сме умни, успели, никога не изпитваме съмнения и винаги знаем какво да правим.
Panta rhei...
Подозирам, че ще споря със специалист, но ... Ама какви критерии, ве хора!snowprincess написа:...ти сам си избери по какви критерии ще избираш човека до себе си
не си пожелавай да си с постоянно висока температура и не смятай, че чуждата жена е по-добра от тази, която е до теб в момента
Като избираме спътник/спътница в живота (аз щот` по-скоро като път го виждам туй преживяване)
ми се струва да е малко по-различно от избирането на апартамент, кола или нов пуловер!
(по същата причина не ми се връзват и /пред/брачните договори...)
За мен когато говори сърцето, разума тря`а си трай!
Иначе едни Монтеко-Капулетни трагедии, едни отрови, едни кинжали, не е работа!
С която успееш да се изравниш в общата лудост (щот` за лудостта, наречена любов говорим),
и от двама луди се получи едно (красиво, но напълно побъркано!), тя е!
- Green Light