Нищо нямам за казване, просто се обаждам.
Има такива моменти, дето си концентриран в нещо и нямаш енергия за раздаване.
Изпитна година ми е тази, отбора е на финали - играчите си вършат работата, ама стратегията и тактиките ако са калпави?
Всичко е в ръцете на Случайността:lol:
Не че има нещо фатално, но искам да успеят.
Да се махнат от България и да живеят в държави, в които постиженията се заплащат не само с хляб, но и със сирене.
П.П. Как можа да се случи в годината в която най-много ми трябват пари да се окажа с най-ниски доходи?!
Трупам дългове и инвестирам, да видим докъде ще я докарам.
Не искам да мисля рационално, защото ще се отчая.
Уповавам се........не знам точно на какво, но знам че ако действам методично и се оставям на интуицията в сюблимните моменти, ще стане най-доброто.
Каквото и да е то.
Тема за обозначаване
Re: Тема за обозначаване
shshtt написа:Уповавам се........не знам точно на какво, но знам че ако действам методично и се оставям на интуицията в сюблимните моменти, ще стане най-доброто.
Каквото и да е то.
а нашите - от тези, които мислим за най-добри. а впоследствие са точно такива.
Искам да кажа, че понеже Случайности няма
всичко ще се подреди по най-добрия начин.
и ако някога се страхуваме докато вървим по пътя
е защото мислим за начина.
а трябва за целта само.
и слава Богу, защото с жалки опити да контролираме начин,
посока, от която да дойде решението,
сме много по-ограничени от Създателя/Вселената/Мат(рицата и там каквото.
нещата понякога се решават по толкова непредвидими начини...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- snowprincess
и аз стискам палци да стане най-добротоshshtt написа:Нищо нямам за казване, просто се обаждам.
Изпитна година ми е тази, отбора е на финали - играчите си вършат работата, ама стратегията и тактиките ако са калпави?
Да се махнат от България и да живеят в държави, в които постиженията се заплащат не само с хляб, но и със сирене.
П.П. Как можа да се случи в годината в която най-много ми трябват пари да се окажа с най-ниски доходи?!
Уповавам се........не знам точно на какво, но знам че ако действам методично и се оставям на интуицията в сюблимните моменти, ще стане най-доброто.
Каквото и да е то.
за децата говориш, нали
те искат ли да се махнат от България

- Green Light
Де да знам защо, ама за тебе не ме е страх. Всичко ще е ОК, при тебе.
http://www.youtube.com/watch?v=jyYZUhSeRYc
http://www.youtube.com/watch?v=jyYZUhSeRYc
сигурно сме в крайно различна ситуация, а като чета - се ено съм го написала...shshtt написа:Нищо нямам за казване, просто се обаждам.
Каквото и да е то.
прегръдка от мен и УСПЕХ!