чудя се... ти на спамер ли се правиш, или просто си изтрещял напълно...turist написа: Здрасти Айвънхоу!
Баш ми е драго да те видя.
Чакай пак да пробвам да обобщя.
Значи - отборите колко са:
1 - тихите и скромните са за мен
2 - не са за мен - щото ми угасва тръпката с тях след време
3 - може да не са за мен - обаче имам неизживени неща с тях
4 - свят като цвят. може и да я имало вярната комбинация
Много мерси за вниманието и невниманието
"Давай бате шефе - ти си най-големия" :)
за Здрави нерви
- сър Айвънхоу
Re: за Здрави нерви
Колкото повече мислиш, толкова по- лошо ще става. Разбери едно- някоя женя ще избере теб и ще те накара да повярваш, че ти си я избрал.turist написа:Така де
темата е свързана с разни мои размисли и умопобъркващи заключения.
За типовете жени например... :)
Тва е съвсем отскорошна класификация. имам предвид за свободни жени де. небракувани :)
то пък тря се уточни, че става дума за таквиз дет аз съм срещал. уф, сега някой може да съжалят и че ме познават. като в "цената на истината" :)
1. скромни, тихи, неамбициозни - ЗА домашния уют. Ама къде ще е тръпката с тях. вълнението. температурата
2. Амбициозни, с (високи) изисквания. Знаят кво искат от живота. Е те тука има тръпка. Ама летвта е висока...
Оф. Много ми е кратък увода... ;)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
не говориш със специалист, а с виртуално другарче, няма да спорим - ти ще си казваш твоето мнение, аз моетоВлад написа:
Подозирам, че ще споря със специалист, но ... Ама какви критерии, ве хора!
Като избираме спътник/спътница в живота (аз щот` по-скоро като път го виждам туй преживяване)
ми се струва да е малко по-различно от избирането на апартамент, кола или нов пуловер!
(по същата причина не ми се връзват и /пред/брачните договори...)
За мен когато говори сърцето, разума тря`а си трай!
Иначе едни Монтеко-Капулетни трагедии, едни отрови, едни кинжали, не е работа!
С която успееш да се изравниш в общата лудост (щот` за лудостта, наречена любов говорим),
и от двама луди се получи едно (красиво, но напълно побъркано!), тя е!
човекът има жена до себе си, а в същото време "чуждата кокошка патка му се вижда"
любовта е положителна проекция - този е най- добрата/ият, красивата/ият, романтичната/ият... докато разбереш, че и тя/той пръцка под юргана и .... ауууу как съм се заблудил/а тя/той са такива
простаци, искам нещо по-добро
критериите са дотолкова, доколкото да знаеш дали си склонен да правиш компромиси или ще очакваш само другият да прави
Последно промяна от snowprincess на 01.10.09, 09:44, променено общо 1 път.

- Green Light
- snowprincess
- Green Light
аз се хващам за думата "висока летва"snowprincess написа:има 1,5 жени, и се пита коя да избере, едната тиха и скромна, другата пожар - та, му се иска висока температураGreen Light написа:Има мъж; има жени; има задръжки. Това е даденото в условията на задачата на Туриста, според мен
Щом има висока летва, значи естествено искаме тва отгоре, хад нея, нали. То е хубавото. Ама ако си мислим, че ние сме без шанс, то трябва да правим компромис. Е как да се влюбиш в компромис? Как да живееш с компромис? Как да се съобразяваш, да градиш живот, да правиш общи планове с компромис?
Летви не съществуват. Никакви, въобще, това не се учи, но мисля че идва време, години на които хората разбират това самички.
- snowprincess
всички правим компромисиGreen Light написа: аз се хващам за думата "висока летва"
Щом има висока летва, значи естествено искаме тва отгоре, хад нея, нали. То е хубавото. Ама ако си мислим, че ние сме без шанс, то трябва да правим компромис. Е как да се влюбиш в компромис? Как да живееш с компромис? Как да се съобразяваш, да градиш живот, да правиш общи планове с компромис?
Летви не съществуват. Никакви, въобще, това не се учи, но мисля че идва време, години на които хората разбират това самички.
тия, дето не искат, повтаргат и потретват, докато разберат, че без това не може

лошо подклаждаш илюзиите
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Marygold_vn
За паралелните връзки...
... виж какво - подкарай няколко паралелни връзки - когато впечатленията ти са успоредно пресни ще успееш да избереш титулярката... за момента...
Silence must be heard...
Re: За паралелните връзки...
....................
Сър Айвънхоу. Може би има истина и в двете ти предположения
за изтрещялостта и спамърството. ми обичам да щракам на клавиатурата; а хич да не е - тук все може да се види някое ценно и полезно мнение тъй да се каже
Благодаря ;)
Сър Айвънхоу. Може би има истина и в двете ти предположения
за изтрещялостта и спамърството. ми обичам да щракам на клавиатурата; а хич да не е - тук все може да се види някое ценно и полезно мнение тъй да се каже
Благодаря ;)
Цитирайки постинга на Сноу си избирам в тази тема да отговоря на питането от Мнемо (от темата ми За мъжете анкета)....snowprincess написа:............
1. разбирането дали си съвместим с друг човек се основава на два набора от качества, които си съответстват (стремежът към лидерство у единия се подкрепя от желанието за подчинение у другия и спокойствието и разсъдителността на двамата съпрузи води до пълно взаимно разбирателство)
2. съвместимостта на основа на стремежът на двамата към отстъпки и към търсене на хармонични отношения
първият вариант прогнозира, а вторият – гарантира успешността на връзката/брака
Тук в тази тема общо взето това е отговора, който търсих. За съвместимостта - вярно че тук е обяснено от научна гледна точка. Ама тоз комат ще залъже гладът ми за задоволителен отговор ;)
Сага да отида в другата тема и да обясня защо създадох нея... ;)
Е, какво..измислил си го явно.turist написа:Така де
темата е свързана с разни мои размисли и умопобъркващи заключения.
За типовете жени например... :)
Тва е съвсем отскорошна класификация. имам предвид за свободни жени де. небракувани :)
то пък тря се уточни, че става дума за таквиз дет аз съм срещал. уф, сега някой може да съжалят и че ме познават. като в "цената на истината" :)
1. скромни, тихи, неамбициозни - ЗА домашния уют. Ама къде ще е тръпката с тях. вълнението. температурата
2. Амбициозни, с (високи) изисквания. Знаят кво искат от живота. Е те тука има тръпка. Ама летвта е висока...
Оф. Много ми е кратък увода... ;)
Една за домашния уют и една луда, с чиито изисквания да се пошегуваш.

и според мен го е измислил.Йон написа:
Е, какво..измислил си го явно.
just perfect
- Green Light
Бе кофти малко да говорим така в трето лице, но според мен Туриста бая може да ни светне по въпроса. Виж че нищо не споделя, не се тормози много да ги формулира темите и въпросите. Нито пък много ги размишлява наш'те писания.bead_ написа:и според мен го е измислил.Йон написа:
Е, какво..измислил си го явно.ама, не исках да го казвам, че щеше да се обиди....
И освен това учудващо е все в добро разположение на духа.
Ланселот изчезна. И той беше такъв образ- интересен. Все изчезват
най-вероятно ще сподели, ако има нещо за споделяне...Green Light написа: Виж че нищо не споделя
п.п. чета "незнайко в слънчевия град" на дребния. асоциации.
just perfect
- Green Light
Еййй. Мерси бе. Ние свършихме Двойната Лотхен и се чудех какво да почнем.bead_ написа:най-вероятно ще сподели, ако има нещо за споделяне...Green Light написа: Виж че нищо не споделя
п.п. чета "незнайко в слънчевия град" на дребния. асоциации.
Ние четем на смени. Аз и големия на малкия. Той ни отсвирва в 75% от времето. Тоя човек си прави каквото си иска.
опресни си я и ще се светнеш какво исках да кажаGreen Light написа:
Еййй. Мерси бе.
just perfect
с кой праиш асоциации, с пачкуле пестрини ли:lol:п.п. чета "незнайко в слънчевия град" на дребния. асоциации.
ако читеш на руски де
оня дето не се миеше:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
има там едно дребосъче, което /не от лошо сърце или помисли/ разказва небивалици големи. и синът ми много му симпатизира и го оправдава. на седем е човекът. аз лекичко коментирам в посоката "не е задължително да привличаш вниманието по този начин" и "той май се поувлече в измишльотините и сам започна да си вярва"Кент написа: с кой праиш асоциации
just perfect
- Green Light
Е Незнайко, де!bead_ написа:има там едно дребосъче, което /не от лошо сърце или помисли/ разказва небивалици големи. и синът ми много му симпатизира и го оправдава. на седем е човекът. аз лекичко коментирам в посоката "не е задължително да привличаш вниманието по този начин" и "той май се поувлече в измишльотините и сам започна да си вярва"Кент написа: с кой праиш асоциации
Почнахме я. Вчера беше първа глава.
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
А в развъдниците въдят ли се и болести? :)сър Айвънхоу написа:каквото си поискат, бе!turist написа:И какво могат да ми направят? :)сър Айвънхоу написа:много!turist написа:Опасни ли са опитните жени?
Отговор: За тебе са опасни! Да!
Ама колко точно са опасни? :)
а ти, като гледам си прекрасен развъдник на фантазии в тази насока...
- Глас в пустиня
Могад да те хванат, да ти събуят панталоните и да ти плюят на бубата - например.turist написа:И какво могат да ми направят? :)сър Айвънхоу написа:много!turist написа:Опасни ли са опитните жени?
Виж -> bikinimedia.net/2009/10/11/5-znaka-tche-tya-ne-e-za-teb/
- snowprincess
Не бе; за жена на 55г. говоря. Нали трябваше да ги докарам до 10 сегашни :)snowprincess написа:какво разбираш под опитни жени?turist написа:Опасни ли са опитните жени?
твоите наборки са вече жени с опит, защо да са опасни?
или тази, която ще ходи да учи в чужбинско мислиш за опитна?
- snowprincess
Е как защо...Мнемозина написа:Защо 10?turist написа:Нали трябваше да ги докарам до 10 сегашни :)
Нали по-нагоре в тая тема го бяхме казали:
turist написа:Мнемозина написа:turist написа:
Привет, Мнемоооо ;)
Бе как ше ги водя тук бе
те кат ме видят кви съм ги писал някога, а и сега и ако имат акъл в главата - ше бегат през девет баира в десети :)
Не помня да си писал чак пък такива неща.
Ами тогава дай да ги завъртим на рулетка и която се падне. То и без това същото правим със съвети на сляпо.
Ние ще казваме "ей тази", пък ти ще викаш "не", докато се разбере какво искаш.
Пък ние ще ти отговорим "не може, оракулът каза другата".
Хм, ми то за рулетка трябват поне 10. аз сега имам 1,5
незнам дали ше мога да го докарам до такваз голяма бройка - текущи жени за разиграване тука... :)
За да има избор къде да се спре топчето от рулетката :)