гражданска отбрана правят учение
- Green Light
гражданска отбрана правят учение
Да не се изплашите. Щели да вият сирените много време. 20 минути.
- Глас в пустиня
Re: гражданска отбрана правят учение
Изпробват си системите просто - учение ще е, ако ви накарат да се евакуирате или да извършвате някакви други действия свързани с безопасността при аварии и бедствия.Green Light написа:Да не се изплашите. Щели да вият сирените много време. 20 минути.
доста е тъпо тва със сирените. сега е учение - ще ни проглушат ушите, ми ок. а ако завият "не на ужким"? кво трябва да се прави знае ли някой? не. хахаха.Green Light написа:Да не се изплашите. Щели да вият сирените много време. 20 минути.
just perfect
Лъжат.Green Light написа:Да не се изплашите. Щели да вият сирените много време. 20 минути.
Това е по случай деня на музиката, но им е неудобно да си признаят.
Panta rhei...
- Green Light
Еее, много им скапан диджеят, бе, както би казал МоцартМнемозина написа:Лъжат.Green Light написа:Да не се изплашите. Щели да вият сирените много време. 20 минути.
Аха, сигурно точно затова им е неудобно.Green Light написа:Еее, много им скапан диджеят, бе, както би казал МоцартМнемозина написа:Лъжат.Green Light написа:Да не се изплашите. Щели да вият сирените много време. 20 минути.
Но няма да се втренчваме.
Чувствата са важни, чувствата и отношението.
Panta rhei...
bead_ написа:доста е тъпо тва със сирените. сега е учение - ще ни проглушат ушите, ми ок. а ако завият "не на ужким"? кво трябва да се прави знае ли някой? не. хахаха.
пиеш едно ако имаш време и това е
аз лично бих предпочел да не ги чуя даже
няма смисъл да ги пускат
- Глас в пустиня
Да!bead_ написа:... ми ок. а ако завият "не на ужким"? кво трябва да се прави знае ли някой? ...
Намятаме се с по един бял чаршаф и тръгваме бавно към гробищата.
БоЕВ написа:тва в случай, че ни заварят по леглата, а ако сме по бюрата например или под масите...bead_ написа: Намятаме се с по един бял чаршаф и тръгваме бавно към гробищата.
just perfect
или под бюратаbead_ написа:тва в случай, че ни заварят по леглата, а ако сме по бюрата например или под масите...
под формата на квадрат
по-пухкавите - по краищата

по-пухкавите - по краищата
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Един скеч, който съм гледал мнооого много отдавна:
Драги зрители, скъпи радиослушатели, извънредно включване! Въздушна опасност! Това не е учебна тревога! Незабавно направете следното:
По най-бързият начин слезте в противоатомното си бомбоубежище, включете радиоприемника си и чакайте по-нататъчни инструкции.
Ако нямата противоатомно бомбоубежище, незабавно изключете хладилника си, влезте вътре и затворете вратата плътно.
Ако нямате хладилник, отворете вратата на пералнята си, и пъхнете главата си вътре.
Ако нямате пералня, легнете на пода с гръб към най-дебелата стена на жилището ви.
Ако нямате жилище, повтаряйте след мен: Отче наш, Ти който си на небето...
Драги зрители, скъпи радиослушатели, извънредно включване! Въздушна опасност! Това не е учебна тревога! Незабавно направете следното:
По най-бързият начин слезте в противоатомното си бомбоубежище, включете радиоприемника си и чакайте по-нататъчни инструкции.
Ако нямата противоатомно бомбоубежище, незабавно изключете хладилника си, влезте вътре и затворете вратата плътно.
Ако нямате хладилник, отворете вратата на пералнята си, и пъхнете главата си вътре.
Ако нямате пералня, легнете на пода с гръб към най-дебелата стена на жилището ви.
Ако нямате жилище, повтаряйте след мен: Отче наш, Ти който си на небето...
имаше навремето някакъв бунт в америчко на майките и/или домакините
като разбрали, че всичко това с тези дрилове, пардон, тренировки е пунта мара
защото водородните бомби размазват противоатомните убежища просто като масълце по филия
стандартните, не тези на правителства, гщ-та и прочее
но дори и тях могат ако е прицелена добре главата и използва технология за проникване преди детонация на водорода
а никой не харчи за нестандартни
пък
и да похарчи и да има оцелели
горко им
по-добре да блеснеш веднага
защото водородните бомби размазват противоатомните убежища просто като масълце по филия
но дори и тях могат ако е прицелена добре главата и използва технология за проникване преди детонация на водорода
пък
горко им
- сър Айвънхоу
олеле...Green Light написа:Да не се изплашите. Щели да вият сирените много време. 20 минути.
- сър Айвънхоу
ей, кви па са тия извратени пози дет ги практикувате във вашта фирма?!?!Remmivs написа:или под бюратаbead_ написа:тва в случай, че ни заварят по леглата, а ако сме по бюрата например или под масите...:blum::blum:
аз и в тая тема ше тряя да почна да признавам, че не съм запозната, че не съм наясно....
just perfect
бе как да ти кажаbead_ написа:ей, кви па са тия извратени пози дет ги практикувате във вашта фирма?!?!
аз и в тая тема ше тряя да почна да признавам, че не съм запозната, че не съм наясно....
фантазия си беше това
не, че не съм лазил под бюра и насам-натам
ма друго имах предвид
както и да е
сексистко е
ма аз съм си сексист
наздраве
- сър Айвънхоу
ъъъ... таковата... кой кихна?bead_ написа:наздравеRemmivs написа:
наздраве
- Green Light
Водородната бомба ли беше тая, дето веднъж като я гръмнали, заради опита и тя светнала за повече от половин час, та за малко да светнем въобще всички. Двама трима руснаци директно си пръснали тиквите. Поручика ги разправяше.Remmivs написа:имаше навремето някакъв бунт в америчко на майките и/или домакините
пък
горко им
- Piqndurnik
Като стана въпрос за под бюрата... A long, long time ago in a galaxy farRemmivs написа:бе как да ти кажаbead_ написа:ей, кви па са тия извратени пози дет ги практикувате във вашта фирма?!?!
фантазия си беше това
не, че не съм лазил под бюра и насам-натам
ма друго имах предвид
както и да е
сексистко е
ма аз съм си сексист
наздраве
away, в една фирмичка... Бачкам си нещо замислен... Влиза шефа и заварва една колежка да лази под бюрата. На въпроса какво прави, тя отговаря, че търси да включи телефона. Оказа се, че ме била питала къде е розетката и аз дори нещо съм и отговорил
Наздраве