Ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.
Ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.
1. Ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.
2. Ако сте се събудили сутринта и не трябва да ставате, значи сте спали прав.
3. Ако сте пили добре, значи утрото ще е лошо! Ако утрото е добро, значи сте пили лошо!!!
4. Ако се возите в кола и силно са ви ударили - излезте и проверете: ако са ви ударили отзад е на пари, ако е отпред - на бой.
5. Презерватив, намерен от жена ви във вашето палто - имали сте подарък при покупката на чадъра...
6. Ако ви боли глава - значи имате такава...
7. Ако един мъж отваря вратата на колата на жена, то или това е нова кола или нова жена.
8. Колкото по-добре се вижда деколтето - толкова по-трудно се помни лицето.
9. Ако децата отиват на училище официални и носят цветя, то скоро ще трябва да се прекопават картофите.
10. Ако излизайки от помещението се закачите за дръжката на вратата, обезателно ще се върнете.
11. Ако около слънцето са се появили кръгове - време е да проветрите стаята и да измиете прозорците.
12. Ако ракията се пие тежко и трудно - чакайте я обратно!
13. Нисколетящи гълъби над главата - предстои ви пране.
14. Ако в дъждовно време сте си забравили чадъра, то задължително ще се намокрите.
15. Ако псувате тихо, значи гърлото ви е простудено.
16. Ако пърхотът ви се движи - това са въшки!
17. Който търси, той знае нещо.
18. Минута смях прибавя година живот. Условно.
19. Ако отново сте качила 5 кг тази седмица, значи на тази диета ви е посъветвала най-добрата ви приятелка.
20. Детска мъдрост: ако мама се смее на шегите на татко, значи вкъщи има гости.
21. Да ходиш на работа е на пари.
22.Ако кучето ви е казало "Здравей стопанино" - значи просто не е искало да ви плаши със своя лай!
23. Ако бутате трохите от масата на земята с ръка, то това е на скандал с жената.
24. Ако жената ви мами, значи не сте и безразличен.
25. Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина...
26. Пътя до хладилника на една жена минава през сърцето й.
27. Ако момиче види във водата лицето на своя любим в нощта на 6-ти срещу 7 юли, то в нощта на 5-ти срещу 6-ти юли любимият й неудачно се е гмурнал.
28. Ако сте се събудили с момиче, с което вчера сте се запознали и тя не си тръгва, то това е вашата жена...
стари са, но млюбими
2. Ако сте се събудили сутринта и не трябва да ставате, значи сте спали прав.
3. Ако сте пили добре, значи утрото ще е лошо! Ако утрото е добро, значи сте пили лошо!!!
4. Ако се возите в кола и силно са ви ударили - излезте и проверете: ако са ви ударили отзад е на пари, ако е отпред - на бой.
5. Презерватив, намерен от жена ви във вашето палто - имали сте подарък при покупката на чадъра...
6. Ако ви боли глава - значи имате такава...
7. Ако един мъж отваря вратата на колата на жена, то или това е нова кола или нова жена.
8. Колкото по-добре се вижда деколтето - толкова по-трудно се помни лицето.
9. Ако децата отиват на училище официални и носят цветя, то скоро ще трябва да се прекопават картофите.
10. Ако излизайки от помещението се закачите за дръжката на вратата, обезателно ще се върнете.
11. Ако около слънцето са се появили кръгове - време е да проветрите стаята и да измиете прозорците.
12. Ако ракията се пие тежко и трудно - чакайте я обратно!
13. Нисколетящи гълъби над главата - предстои ви пране.
14. Ако в дъждовно време сте си забравили чадъра, то задължително ще се намокрите.
15. Ако псувате тихо, значи гърлото ви е простудено.
16. Ако пърхотът ви се движи - това са въшки!
17. Който търси, той знае нещо.
18. Минута смях прибавя година живот. Условно.
19. Ако отново сте качила 5 кг тази седмица, значи на тази диета ви е посъветвала най-добрата ви приятелка.
20. Детска мъдрост: ако мама се смее на шегите на татко, значи вкъщи има гости.
21. Да ходиш на работа е на пари.
22.Ако кучето ви е казало "Здравей стопанино" - значи просто не е искало да ви плаши със своя лай!
23. Ако бутате трохите от масата на земята с ръка, то това е на скандал с жената.
24. Ако жената ви мами, значи не сте и безразличен.
25. Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина...
26. Пътя до хладилника на една жена минава през сърцето й.
27. Ако момиче види във водата лицето на своя любим в нощта на 6-ти срещу 7 юли, то в нощта на 5-ти срещу 6-ти юли любимият й неудачно се е гмурнал.
28. Ако сте се събудили с момиче, с което вчера сте се запознали и тя не си тръгва, то това е вашата жена...
стари са, но млюбими
- Green Light
- поручик Ржевски
Re: Ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.
Semiramis написа: 21. Да ходиш на работа е на пари.
Нищо подобно
-
Гост
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По всичко личи, че днес си по-свободнаSemiramis написа:
стари са, но млюбими

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Исках да кажа, ама неясно защо ме е дискънектнало нещо форумчето!Anonymous написа:А пък аз си мислех, че само аз ги недолюбвам средите!
Ейййй, много ми е тежък този ден начииии!
А ма пък утре е четвъртък - започва подготовката за уикенда, айдеее кураж народееее - Много мина малко остана:rotfl24::rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А пък четвъртък е най-подходящ за уговорки за петъчни ....КУПОНИAnonymous написа:А пък аз си мислех, че само аз ги недолюбвам средите!
Ейййй, много ми е тежък този ден начииии!
А ма пък утре е четвъртък - започва подготовката за уикенда, айдеее кураж народееее - Много мина малко остана:rotfl24::rotfl24:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Семпъл?!:blink::shocked: Представям си петъчнияLenny написа:Ние обикновено правим и малък петък - това е семпъл купон в четвъртък вечер. Не ме питай каква гледка сме в петък на работата.:rotfl24::rotfl24:

- поручик Ржевски
кога това?frisky lioness написа:По всичко личи, че днес си по-свободнаSemiramis написа:
стари са, но млюбими
било е в 9 ... после отворих тук, уж да пиша, но ме дръпнаха...
да свърши, че да пробваме петъка
Както се сещаш след един летящ старт в четвъртък, нищо не може да спре петъчния ни устремfrisky lioness написа:Семпъл?!:blink::shocked: Представям си петъчнияLenny написа:Ние обикновено правим и малък петък - това е семпъл купон в четвъртък вечер. Не ме питай каква гледка сме в петък на работата.:rotfl24::rotfl24:
:lol::lol::winkw:
Добре че са децата - иначееее ..................
От купон на купон щеше да е ситуацията, което от друга страна пък не е особено лошо
Ахааа - за това иде реч!!!поручик Ржевски написа:Цитат от любим филм: "Другарю Гълъбов, заповядайте на нашия малък производствен банкет"Lenny написа:Ние обикновено правим и малък петък - това е семпъл купон в четвъртък вечер. Не ме питай каква гледка сме в петък на работата.:rotfl24::rotfl24:
:lol::lol:
А ма пък това е як тим билдинг, иди че го оспори!!!
- поручик Ржевски
Абсолютно подкрепям - с двете ръце и с квото още там мога да подкрепям!Lenny написа:Ахааа - за това иде реч!!!поручик Ржевски написа:Цитат от любим филм: "Другарю Гълъбов, заповядайте на нашия малък производствен банкет"Lenny написа:Ние обикновено правим и малък петък - това е семпъл купон в четвъртък вечер. Не ме питай каква гледка сме в петък на работата.:rotfl24::rotfl24:
не ви е срамLenny написа:Ахааа - за това иде реч!!!поручик Ржевски написа:Цитат от любим филм: "Другарю Гълъбов, заповядайте на нашия малък производствен банкет"Lenny написа:Ние обикновено правим и малък петък - това е семпъл купон в четвъртък вечер. Не ме питай каква гледка сме в петък на работата.:rotfl24::rotfl24:
на работата се ...прикривайте малко ...
пада репутацията от мммного... което ме подсеща как един колега танцуваше с балета в Ленинград ..
Абе нещат бе - мноооо са стиснати наште, иначе и аз не бих имала против да си сменя длъжностната характеристика, с такава на Тим-билдинг инструктор4avdar4e написа:Във вашата фирма случайно да търсите инструктор по те такъв билдинг?? Найш кви сме дОбри...Lenny написа: Ахааа - за това иде реч!!!
Щом само е танцувал, добре е бил.....Semiramis написа:
не ви е срам
на работата се ...прикривайте малко ...
пада репутацията от мммного... което ме подсеща как един колега танцуваше с балета в Ленинград ..:rotfl24::rotfl24:
И ние сме имали участници в разни програми. Таланти всякакви!!!
- Stranniche
- Обратна връзка:
уф, и на мен така...4avdar4e написа:Абе гледам днес - четвъртък, ама пак не ми се работи:shy: И пак ми се ходи на Хаваите..
а имам работа, я ми цапнете два шамара, че да се осеферя:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ми и на мен не ми се работи.latrevw написа:уф, и на мен така...4avdar4e написа:Абе гледам днес - четвъртък, ама пак не ми се работи:shy: И пак ми се ходи на Хаваите..
И вчера не ми се работеше, най-вероятон утре също няма да ми се работи.
Що ли така?
От времето ще да е?!pocti_bezobidna написа:Ми и на мен не ми се работи.latrevw написа:уф, и на мен така...4avdar4e написа:Абе гледам днес - четвъртък, ама пак не ми се работи:shy: И пак ми се ходи на Хаваите..
И вчера не ми се работеше, най-вероятон утре също няма да ми се работи.
Що ли така?
И ние сме целокупно така тука!
-
почти безобидна
Бе, аз ли съм единствения дето му се рАботи ве?maggot написа:Мен не ми се работи трети месец вече... кой ден сме тогава?
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Не е - я - добре, че имаше жени и вино...почти безобидна написа:Е, не, ти толкова ил работиш?! Ми ти се се преуморил,ELBI написа:А какво е за трето десетилетие?maggot написа:Мен не ми се работи трети месец вече... кой ден сме тогава?
не, не, това не е живот - да ти се налага да работиш три десетилетия!