към Мъжете - анкетка
към Мъжете - анкетка
абе дано много от вас не я сметнат за тъпа тая анкета. Не че на мен нещо ще ми покаже тя; ама ей тъй, ако не ви мързи - да кликнете веднъж - за вашия избор.
ще сложа и вариант друго. ама не го кликайте по възможност ;)
Коя от следните два типа жена според класификацията на Туриста би ви се харесала повече на вас лично?
Коя от следните два типа жена според класификацията на Туриста би ви се харесала повече на вас лично?
Re: към Мъжете - анкетка
не, че някой ме пита, но:
1. много тъпо си ги изтипосал типовете жени
2. "мъжете" са с главна буква. що?
1. много тъпо си ги изтипосал типовете жени
2. "мъжете" са с главна буква. що?
just perfect
Мъжете са с главна буква , за да се заостря вниманието на двата пола - кой точно пол бих предпочел да гласува....
а за тъпотата на класификацията... какво значение има каква я докарвам аз. Аз не съм статистик. Моето мнение не е меродавно. Просто така ми е хрумнало в момента, който съм създавал онази другата тема и така си остана ;)
а за тъпотата на класификацията... какво значение има каква я докарвам аз. Аз не съм статистик. Моето мнение не е меродавно. Просто така ми е хрумнало в момента, който съм създавал онази другата тема и така си остана ;)
- сър Айвънхоу
аман от тинейджърски проблеми...
- snowprincess
добре де, явно много искаш втората, пробвай се
но стига залъгва другото момиче, няма да се получи дори и да останеш с нея, не я уважаваш достатъчно
но стига залъгва другото момиче, няма да се получи дори и да останеш с нея, не я уважаваш достатъчно

- snowprincess
за всеки човек неговите проблеми са най-важнисър Айвънхоу написа:аман от тинейджърски проблеми...
отговори му сериозно какво да избере, в момента той иска съвет

- сър Айвънхоу
той не иска съвет! иска някой да поеме отговорността!snowprincess написа:за всеки човек неговите проблеми са най-важнисър Айвънхоу написа:аман от тинейджърски проблеми...
отговори му сериозно какво да избере, в момента той иска съвет
ти гласува ли я признай:lol:turist написа:Мъжете са с главна буква , за да се заостря вниманието на двата пола - кой точно пол бих предпочел да гласува....
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
заблудата, че мъжете избират е толкова широко разпространена, колкото и тази, че като кажеш на таксиджията по кой маршрут да те закара, няма да те удари в сметкатаsnowprincess написа: отговори му сериозно какво да избере
just perfect
Гласувах бе. за втората гласувах.Кент написа:ти гласува ли я признай:lol:turist написа:Мъжете са с главна буква , за да се заостря вниманието на двата пола - кой точно пол бих предпочел да гласува....
Принцесо. Анкетата не я направих за съвет. Просто помолих всеки мъж да кликне. Няма да се повлияя от резултата.
Кент е прав до някъде за отговорността - това ми е стара тактика, но почти съм се отказал от нея ;)
за всички, които не биха имали против да получат от мен ;)- сър Айвънхоу
великолепна, както винаги!bead_ написа:
заблудата, че мъжете избират е толкова широко разпространена, колкото и тази, че като кажеш на таксиджията по кой маршрут да те закара, няма да те удари в сметката
- сър Айвънхоу
- snowprincess
на мен ли го казвашbead_ написа:заблудата, че мъжете избират е толкова широко разпространена, колкото и тази, че като кажеш на таксиджията по кой маршрут да те закара, няма да те удари в сметкатаsnowprincess написа: отговори му сериозно какво да избере
написах го, за да приемат насериозно анкетата му, може да не пишат какво са отговорили, а едно клик няма да им отнеме много време
от думите му се вижда, че не иска първата, а втората е възможно да го отсвири, но поне да се пробва

- сър Айвънхоу
не можеш да направиш омлет, без да счупиш яйцатаsnowprincess написа:
от думите му се вижда, че не иска първата, а втората е възможно да го отсвири, но поне да се пробва
не можеш да се научиш да плуваш, без да си нагазил във водата...
той е на възраст, когато за тези неща трябва сам да вземе решение
и ТИ това много добре го знаеш!
Аз сега как да отговоря? Ми, аз искам едно плюс две плюс три и съм го намерил /или то ме е намерило.../turist написа:абе дано много от вас не я сметнат за тъпа тая анкета. Не че на мен нещо ще ми покаже тя; ама ей тъй, ако не ви мързи - да кликнете веднъж - за вашия избор.
Туристе, седни си на дъто, сипи си една водка лии квото там пиеш, пални си цигарка, ако пушиш, пусни си кефеща музика и се запитай коя искаш! Е, нема начин сърцето/образно казано/, а по- точно- умът ти да не ти подскаже верният отговор....
И...уффффф....да ти имама проблемите...
Последно промяна от Ън на 06.10.09, 18:18, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Е, не е чак толкова широко разпространена, колкото вие-жените си мислитеbead_ написа:
заблудата, че мъжете избират е толкова широко разпространена, колкото и тази, че като кажеш на таксиджията по кой маршрут да те закара, няма да те удари в сметката

аз съм дащен, гласувам насякъде, дерзай с гаджето, моя съвет и сори че е непоисканturist написа:Keнте, и Ън е гласувал.
Аз обаче не разбрах че ти си гласувал. Мислех за един друг....
Ън, - не пия алкохол и не пуша цигари. Сега кажи, че там ми е проблема... ;)
Аз за трети път ще ви спомена тук, че целта на тази анкета не е да даде някакъв разултат, който на мен ще ми върши работа :)
Не бе, не ти е там проблема!turist написа: Ън, - не пия алкохол и не пуша цигари. Сега кажи, че там ми е проблема... ;)
Аз за трети път ще ви спомена тук, че целта на тази анкета не е да даде някакъв разултат, който на мен ще ми върши работа :)
И гласувах с третия вариант, щото само едно или само две не ме удовлетворяват.

- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
Сър Айвънхоу е обявен за МНОГО СЕКСИ от една анонимна читателка на тази тема. Тя ми го сподели, докато си чатехме в скайпа. Направило й впечатление едно негово обръщение към snowprinces :)сър Айвънхоу написа:бе пускай каквито дойдат... важното е лаф да става...Кент написа:не мога да измисля актуалнам'чи почвай и ти като туриста: пускай анкети за всичко...
и се простотии ми идват на ак-а:-)
п.п. за ся сичко ми е ясно
без анкети
не би ме подразнила анкетата, ако не сучеш един въпрос толкова дълго време, егати
да не говорим, че има толкова жени, които са комбинация от двете и от трите точки, както хубаво е посочил Ън. Да разделяш жените на тези два типа е смешно.
Ако в случая става дума за две жени, между които трябва да избираш и с които още не си имал по-дълготрайна връзка, как разбра, че едната е такава, а другата онакава. Като поживееш, опознаеш някого, често пъти представите се обръщат.
да не говорим, че има толкова жени, които са комбинация от двете и от трите точки, както хубаво е посочил Ън. Да разделяш жените на тези два типа е смешно.
Ако в случая става дума за две жени, между които трябва да избираш и с които още не си имал по-дълготрайна връзка, как разбра, че едната е такава, а другата онакава. Като поживееш, опознаеш някого, често пъти представите се обръщат.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:не би ме подразнила анкетата, ако не сучеш един въпрос толкова дълго време, егати
туриста мисля, не суче мнения
ми ги колекцеонира
и се забавлява
- сър Айвънхоу
- Глас в пустиня
Виж сега, имам дъщеря студентка и, ако "харесам" нещо, то няма да има нищо общо с анкетата.
Ще гласувам и ще се обоснова само защото виждам че живо те интересува въпроса, макар да не съм много сигурен, че ние правим избора, пък и живота е доказал, че цялата тая работа е едно тото.
Амбициозната не е за теб, тя никога няма да се примири, че ще е втора(след майка ти), тя ще иска собствен дом и мъж до себе си. Ще трябва да се примириш с мисълта, че ще бъдеш само за разтуха чат-пат докато тя преследва амбициите си и нищо повече. Вземи си кротката и улегналата, та да не си забелязвате и да те търпи.
Толкоз от мене!
Ще гласувам и ще се обоснова само защото виждам че живо те интересува въпроса, макар да не съм много сигурен, че ние правим избора, пък и живота е доказал, че цялата тая работа е едно тото.
Амбициозната не е за теб, тя никога няма да се примири, че ще е втора(след майка ти), тя ще иска собствен дом и мъж до себе си. Ще трябва да се примириш с мисълта, че ще бъдеш само за разтуха чат-пат докато тя преследва амбициите си и нищо повече. Вземи си кротката и улегналата, та да не си забелязвате и да те търпи.
Толкоз от мене!
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
селскостопанска програма... за посеви на рогови изделия...БоЕВ написа:Гледай само да не те заложат като втори в нечия друга програма!turist написа:Апропо, залегнало ми е в житейската програма, ама не се знае коя ще бъде втората ;)Ън написа:................
Проблема ти е, че не си направиш тройка с дветаУпс, тва не съм го писал аз...
..................
- сър Айвънхоу
- Глас в пустиня
Не бе, еманципация, има жени дето предпочитат да са с двама. Няма вече запазени само мъжки територии, още повече клишето - един пич+две мадами.сър Айвънхоу написа:селскостопанска програма... за посеви на рогови изделия...БоЕВ написа:Гледай само да не те заложат като втори в нечия друга програма!turist написа:Апропо, залегнало ми е в житейската програма, ама не се знае коя ще бъде втората ;)Ън написа:................
Проблема ти е, че не си направиш тройка с дветаУпс, тва не съм го писал аз...
..................