Пожелания за успешна и ползотворна седмица с цветни летни спомени!:lol:

нали знаеш: красотата е в очите на гледащия! просто Боев има таланта да вижда нещата по-добре от останалите!snowprincess написа:егати окото, дето имаш
как успяваш да го видиш предварително и да решиш да го снимаш
красиво е
Е това и аз се чудя.snowprincess написа:егати окото, дето имаш
красиво е
Още не паднала сланата, та да обагри листата с пъстра багреница.Мнемозина написа:
Вече чакам есенните ви снимки, нямам търпение да стане шарено навън!
Всичко идва от само себе си - заставаш, поглеждаш и си го представяш(това което виждаш) как ще изглежда на картина.snowprincess написа:егати окото, дето имаш
красиво е
Благодаря за комплимента, но не смятам, че съм с нещо повече от останалите.сър Айвънхоу написа:...
Сега е момента. Цените са доволно надолу. Един ще ти казва това - друг онова, а според мен - нещо компактно ФЗ 50( но е големшък) или пък ФЗ 18Green Light написа: Бейби има око за такива неща. Ма апарат нямаме. Трябва може би да потърсим най- накрая нещо.

и аз подкрепям предложението - прекрасен професионален апарат на цената на любителски!!!БоЕВ написа:Сега е момента. Цените са доволно надолу. Един ще ти казва това - друг онова, а според мен - нещо компактно ФЗ 50( но е големшък) или пък ФЗ 18Green Light написа: Бейби има око за такива неща. Ма апарат нямаме. Трябва може би да потърсим най- накрая нещо.
това кви пари му искат?БоЕВ написа:Сега е момента. Цените са доволно надолу. Един ще ти казва това - друг онова, а според мен - нещо компактно ФЗ 50( но е големшък) или пък ФЗ 18Green Light написа: Бейби има око за такива неща. Ма апарат нямаме. Трябва може би да потърсим най- накрая нещо.
700 кинта е FZ 25bibilyana написа:това кви пари му искат?БоЕВ написа:Сега е момента. Цените са доволно надолу. Един ще ти казва това - друг онова, а според мен - нещо компактно ФЗ 50( но е големшък) или пък ФЗ 18Green Light написа: Бейби има око за такива неща. Ма апарат нямаме. Трябва може би да потърсим най- накрая нещо.
аз наскоро се пукнах от яд, че изпуснах оферта за Никон Д300 за 180 евро ама нямах парички тогаз, ко да се прави
Грешката е моя! Става въпрос за ФЗ 28, камера с 18Х оптично увеличение, стабилизация на образа и видео със зум. Има даже и така модерният всред фотографите файлов формат RAW.Green Light написа: Ще пиша когато купим. Но ще купим нещо от тези. Не смея да разсъждавам сам по въпроса, вашия съвет ще използвам
Благодаря. Купихме си Lumix FZ 38, с 8GB памет. Голяма радост е. Няма да пускам много снимки, а мои- в никакъ случай не изтръпвайте. Само сега, за демонстрация и доказателство.БоЕВ написа:Грешката е моя! Става въпрос за ФЗ 28, камера с 18Х оптично увеличение, стабилизация на образа и видео със зум. Има даже и така модерният всред фотографите файлов формат RAW.Green Light написа: Ще пиша когато купим. Но ще купим нещо от тези. Не смея да разсъждавам сам по въпроса, вашия съвет ще използвам
Ето ги подробно, най-отдолу са ФЗ 8; ФЗ 28; ФЗ 50:
www.pazaruvaj.com/cifrovi-fotoaparati-c40/panasonic/lumix-dmc-fz28-p27676763/#resume
Първият не ти го препоръчвам - стар е вече, както и поредицата с 3(тройка) в наименованието.
Според мен това е оптимален вариант за начинаещ(любител) - има всичко като на професионалните с тая разлика, че е лек, компактен и обектива му покрива доста голямо фокусно разстояние за което при камерите със сменяем обектив ще е необходимо да си носиш най-малко два, три обектива.
Не се доверявай напълно, а попитай и някой друг.
Съжалявам, че не съм се срещнал доста по рано с фотографията - има толкова много неща за снимане. Представи си само какъв гъдел ще е да седнете с терминаторите да речем след 30 години да гледате клипчета и снимки, не някакви нагласени и лустросани, а такива едни обикновени, направени набързо и изневиделица - в кухнята; в спалнята; на площадката пред блока и тн. Помисли какво пропускаш да "документираш" за идните поколения.
Успех в избора!

моля те, пусни. на мен ми харесват техните снимки, но с голямо удоволствие разглеждам снимки от различни, далечни или близки, непосещавани места. много повече ме вълнуват и хич не ме интересува качествоStranniche написа:Мислех да пускам снимки от далечни места, но като ви гледам качеството и с какво снимате, досрамява ме.
Добре, щом не е важно качествотоlatrevw написа:моля те, пусни. на мен ми харесват техните снимки, но с голямо удоволствие разглеждам снимки от различни, далечни или близки, непосещавани места. много повече ме вълнуват и хич не ме интересува качествоStranniche написа:Мислех да пускам снимки от далечни места, но като ви гледам качеството и с какво снимате, досрамява ме.
Честито - нека светлината бъде с вас!Green Light написа:
Купихме си Lumix FZ 38, с 8GB памет. Голяма радост е.