на толкова съм, на колкото се чувствам
Re: на толкова съм, на колкото се чувствам
Честито! (Рожден ден ли имаш?)bead_ написа:let's party!
Здраве, радост и късмет!
Аз днес съм го ударил на лентяйстване. Избръмчах от бачкане тая седмица, мамка му.
Наздраве и ура!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
Честито! Все така прекрасна да бъдеш! 

- Piqndurnik
- Green Light
В твоя случай е и на колкото си поискаш, мадам! Късмет, много смях и партито никога да не свършва!
Нареждам се на опашката за да ти поднеса букет от едни такива бели цветя завъртяни като фунии, май калии се казват. С дълги дръжки. Между тях има техни си зелени листа, така че наполовина е зеленото, наполовина бялото. Една широка зелена панделка ги е завързала.
Някак ще издържа тая опашка, макар че гаранция ще ми се схване ръката. Само дано не увехнат тия цветя, докато стигна!
Нареждам се на опашката за да ти поднеса букет от едни такива бели цветя завъртяни като фунии, май калии се казват. С дълги дръжки. Между тях има техни си зелени листа, така че наполовина е зеленото, наполовина бялото. Една широка зелена панделка ги е завързала.
Някак ще издържа тая опашка, макар че гаранция ще ми се схване ръката. Само дано не увехнат тия цветя, докато стигна!
- snowprincess
това се нарича психологична възраст, тя почти винаги се различава от биологичната
много звезди в очите и пеперуди в сърцето, бийд
хубав купон и сбъднати мечти!

http://www.youtube.com/watch?v=g9yYI-upjw4
много звезди в очите и пеперуди в сърцето, бийд
хубав купон и сбъднати мечти!
http://www.youtube.com/watch?v=g9yYI-upjw4

bead_ написа:let's party!
Честит рожден ден на патерици:-)! Закъснели пожелания за непресъхващ купон и прекрасно настроение на теб и всички около теб
- Stranniche
- Обратна връзка: