Наздраве, дружина!
Честит Рожден Ден
Честит Рожден Ден
На всинца ни и на патерица яка. На 22 този месец (все още
) станаха 3 години независимост ъ-ъ 3 години 3о4о.нет де.
Наздраве, дружина!

Наздраве, дружина!
Re: Честит Рожден Ден
Първоначално прочетох "независимост" като "несъвместимост":shy:Remmivs написа:На всинца ни и на патерица яка. На 22 този месец (все още) станаха 3 години независимост ъ-ъ 3 години 3о4о.нет де.
Наздраве, дружина!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ние си го честитихме още тогава,.
Така де, не сме го забравили, искам да кажа.
Честито да ни е клубчето пак.
И пак да благодарим за него, което все недоуспяваме.
Така де, не сме го забравили, искам да кажа.
Честито да ни е клубчето пак.
И пак да благодарим за него, което все недоуспяваме.
Последно промяна от Мнемозина на 28.09.09, 17:57, променено общо 1 път.
Panta rhei...
ми то, друже, кат има несъвместимост, тогава се стига до независимост да ти кажаЪн написа:Първоначално прочетох "независимост" като "несъвместимост":shy:
така че.... грешката е вярна
и/или всичко е едно
не ли
Тъй, тъйRemmivs написа:ми то, друже, кат има несъвместимост, тогава се стига до независимост да ти кажаЪн написа:Първоначално прочетох "независимост" като "несъвместимост":shy:
така че.... грешката е вярна
и/или всичко е едно
не ли
Начи, по случая една проверена рецепта за кулинарите тук. Вадете михикалките и пишете!
Взимате 700- 800 гр. пилешки гърди /с такъв грамаж са обикновенно от две фитки- биомутанти/
В друга тенджерка през тва време кипвате половин литър вода и бланширате за около 5- 6 мин една зелка карфиол накъсана на гроздчета. Отцеждате водата, осолявате и добавяте една супена лъжица масло.
Приготвяте си и домашна салца- един ситно нарязан домат, една нарязана печена чушка, половин глава лук, сока от половин лимон, една скилитка чесън, магданоз, сол и олио на вкус.
В голямо плато нареждате карфиола, върху него пилешките филенца, върху тях салцата. Заливате с останалият бульон от пилето. Бутилка вино, две свещи...ех...
Абе, Наздраве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Света вода ненапита
ми, кат си рекъл, наздраве!Remmivs написа:На всинца ни и на патерица яка. На 22 този месец (все още) станаха 3 години независимост ъ-ъ 3 години 3о4о.нет де.
Наздраве, дружина!
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Ей, благодаря, ще опитаме, хубаво звучи.Ън написа:
Начи, по случая една проверена рецепта за кулинарите тук. Вадете михикалките и пишете!
Взимате 700- 800 гр. пилешки гърди /с такъв грамаж са обикновенно от две фитки- биомутанти/Разделяте ги по средата на две и се получават четири порции от около 150- 200 гр. Овкусявате ги със сол и черен пипер. В тенджерка наливате една водна чаша вода, слагате я на котлончето и разтапяте едно пакетче масло- 75 гр. във водата. Като заври нареждате пилешките филенца. Задушавате докато водата почти изври, като на половината време обръщате филенцата от другата страна. Общо зо петнайсетина- двайсет минутки. Стават много сочни и страшно вкусни. Нито варени, нито задушени нито пържени...
В друга тенджерка през тва време кипвате половин литър вода и бланширате за около 5- 6 мин една зелка карфиол накъсана на гроздчета. Отцеждате водата, осолявате и добавяте една супена лъжица масло.
Приготвяте си и домашна салца- един ситно нарязан домат, една нарязана печена чушка, половин глава лук, сока от половин лимон, една скилитка чесън, магданоз, сол и олио на вкус.
В голямо плато нареждате карфиола, върху него пилешките филенца, върху тях салцата. Заливате с останалият бульон от пилето. Бутилка вино, две свещи...ех...
Абе, Наздраве!
Обичам карфиол, само трябва да запуша уши за коментарите относно нежния аромат, който се разнася при бланширането му.
Panta rhei...
Честито и наздраве!Remmivs написа:...На 22 този месец (все още) станаха 3 години независимост ъ-ъ 3 години 3о4о.нет де...
(успях и аз да се впиша в месеца)
Remmivs написа:На всинца ни и на патерица яка. На 22 този месец (все още) станаха 3 години независимост ъ-ъ 3 години 3о4о.нет де.
Наздраве, дружина!
И аз успях все пак!
Наздраве дружина!
Късмет и занапред!
"Спаси си деня!" - Green Light
Не знам каква независимост е поводът за рождения ден - нооооо... явно важи за целия клуб. Стари, нови. Честито и наздраве!
няма човече за наздраве...
няма човече за наздраве...
Е как да няма, гледай сега:Евридика написа: няма човече за наздраве...
А пък тази е за по-после:
Всичко си има.
Даже днес някой пусна 7000-та тема, обаче не можах да разбера кой. Ама така е, като няма ред и дисциплина.
П.П. Тъй де, всичко си има, само ред няма.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Е как да няма, гледай сега:Евридика написа: няма човече за наздраве...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а, тази не е, ама става за след горната.
![]()
![]()
А пък тази е за по-после:![]()
Оооох, ама много ме разсмя и развесели, и ми оправи деня/вечерта!!:-) Откъде се вземат?
Трезва ли си още?Евридика написа: Оооох, ама много ме разсмя и развесели, и ми оправи деня/вечерта!!:-) Откъде се вземат?
Добре, обяснявам тогава:
Като пишеш мнение, вляво под муцунките пише "Виж всички емотикони", и като кликнеш там, се отварят райските двери и... почваш да гледаш ей така:
Аууу, ей тази съм пропуснала:
Panta rhei...
След като го написах, сама видях, но наистина много се развеселих от тия човечета

О, големи образи има там, да.Евридика написа:След като го написах, сама видях, но наистина много се развеселих от тия човечета
Я, тази за пръв път я виждам...
Виж как заради теб ги поразгледах и си припомних разни работи.
Благодаря!
Panta rhei...
хапнахме, пийнахме и някои духовни неща по случая правихме..
ха, то това май не беше сега.

ми пак наздраве!
от 30 до 3330
ха, то това май не беше сега.
ми пак наздраве!
от 30 до 3330
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Piqndurnik
плюс ино особено мнение по въпросъRemmivs написа:На всинца ни и на патерица яка. На 22 този месец (все още) станаха 3 години независимост ъ-ъ 3 години 3о4о.нет де.
Наздраве, дружина!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Наздраве и ЧРД!!! Нещо не се полива напоследък...Remmivs написа:На всинца ни и на патерица яка. На 22 този месец (все още) станаха 3 години независимост ъ-ъ 3 години 3о4о.нет де.
Наздраве, дружина!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.