Уж попийвам от време на време лекарства, обаче продължавам да си стоя една такава кихаща и с мътна глава.
Поне да вдигна температура, че да си боледувам законно, пък то...
Аз в петък ще се ваксинирам. И ме чакат един, два такива дни, от опит знам. Отсега ми е терсене.Мнемозина написа:ми е настинало.
Уж попийвам от време на време лекарства, обаче продължавам да си стоя една такава кихаща и с мътна глава.
Един-два бива. Ама цяла седмица - омръзна ми направо.Green Light написа:Аз в петък ще се ваксинирам. И ме чакат един, два такива дни, от опит знам. Отсега ми е терсене.Мнемозина написа:ми е настинало.
Рецепта:Мнемозина написа:ми е настинало.
Бе, знаеш ли, какво си измислих последните една- две зими и при мене заработи? Чай, по много. Например 2 литра. Не че ги меря, де но много това искам да кажа, през 15 минути - чаша. Непрекъснато се наливам един ден с чай и на другия съм си ок. Билков- мента, лайка, мащерка. Ако обичаш такива- опитай! Ама наистина голямо наливане пада.Мнемозина написа:Един-два бива. Ама цяла седмица - омръзна ми направо.Green Light написа:Аз в петък ще се ваксинирам. И ме чакат един, два такива дни, от опит знам. Отсега ми е терсене.Мнемозина написа:ми е настинало.
Поне да вдигна температура, че да си боледувам законно, пък то...Освен че си мръзна.
Предлагам да ми минава вече.
Благодаря.сър Айвънхоу написа: Рецепта:
изпълнява се в следната последователност:
100-150 грама люта ракия
15-20 минути горещ душ
1-2 часа здрав секс
1 нощ здрав сън
Рецепта 2:
взима се една шапка и достатъчно количество алкохол
слага се шапката на видно от легло място
ляга се на леглото и се пие от алкохола, докато пациента види две шапки
заспива се
сутринта е здрав.
сър Айвънхоу написа:Рецепта:Мнемозина написа:ми е настинало.
100-150 грама люта ракия
15-20 минути горещ душ
1-2 часа здрав секс
1 нощ здрав сън
Рецепта 2:
заспива се
сутринта е здрав.
Green Light написа:
Бе, знаеш ли, какво си измислих последните една- две зими и при мене заработи? Чай, по много. Например 2 литра. Не че ги меря, де но много това искам да кажа, през 15 минути - чаша. Непрекъснато се наливам един ден с чай и на другия съм си ок. Билков- мента, лайка, мащерка. Ако обичаш такива- опитай! Ама наистина голямо наливане пада.
ЕДИТ: Пред "Бе" трябва да има запетая, понеже е обръщение
айде, оправяй се да черпиш!Мнемозина написа:ми е настинало.
а намали малко де, кво е това 2 часасър Айвънхоу написа: Рецепта:
100-150 грама люта ракия
15-20 минути горещ душ
1-2 часа здрав секс
1 нощ здрав сън

snowprincess написа:а намали малко де, кво е това 2 часасър Айвънхоу написа: Рецепта:
100-150 грама люта ракия
15-20 минути горещ душ
1-2 часа здрав секс
1 нощ здрав сън
надявям се, че изкопира отнякъде тази рецепта, щото авторът е за андролог ако всяка вечер се труди толкова усърдно
ц... точно този е реда... е, с ракийката може и леко хапване и (хм... не е задължително) една глава чесън...Мнемозина написа:Благодаря.сър Айвънхоу написа: Рецепта:
100-150 грама люта ракия
15-20 минути горещ душ
1-2 часа здрав секс
1 нощ здрав сън
Рецепта 2:
заспива се
сутринта е здрав.
Последователността в първата ти рецепта е сбъркана.
3-1-2-4 ми изглежда по-добре.
сър Айвънхоу написа:
сам си го съчиних... на база на личен опит...

Добре де, няма да споря, ще се доверя да авторитета ти.сър Айвънхоу написа:
ц... точно този е реда... е, с ракийката може и леко хапване и (хм... не е задължително) една глава чесън...
аз като преживея някакви потресение нервно и много силно се разболявамМнемозина написа:Добре де, няма да споря, ще се доверя да авторитета ти.сър Айвънхоу написа:
ц... точно този е реда... е, с ракийката може и леко хапване и (хм... не е задължително) една глава чесън...
Оцеляхме. Прасешки грип не хванахме, и тиф и холера не хванахме /въпреки че срещу тях не се ваксинирахме/, много комари ме кръволокаха, но се надявам, че и малария не съм уловила /заради страничните дефекти отказахме и хапчетата срещу тази напаст/, дори въшки не хванахмеМнемозина написа:Мерси!Stranniche написа:Тъкмо щях да напиша нещо за смяната на попийването на лекарства с попийването на нещо друго и Айвънхоу ме изпреварил по неговия неповторим начин!
Скоро да отстиваш!
Радвам се да те видя пак!
А Мнемозина ни занимава с някаква хрема...Stranniche написа: Оцеляхме. Прасешки грип не хванахме, и тиф и холера не хванахме /въпреки че срещу тях не се ваксинирахме/, много комари ме кръволокаха, но се надявам, че и малария не съм уловила /заради страничните дефекти отказахме и хапчетата срещу тази напаст/, дори въшки не хванахме, само малко тайфун в Сием Рийп, бури в Кота Кинабалу и наводнения. По едно време на съседните острови от едната ни страна беше земетресението в Суматра, а от другата - потопите на Филипините.
![]()
Хубаву си й утнову на ивпирейска тиритория.
като те погледне човек и съвсем, ама съвсем не може да предположи, че кръстосваш из тайфунски и маларийни територии така, както ние прекосяваме кварталната градинка.Stranniche написа: само малко тайфун в Сием Рийп, бури в Кота Кинабалу и наводнения. По едно време на съседните острови от едната ни страна беше земетресението в Суматра, а от другата - потопите на Филипините.![]()
Е, значи спокойно е минало горе-долу?Stranniche написа:
Оцеляхме. Прасешки грип не хванахме, и тиф и холера не хванахме /въпреки че срещу тях не се ваксинирахме/, много комари ме кръволокаха, но се надявам, че и малария не съм уловила /заради страничните дефекти отказахме и хапчетата срещу тази напаст/, дори въшки не хванахме, само малко тайфун в Сием Рийп, бури в Кота Кинабалу и наводнения. По едно време на съседните острови от едната ни страна беше земетресението в Суматра, а от другата - потопите на Филипините.
![]()
Ми да, ама като ви занимах, и ми мина.Green Light написа:А Мнемозина ни занимава с някаква хрема...Stranniche написа: Оцеляхме. Прасешки грип не хванахме, и тиф и холера не хванахме /въпреки че срещу тях не се ваксинирахме/, много комари ме кръволокаха, но се надявам, че и малария не съм уловила /заради страничните дефекти отказахме и хапчетата срещу тази напаст/, дори въшки не хванахме, само малко тайфун в Сием Рийп, бури в Кота Кинабалу и наводнения. По едно време на съседните острови от едната ни страна беше земетресението в Суматра, а от другата - потопите на Филипините.
![]()
да ти имам териториалните проблеми. Кви места за гмуркане има по посочените области... леле...Stranniche написа:Оцеляхме. Прасешки грип не хванахме, и тиф и холера не хванахме /въпреки че срещу тях не се ваксинирахме/, много комари ме кръволокаха, но се надявам, че и малария не съм уловила /заради страничните дефекти отказахме и хапчетата срещу тази напаст/, дори въшки не хванахме, само малко тайфун в Сием Рийп, бури в Кота Кинабалу и наводнения. По едно време на съседните острови от едната ни страна беше земетресението в Суматра, а от другата - потопите на Филипините.
![]()