Тя и аз благодарим предварително.
От името на 4avdar4e
От името на 4avdar4e
Тя благодари на клубаря, изпратил и бележка за ЧРД, но понеже не може да види кой е, поради бан в този клуб, моли мода да и препрати честитката на пощата от профила и като текст, не като известие за бележка.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
Re: От името на 4avdar4e
Тук модератор имаше за кратко, Аве. Аз бях известно време, макар че нищо в никоя тема никога не промених. Уишеса беше след това само около два месеца.АВе написа:Тя благодари на клубаря, изпратил и бележка за ЧРД, но понеже не може да види кой е, поради бан в този клуб, моли мода да и препрати честитката на пощата от профила и като текст, не като известие за бележка.
От отдавна, от много време вече, може би да са 7 или 8 месеца модератотор тук отново няма. Ние(аз поне) много харесвам това положение. Историята на модераторството тук бе кратка и свърши.
Предай, щом си се нагърбил, на Чавдарчето поздрави за ЧРД от мен! Помня я, едва ли ще я забравя, помня страшно хубави неща, беше ми казала, че аз съм нейният епистоларен любимец.
Предполагам, че когато създателите на сайта ни, админите видят бележките и, ще и ги предадат.