Депресия, майката си трака
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Депресия, майката си трака
И от тая ще се измъкна, ама сега ми е много зле. Сега се чудя с колко бачкане да се зария, че да не мисля за детето, дето е на 1700 км и кой знае кога пак ще го видя. Обаче страшна квартира му спретнахме за рекордните 10 дни- от нищо, даже без прости крушки. Боядисахме, купихме, докарахме и сглобихме сума ти мебел. За да чуя накрая "Абе вие сега като свършихте, що не си тръгвате, че тук стана голям катун..". Оххх. Ще рева.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Green Light
Re: Депресия, майката си трака
Дай да ревеме заедно.Пенчо Заека написа:И от тая ще се измъкна, ама сега ми е много зле. Сега се чудя с колко бачкане да се зария, че да не мисля за детето, дето е на 1700 км и кой знае кога пак ще го видя. Обаче страшна квартира му спретнахме за рекордните 10 дни- от нищо, даже без прости крушки. Боядисахме, купихме, докарахме и сглобихме сума ти мебел. За да чуя накрая "Абе вие сега като свършихте, що не си тръгвате, че тук стана голям катун..". Оххх. Ще рева.
Начи: ти- където си
Аз- в офиса
Детето- на 1700 км
А моите се разписаха вчера, сега едва ли реват, но винаги мога да ги шамаросам довечера. Арумента ще бъде. Бе вие къде ше ми ходите, бе! Чак се ядосах!
- сър Айвънхоу
Реви Марко, реви братко!Green Light написа:Дай да ревеме заедно.Пенчо Заека написа:И от тая ще се измъкна, ама сега ми е много зле. Сега се чудя с колко бачкане да се зария, че да не мисля за детето, дето е на 1700 км и кой знае кога пак ще го видя. Обаче страшна квартира му спретнахме за рекордните 10 дни- от нищо, даже без прости крушки. Боядисахме, купихме, докарахме и сглобихме сума ти мебел. За да чуя накрая "Абе вие сега като свършихте, що не си тръгвате, че тук стана голям катун..". Оххх. Ще рева.
Начи: ти- където си
Аз- в офиса
Детето- на 1700 км
А моите се разписаха вчера, сега едва ли реват, но винаги мога да ги шамаросам довечера. Арумента ще бъде. Бе вие къде ше ми ходите, бе! Чак се ядосах!
Двама да ревеме.
Аз на двора, ти в обора.
Да се пука Дечо Пора!
Чудомир
ей, разбирам ви напълно, ама я се стегнете, бе!
ще свикнеш, представям си само колко ти е гадно сега, но пък според мен си направила най-доброто за детето. трябва да се научим да живеем по-настрани от тях, да правим всичко за тях като им осигуряваме възможности и начин да пробват от всичко, сега, докато е време.
специално ти смятам, че само можеш да се гордееш с твоя син и с това, което сте направили с баща му за него. тупай се в гърсите и се кефи; ще му ходиш от време на време на гости, от време на време ще постояваш в стаята му и ще ревеш, пък ако тръгнеш да гледаш снимки още повече ще ревеш. но това са хубави сълзи
аз ужасно се притеснявам, че прекалено завися от децата си, но пък от друга страна мисля, че съм готова и ако се наложи, ще си рева като побъркана, но ще ги пратя насам-натам, ако съм убедена, че е за тяхно добро.
не знам дали ударих рамо, но ти си пич, Пенчо!
специално ти смятам, че само можеш да се гордееш с твоя син и с това, което сте направили с баща му за него. тупай се в гърсите и се кефи; ще му ходиш от време на време на гости, от време на време ще постояваш в стаята му и ще ревеш, пък ако тръгнеш да гледаш снимки още повече ще ревеш. но това са хубави сълзи
аз ужасно се притеснявам, че прекалено завися от децата си, но пък от друга страна мисля, че съм готова и ако се наложи, ще си рева като побъркана, но ще ги пратя насам-натам, ако съм убедена, че е за тяхно добро.
не знам дали ударих рамо, но ти си пич, Пенчо!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
100% ще заминат всичките. Айде да не са 100, ама 99% са навън. Умни хора, които искат да се развиват, в свят без граници. Шерлок би казал че всичко е ясно. Дедукцията решава. Най- хубавото, което можем да направим за децата си е да им бием шута в западна посока.
Ама само като се замисля и ми става зле.
Ама само като се замисля и ми става зле.
Абе, така е. Децата се отделят и тъжим за тях.
Беше ми пратила една твоя колекция от предложения за сглобяеми къщи, но някъде съм я затрил..
Би ли ми я лашнала пак, (ave@trbg.net) та поне да си помечтая малко в тоя скапан дъжд, и при тези телефони, които мълчат като пукъли.
Беше ми пратила една твоя колекция от предложения за сглобяеми къщи, но някъде съм я затрил..
Би ли ми я лашнала пак, (ave@trbg.net) та поне да си помечтая малко в тоя скапан дъжд, и при тези телефони, които мълчат като пукъли.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
направо я плесни тук.АВе написа:Абе, така е. Децата се отделят и тъжим за тях.
Аз се каня да правя нещо такова.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Рев, рев....ама само аз. Детето се радва....вече и на скайпа ми се крие.
Ей ви и Къщите, да си плакнете очите. Има много примерни проекти. Има и други сайтове.
А, и мерси за подкрепата, ама не спря да ми се реве.
ПС: Още къщи. Аз от тия проекти съм си пригодила един, ама га ли ше стане...па и за кого ли...
Ей ви и Къщите, да си плакнете очите. Има много примерни проекти. Има и други сайтове.
ПС: Още къщи. Аз от тия проекти съм си пригодила един, ама га ли ше стане...па и за кого ли...
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Спокойно - в циливилизацията е детето. И няма за какво толкова да се притесняваш. Остави го да "диша".
Аз бях от "другата страна на положението" - бях тази, която замина /на 9000 км/ - без родителска помощ, без моите хора да имат и най-малка представа от света, в който се озовах. Съзнанието им рисуваше апокалиптични картини и те още първата седмица ми изпратиха... вилица, лъжица и нож
:shocked::shocked:! Явно са си представали, че там всички ядат само с клечки и не познават други прибори, я тяхното дете, понеже никога не си е служило с хаши и горкото за нищо не го бива, седи, души храната, слабее и умира от глад.
Нищо не беше в състояние да ги убеди, че всичко е наред. Ти обаче си пътувал човек, не би трябвало да те връхлитат такива "майчини мисли"
.
Между другото 1700 км съвсем не са много
. Може да си идва когато си иска и вие да ходите да го виждате. Друго нещо си е Европата. 
Аз бях от "другата страна на положението" - бях тази, която замина /на 9000 км/ - без родителска помощ, без моите хора да имат и най-малка представа от света, в който се озовах. Съзнанието им рисуваше апокалиптични картини и те още първата седмица ми изпратиха... вилица, лъжица и нож
Между другото 1700 км съвсем не са много
- сър Айвънхоу
Стига рива!Пенчо Заека написа:Рев, рев....ама само аз. Детето се радва....вече и на скайпа ми се крие.
Ея, това жените сте...
Ет ти ина къща
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Като заминах, бях 38 кг. Пет години по-късно, на защитата на дисертацията бях с костюма, който ми ушиха преди да замина. Сутринта отидох до университета на колело и с дънки и се преоблякох в тоалетната точно преди събитието. Обаче улисана във възвишени мислисър Айвънхоу написа:ти от тогава ли си толкова слабичка и крехка?Stranniche написа:Явно са си представали, че там всички ядат само с клечки и не познават други прибори, я тяхното дете, понеже никога не си е служило с хаши и горкото за нищо не го бива, седи, души храната, слабее и умира от глад.
Ей това ми беше най-страшният момент от защитата.
/П.п. панталонът издържа, но повече не го облякох
Ми нормално е, какво. Поплачи си.Пенчо Заека написа:И от тая ще се измъкна, ама сега ми е много зле. Сега се чудя с колко бачкане да се зария, че да не мисля за детето, дето е на 1700 км и кой знае кога пак ще го видя. Обаче страшна квартира му спретнахме за рекордните 10 дни- от нищо, даже без прости крушки. Боядисахме, купихме, докарахме и сглобихме сума ти мебел. За да чуя накрая "Абе вие сега като свършихте, що не си тръгвате, че тук стана голям катун..". Оххх. Ще рева.
Аз упорито и много старателно се опитвам да не превръщам децата в център на живота си, обаче дали това би ми помогнало реално в някакъв подобен момент - всъщност май едва ли.
Малко по малко сигурно се свиква.
Важното е, че е добре и му е интересно.
Panta rhei...
- snowprincess
разреши на себе си да поплачеш, поядосвай се - не се стискай, отреагирай на чувствата, не си в депресияПенчо Заека написа:И от тая ще се измъкна, ама сега ми е много зле. Сега се чудя с колко бачкане да се зария, че да не мисля за детето, дето е на 1700 км и кой знае кога пак ще го видя. Обаче страшна квартира му спретнахме за рекордните 10 дни- от нищо, даже без прости крушки. Боядисахме, купихме, докарахме и сглобихме сума ти мебел. За да чуя накрая "Абе вие сега като свършихте, що не си тръгвате, че тук стана голям катун..". Оххх. Ще рева.

Пенич!Пенчо Заека написа:Рев, рев....ама само аз. Детето се радва....вече и на скайпа ми се крие.
п.п. А иначе..те другите са ти го казали за реването.