Иска ти се
Иска ти се
да помогнеш на някого, времето е ограничено, а в такива случаи задължително нещо в акъла ти блокира. Или вади разни стандартни средства, които не вършат работа. Добрата дума е ОК, внимание - също, но ти се иска да сториш някаква магия и елегантно, с кърпичка в ръка, подавайки я да поднесеш и вълшебното прахче, което маха проблемите на човека до тебе.
Е ... не успяваш. Поне ти остава искреното желание. Може би следващия път ще успееш?
Такива ми ти работи :)
Хубава вечер! И добро утро :)
Е ... не успяваш. Поне ти остава искреното желание. Може би следващия път ще успееш?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
- Green Light
- snowprincess
Re: Иска ти се
не винаги успяваме да помогнем, щото не сме всесилни и нещата в повечето случаи не зависят от насELBI написа:да помогнеш на някого, времето е ограничено, а в такива случаи задължително нещо в акъла ти блокира. Или вади разни стандартни средства, които не вършат работа. Добрата дума е ОК, внимание - също, но ти се иска да сториш някаква магия и елегантно, с кърпичка в ръка, подавайки я да поднесеш и вълшебното прахче, което маха проблемите на човека до тебе.

аз па мноо ги мразя тия хора дет занимават всички с проблемите си, ако ме разбираш какво искам да кажа.ELBI написа:да помогнеш на някого
не ме кефи тва - мрън, мрън... всеки сам да си носи кръста и да си пие студената вода/чай и там квот си е забъркал/поръчал!!
ако ти бях майка /ма е малко перверзна идеята да ми викаш "мамо"/ щях да ти забраня категорично да се кахъриш на кой си помогнал и на кой не си.
just perfect
не е баш така, лейди Бийд. И не говорих за някое врънкащо същество, а за такова, дето знам, че си носи кръста и си пие водата, но все пак е приятелче и предпочитах да му гледам нахилената физиономия (тя пак бе усмихната - готин човек) и мисълта му да лети в готините пространства, а не да се кахъри на някаква куха лейка, или пълна туба, или самосвал...bead_ написа:аз па мноо ги мразя тия хора дет занимават всички с проблемите си, ако ме разбираш какво искам да кажа.ELBI написа:да помогнеш на някого
не ме кефи тва - мрън, мрън... всеки сам да си носи кръста и да си пие студената вода/чай и там квот си е забъркал/поръчал!!
ако ти бях майка /ма е малко перверзна идеята да ми викаш "мамо"/ щях да ти забраня категорично да се кахъриш на кой си помогнал и на кой не си.
Както и да е - нямам магическите дарби (освен от време на време като се съсредоточа над кристалната топка), но дано да се забелязват другите - човешки - разбираеми :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Кой каза, че не сме всесилни?snowprincess написа:не винаги успяваме да помогнем, щото не сме всесилни и нещата в повечето случаи не зависят от нас
1. елби, скъпи, баш си е така. знаеш, много обичам да съм права, не ми противоречи, моля!!!ELBI написа:
не е баш така, лейди Бийд. И не говорих за някое врънкащо същество, а за такова, дето знам, че си носи кръста и си пие водата, но все пак е приятелче и предпочитах да му гледам нахилената физиономия
2. не се оставяй разни префърцунени фусти да ти плачат на рамото с преувеличените си житейски драми! в края на краищата сакото ти трябва да изглежда в перфектна форма, а не подгизнало и деформирано, с намачкана яка и пр.
3. виж темата ми за ските
just perfect
баси, никой не ме успокои с "Абе иска ти се, но нито можеш, нито ти дават". Щях да отдъхна и да си зачопля семчиците от долни дъбник. Ала не мога да го сторя в темата за ските, щото мразя мръсни писти - направо побеснявам и минавам през ските на Грийна. Новите, дето не ги е ползвал още. Онези с джаджите, дето и аз ги нямам и му завиждам. То не само на ските, но и на младостта му, колата му, портфейла, акъла ...bead_ написа:1. елби, скъпи, баш си е така. знаеш, много обичам да съм права, не ми противоречи, моля!!!ELBI написа:
не е баш така, лейди Бийд. И не говорих за някое врънкащо същество, а за такова, дето знам, че си носи кръста и си пие водата, но все пак е приятелче и предпочитах да му гледам нахилената физиономия
2. не се оставяй разни префърцунени фусти да ти плачат на рамото с преувеличените си житейски драми! в края на краищата сакото ти трябва да изглежда в перфектна форма, а не подгизнало и деформирано, с намачкана яка и пр.
3. виж темата ми за скитеи заключи тази
заключ, заключ...
оо, забравих да кажа как се изкефих на първото полувреме снощи ... с един приятел се майтапехме преди мача, че ще ги бием с 30 на 0 и ... по едно време му казвам "Може да не е 30, но едно 10-12 ще го докараме отма...
- snowprincess
абе, ей (да го махаш това търкалящо се човече):twak:ELBI написа:
Кой каза, че не сме всесилни?
кога съм казвала, че съм всесилна? казвала съм, като перличка, че обичам да съм права

така ами!ELBI написа:баси, никой не ме успокои с "Абе иска ти се, но нито можеш, нито ти дават". Щях да отдъхна и да си зачопля семчиците от долни дъбник. Ала не мога да го сторя в темата за ските, щото мразя мръсни писти - направо побеснявам и минавам през ските на Грийна. Новите, дето не ги е ползвал още. Онези с джаджите, дето и аз ги нямам и му завиждам. То не само на ските, но и на младостта му, колата му, портфейла, акъла ...bead_ написа:1. елби, скъпи, баш си е така. знаеш, много обичам да съм права, не ми противоречи, моля!!!ELBI написа:
3. виж темата ми за скитеи заключи тази
заключ, заключ...
оо, забравих да кажа как се изкефих на първото полувреме снощи ... с един приятел се майтапехме преди мача, че ще ги бием с 30 на 0 и ... по едно време му казвам "Може да не е 30, но едно 10-12 ще го докараме отма...
мач и вино
ПМС-то минава
наздраве!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.