Тва беше много яко. Направо ме разби!!!! ;) :)БоЕВ написа:Могад да те хванат, да ти събуят панталоните и да ти плюят на бубата - например.turist написа:И какво могат да ми направят? :)сър Айвънхоу написа:много!turist написа:Опасни ли са опитните жени?
Отговор: За тебе са опасни! Да!
Ама колко точно са опасни? :).............
за Здрави нерви
Тва с лубриканта го мислих 3 минути , докато зацепя за кво иде реч. Днес питах един приятел-планинар-съсед доктор УНГ. За сухотата на влагалището. Осведоми ме че настъпва след климактериума след 50тата година. Значи има резон в думите ти.snowprincess написа:че кво опасно има в 55 годишните жениturist написа:
Не бе; за жена на 55г. говоря. Нали трябваше да ги докарам до 10 сегашни :)
няма опасност да станеш по случайност татко, но пък ще е лошо ако забравиш да купиш предварително подходящ лубрикант
Ама аз и без туй имам овлажняващ вагинален крем, който ползвам за анално проникване. Може пък тоя път да го ползвам по предназначението му ;) :)
- snowprincess
те са различни, внимавай кой къде ползваш, ето да четеш - http://beatalei.com/blog/?p=64turist написа:
Тва с лубриканта го мислих 3 минути , докато зацепя за кво иде реч. Днес питах един приятел-планинар-съсед доктор УНГ. За сухотата на влагалището. Осведоми ме че настъпва след климактериума след 50тата година. Значи има резон в думите ти.
Ама аз и без туй имам овлажняващ вагинален крем, който ползвам за анално проникване. Може пък тоя път да го ползвам по предназначението му ;) :)
и сега ти отговарям на първия въпрос - не опитните, а неопитните са опасни, като бомба със закъснител са

Ейиии, бравоsnowprincess написа:те са различни, внимавай кой къде ползваш, ето да четеш - http://beatalei.com/blog/?p=64turist написа:
Тва с лубриканта го мислих 3 минути , докато зацепя за кво иде реч. Днес питах един приятел-планинар-съсед доктор УНГ. За сухотата на влагалището. Осведоми ме че настъпва след климактериума след 50тата година. Значи има резон в думите ти.
и сега ти отговарям на първия въпрос - не опитните, а неопитните са опасни, като бомба със закъснител са
много ценен линк ми даде
ама то имало и за маструбация гелове бе; ееех - намерило се кой да ме открехне; Браво, браво ;)
Ох, бе, голям си образ!turist написа:Оки. Мерси за предупреждението. Ше гледам да спазвам средна дистанция... :)Мнемозина написа: Значи да са те омайвали, омайвали, омайвали... много пъти?
Да, опасни са. Средно.
Наистина ли приемаш насериозно всичко, което ти се казва? То наистина да не смее човек да ти напише нещо...
Последно промяна от Мнемозина на 13.10.09, 20:34, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Що да не смее бре? Тя Сноу затва ли ми е написалаМнемозина написа:Ох, бе, голям си образ!turist написа:Оки. Мерси за предупреждението. Ше гледам да спазвам средна дистанция... :)Мнемозина написа:Значи да са те омайвали, омайвали, омайвали... много пъти?turist написа:
В омайването на податливи туристи
"хрупкави и чисти
всички пишем във меню
ядене не е табу" :)
Да, опасни са. Средно.
Наистина ли приемаш насериозно всичко, което ти се казва? То наистина да не смее човек да ти напише нещо...
snowprincess написа:turist написа:
...............
.................
че съм бомба със закъснител. Не разбрах кое ми е взрива, барута така да се каже.... :)
PS: Мале как ми липсва да пиша лични бележки на някой от форумааа. Ама от тоя форум - да. Няма значение на кого. Аз да пиша и той/тя да ми отговаря.... :)
Ми щото ще вземеш да повярваш нещо и после...turist написа:
Що да не смее бре? Тя Сноу затва ли ми е написала
че съм бомба със закъснител. Не разбрах кое ми е взрива, барута така да се каже.... :)
PS: Мале как ми липсва да пиша лични бележки на някой от форумааа. Ама от тоя форум - да. Няма значение на кого. Аз да пиша и той/тя да ми отговаря.... :)
Не знам с личните бележки как ще се оправяш, обаче посрязвай цитатите при отговорите си, моля, щото чаршафите са трудни за четене.
Panta rhei...
Е кво после.... ше стане все по-интересно и все по- нескучновато. А и дет вика колегата бай Петко от бачкането ми:Мнемозина написа:Ми щото ще вземеш да повярваш нещо и после...turist написа:
Що да не смее бре? Тя Сноу затва ли ми е написала
.....
Никога не е късно да стане човек за резил
- snowprincess
http://www.youtube.com/watch?v=GX2e9Si-FLYturist написа:
Тя Сноу затва ли ми е написала
намерих превода в нета
Току-що бе навършил 18 години -
Бе красив като дете и силен като мъж.
Бе лятото, разбира се,
когато го зърнах вече броях
моите есенни нощи.
Пригладих косите,
сложих малко грим на очите си
Това го разсмя.
А когато се приближи до мен
Бих дала всичко всичко,
за да го съблазня.
Току-що бе навършил 18 години -
Това бе най-силният аргумент
за победата му.
Той не ми говори за любов-
Намираше любовните думи за смешни.
Каза: "Желая те. " -
Бе гледал по кината "Жито в тревата"
Във вдлъбнатината на едно импровизирано легло
Възхитена открих едно великолепно небе.
Току-що бе навършил 18 години
това го правеше самоуверен почти до нахалство
Докато се обличаше
Вече победена, самотата отново нахлуваше във мен
Бих искала да го задържа,
При все това го оставих да тръгне
Без да направя и жест.
Той ми каза: "Не беше толкова лошо"
с убийствената откровенност на младостта си
Пригладих косите,
сложих малко грим на очите си - по навик.
Просто бях забравила,
че съм на два пъти по 18 години.

- Green Light
Това много готино, Сноу! Тръгнах да проследя назад връзката, защо си му го пуснала на туриста, но се отказах, търсенето ме разсейва.snowprincess написа: намерих превода в нета
...
Аз съм мъж над 40 години, стихотворението(Не съм кликнал още и на линка. Може да е песен. На мен ми харесва като стих) описва терзанията на моя връстница, привлечена от лапешор. Откъде, накъде така ще ми влизат под черупката грим и приглаждане на коси!? Тва поезията е мамата си трака. "Има ли ритъм, има ли чувство..." не се е майтапел Тодор Колев.
- snowprincess
да`н помисли, че му се обяснявам в любов на туристаGreen Light написа:
Това много готино, Сноу! Тръгнах да проследя назад връзката, защо си му го пуснала на туриста, но се отказах, търсенето ме разсейва.
Аз съм мъж над 40 години, стихотворението(Не съм кликнал още и на линка. Може да е песен. На мен ми харесва като стих) описва терзанията на моя връстница, привлечена от лапешор. Откъде, накъде така ще ми влизат под черупката грим и приглаждане на коси!? Тва поезията е мамата си трака. "Има ли ритъм, има ли чувство..." не се е майтапел Тодор Колев.
песен на далида е

- Green Light
Помислих си, че е странно нещо изкуството. Натам тръгнах. Вади чувство, за да ти го покаже. И чувството няма значение чие е. Опитах се да кажа че за мен трябва да са неразбираеми мислите на авторката, нали? Чувствата обаче, оказва се, не са.snowprincess написа:да`н помисли, че му се обяснявам в любов на туристаGreen Light написа:
Това много готино, Сноу! Тръгнах да проследя назад връзката, защо си му го пуснала на туриста, но се отказах, търсенето ме разсейва.
песен на далида е
- snowprincess
как така ме питаш такова нещо, че и очакваш след "нали" да потвърдяGreen Light написа: Помислих си, че е странно нещо изкуството. Натам тръгнах. Вади чувство, за да ти го покаже. И чувството няма значение чие е. Опитах се да кажа че за мен трябва да са неразбираеми мислите на авторката, нали? Чувствата обаче, оказва се, не са.
всяко чувство, което изпитва един човек, изпитват всички хора, само субективната оценка за силата на усещането е различна

- Глас в пустиня
Относно непукизма; Сетих се за едно странично.Мнемозина написа:Ама пък много ми харесва как не ти пука.turist написа: Е кво после.... ше стане все по-интересно и все по- нескучновато. А и дет вика колегата бай Петко от бачкането ми:
Никога не е късно да стане човек за резил
Отивам до зеленчуковата борса и купувам олио. Пеша; Продължавам до Пикадили , влизам, оставям олиото в рафтовете за багаж. Правя се че пазаря. Излизам. Олиото по хитрия план на туриста остава вътре.
Отивам плащам ремонта на колата си на майстора ми, ама тряше още нещо да се довършва та му я оставих. Прибирам се пеша. Минах през пикадили, взех торбата с олиото и майка ми ми звъни по телефона. И ми вика: "Е кво, ти с 4рте бутилки олио ли се разхожда напред назд" и й обясних. И тя "Бе ти луд ли си бе" , "Е, кво, най-много да ме викнат в полицията за обяснения. Аз имам нерви за още два развода..."
И жената се отказа да ми налива акъл в манерката ;)
- Глас в пустиня
По настоящем - за партньорката си.БоЕВ написа:Ползваш го за себе си, за партньора или за някоя мацка?turist написа: Ама аз и без туй имам овлажняващ вагинален крем, който ползвам за анално проникване. Може пък тоя път да го ползвам по предназначението му ;) :)
Винаги са ми били интересни хората с нестандартна сексуална ориентация.
За себе си предпочитам без овлажняващи средства.... ама не съм го правил с мъж до сега де; както съм посочвал и в по-отдавнашни мои постове...
- Глас в пустиня
Re: за Здрави нерви
bead_ написа:има там едно дребосъче, което /не от лошо сърце или помисли/ разказва небивалици големи. и синът ми много му симпатизира и го оправдава. на седем е човекът. аз лекичко коментирам в посоката "не е задължително да привличаш вниманието по този начин" и "той май се поувлече в измишльотините и сам започна да си вярва"Кент написа: с кой праиш асоциации
"не е задължително да привличаш вниманието по този начин"
Книгата е разкошна и Не-знайко ми е любим
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Туристе, се ма изненадвашturist написа:Дали възрастните на 70г. се чувстват пречещи, ненужни, непотребни.
Дали децата им ги обичат и уважават истински?
Дали теглото им е тежко. Вероятно свикват да живят някак си и не им прави впечатление, а?
как можи да обичаш неистински бе
или да уважаваш:blink:
обичам ги точно толкова, колкото са ме обичали
като съм бил на 2-3 години
и уважавам тоже
ако недоизказана ти мисъл е и да...
им искат акъл, и да им вярват на съветите
тука съм категориччно
стигна ми акъла, да нямама личен нещастен опит:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Отзад напред или отдолу нагоре.turist написа:Дали възрастните на 70г. се чувстват пречещи, ненужни, непотребни.
Дали теглото им е тежко. Вероятно свикват да живят някак си и не им прави впечатление, а?
Тегло - едва ли, родителите трябва да живеят с чувството на изпълнен дълг, но(!), ще поживеем ще видим, ще го усетим един вид.
Обичта и уважението са чувства, достатъчно дълбоки за да може чрез тях недобросъвестните родители да вменяват вина на потомците си, а оттам да манипулират/разполагат (с) живота им.
Това зависи и от родителите, и от децата.
пп Послушай сърцето си, излез на квартира, след половин-една година всичко ще си доиде на място.
Ама аз съм на квартира от 4 месеца; сега просто ще я сменям с по-голяма и с плюс 1 човек.БоЕВ написа: пп Послушай сърцето си, излез на квартира, след половин-една година всичко ще си доиде на място.
Но въпросът ми по-скор беше свързан с любопитството ми как се чувства старият човек. Просто тря чакам още 35 години, за да науча :)
Възрастните на 70 г. се чувстват като възрастните на 35. Т.е. различно. И децата им са различни...turist написа:Дали възрастните на 70г. се чувстват пречещи, ненужни, непотребни.
На мен много ми харесва, че мислиш за майка си. Не познавам нито теб, нито нея, но имай предвид, че единственият верен и истински път към това да й помогнеш да не се чувства ненужна, е да очертаеш ясно, ама максимално ясно, параметрите на собствения си живот.
Звучи парадоксално, но е така.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Задай ми този въпрос след още четири години на квартира и когато станете на + още един. Но тогава, убеден съм, ще имаш отговора за себе си.turist написа:Ама аз съм на квартира от 4 месеца; сега просто ще я сменям с по-голяма и с плюс 1 човек.БоЕВ написа: пп Послушай сърцето си, излез на квартира, след половин-една година всичко ще си доиде на място.
Но въпросът ми по-скор беше свързан с любопитството ми как се чувства старият човек. Просто тря чакам още 35 години, за да науча :)
Веднага си го записах като предстоящо събитие в календара на GSMa ми. На 12.Октомври.2013г. в 20ч. ще ми прозвъни , за да вляза у форума и да питам Боев как е да си възрастен на 70г. Имай късмет да ме накараш да чакам още...!!!БоЕВ написа:Задай ми този въпрос след още четири години на квартира и когато станете на + още един. Но тогава, убеден съм, ще имаш отговора за себе си.turist написа:Ама аз съм на квартира от 4 месеца; сега просто ще я сменям с по-голяма и с плюс 1 човек.БоЕВ написа: пп Послушай сърцето си, излез на квартира, след половин-една година всичко ще си доиде на място.
ПП: Форума и GSMа ми ще го има. Несигурното е дали ше стане нещо фрапиращо в края на 2012г, дето да ме възпрепятства с въпроса ми ;)