Абе... знаеш ли, че е най-добре е, ако искаме наистина да помогнем, да вземем да организираме една анкета за марката лаптоп, за да може по-лесно да се ориентира купувача...ELBI написа:Може. Просто казвам наблюденията си през последните 2-3 години. Да не говорим, че кой какво е бил навремето в тази област, кой е бил първи, втори или най-голям не значи нищо в днешно време! Някой да се сеща за Дек ...сър Айвънхоу написа:Да не забравяме, все пак, че Тошиба са първопроходниците в лаптопите!!!ELBI написа:Колегите около мен, които имат подобни животни ползват НР и нямат проблеми (до сега) - сал такъв "съвет" мога да ти дам. Аз винаги съм имал резерви към лаптопчетата точно по тези причини - скапе ли се нещо - де факто отиваш на кино (или се ръсиш много). А и ъпгрейд не става...Remmivs написа:купи си Toshiba.
Вече си имаш избор от 3 марки - твоята си, Тушиба(ту не) и ЕйчПи-то...
Съвет за конфигурацията зависи от цената! Повечко рам е по-добре, но и това надува цената.
По-здрава машина от Тошиба като лаптоп не съм виждал. Доста дуракоустойчиви са.
Ползвал съм навремето (през 1989 г.) Тошиба 3200 (i286/4MB RAM/20MB HDD)... Ако можеше да говори таз Тошибка, докато я ползвахме, сигурно щеше да е комбинация от проключенски, хорър и НФ роман...
Което не значи непременно, че не си прав в днешни дни за Тошиба. Пък и Пенчо, ако чуе повече мнения, ще има доста повече мегдан да се чуди и ядосва на какво точно да се спре
Малко помощ за избор на лаптоп от знаещите
- сър Айвънхоу
Re: За да не ривеш пак
Ако имаше канелка за банкноти - изобще нямаше да пита!ELBI написа: ... повече мегдан да се чуди и ядосва на какво точно да се спре
това не е точно такаЗвеневия написа:Ако имаше канелка за банкноти - изобще нямаше да пита!ELBI написа: ... повече мегдан да се чуди и ядосва на какво точно да се спре![]()
![]()
трябва да се иска
с анкета цената отива на 200 евро
Най-накрая, след още 1-2 страници приблизително 2000 лева ще и идат за консултацията тук... ама пък ще знае почти всичко...caliostro написа:това не е точно такаЗвеневия написа:Ако имаше канелка за банкноти - изобще нямаше да пита!ELBI написа: ... повече мегдан да се чуди и ядосва на какво точно да се спре![]()
![]()
трябва да се иска
с анкета цената отива на 200 евроза консултацията
кога па се изучихте толковаELBI написа:Най-накрая, след още 1-2 страници приблизително 2000 лева ще и идат за консултацията тук... ама пък ще знае почти всичко...caliostro написа:това не е точно такаЗвеневия написа:Ако имаше канелка за банкноти - изобще нямаше да пита!ELBI написа: ... повече мегдан да се чуди и ядосва на какво точно да се спре![]()
![]()
трябва да се иска
с анкета цената отива на 200 евроза консултацията
Остава и да ги плати...
я да пиете по едно и...
ви стига
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тошиба и от менRemmivs написа:купи си Toshiba.
и двамата с мъж ми сме с Тошиба
процесорът ти е само 1,6
моят е на 3 години и процесорът му е 2,6
п.с.
ето да се занимаваш цял ден
ТоШИБА
Последно промяна от doktorka на 10.01.07, 21:26, променено общо 1 път.
няма вече като моя..;)doktorka написа:Тошиба и от менRemmivs написа:купи си Toshiba.
и двамата с мъж ми сме с Тошиба
процесорът ти е само 1,6
моят е на 3 години и процесорът му е 2,6
ето ти пример..
виж му спецификциите
най долу
Тошиба
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мога ли и аз да споделя вчепетления от ТОШИБАНИТЕ компютри? Първо правя уговорката, че съм пълен невежа (е, не чак да слагам перденца на winodows-a) и за мен компютрите просто неизбежностELBI написа:Може. Просто казвам наблюденията си през последните 2-3 години. Да не говорим, че кой какво е бил навремето в тази област, кой е бил първи, втори или най-голям не значи нищо в днешно време! Някой да се сеща за Дек ...сър Айвънхоу написа:Да не забравяме, все пак, че Тошиба са първопроходниците в лаптопите!!!ELBI написа:Колегите около мен, които имат подобни животни ползват НР и нямат проблеми (до сега) - сал такъв "съвет" мога да ти дам. Аз винаги съм имал резерви към лаптопчетата точно по тези причини - скапе ли се нещо - де факто отиваш на кино (или се ръсиш много). А и ъпгрейд не става...Remmivs написа:купи си Toshiba.
Съвет за конфигурацията зависи от цената! Повечко рам е по-добре, но и това надува цената.
Ползвал съм навремето (през 1989 г.) Тошиба 3200 (i286/4MB RAM/20MB HDD)... Ако можеше да говори таз Тошибка, докато я ползвахме, сигурно щеше да е комбинация от проключенски, хорър и НФ роман...
Което не значи непременно, че не си прав в днешни дни за Тошиба. Пък и Пенчо, ако чуе повече мнения, ще има доста повече мегдан да се чуди и ядосва на какво точно да се спре
Няколко дни след като си предадох глупотворението, включих компютъра да покажа повредата на една компютраджиика и... мониторът зацепи. Зарадвах се, върнах другия лаптоп, придружен от тава агнешко
На моя колега един ден Тошибата се отвори и не можа да се затвори повече, на мъжа ми се скапа непоправимо, от горния етаж едно момиче трябваше да си прати компютъра на сервиз седмица след като го купи и т.н.
Може път в БГ да продават по-свестни Тошиби от тези в Япония... Пак казвам, че не съм спец.
П.П. Все пак, поправиха ми Тошибата - против 18 000 йени (без батерията) и си я донесох в София - май по сантиментални причини.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може да погледнеш и това !!!
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1122262
С пазарене мисля, че ще падне на 1000 лв ;)
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1122262
С пазарене мисля, че ще падне на 1000 лв ;)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Я кажи, душко, в кой край на острова си била "заточена"?Stranniche написа:Мога ли и аз да споделя вчепетления от ТОШИБАНИТЕ компютри? Първо правя уговорката, че съм пълен невежа (е, не чак да слагам перденца на winodows-a) и за мен компютрите просто неизбежностELBI написа:Може. Просто казвам наблюденията си през последните 2-3 години. Да не говорим, че кой какво е бил навремето в тази област, кой е бил първи, втори или най-голям не значи нищо в днешно време! Някой да се сеща за Дек ...сър Айвънхоу написа:Да не забравяме, все пак, че Тошиба са първопроходниците в лаптопите!!!ELBI написа:Колегите около мен, които имат подобни животни ползват НР и нямат проблеми (до сега) - сал такъв "съвет" мога да ти дам. Аз винаги съм имал резерви към лаптопчетата точно по тези причини - скапе ли се нещо - де факто отиваш на кино (или се ръсиш много). А и ъпгрейд не става...Remmivs написа:купи си Toshiba.
Което не значи непременно, че не си прав в днешни дни за Тошиба. Пък и Пенчо, ако чуе повече мнения, ще има доста повече мегдан да се чуди и ядосва на какво точно да се спре. Обаче употребявах Тошиба в продължение на 3 години. В средата, в която се движех, бяхме 6-тима души отошибени и нямаше един тошибопритежател, който да не изпищи в някой момент. На мен на първия месец ми умря батерията. Отзад се нягряваше доста и заплашително пукаше, когато го затварях. Пластмасата се напука за около 1-2 години. Но най-инфарктният момент беше 2 седмици преди крайния срок за предаване на дисертациите. Тогава мониторът угасна
- чуваше се звукът за включване на системата, но нищо се не виждаше. Обадих се в сервиза и ми казаха да им го занеса за около 2-3 седмици (
заедно с около 50 000 йени. Такова време нямах, имах още много работа по дисертацията. Спаси ме един българин
, който ми донеса своя лаптоп.
![]()
Няколко дни след като си предадох глупотворението, включих компютъра да покажа повредата на една компютраджиика и... мониторът зацепи. Зарадвах се, върнах другия лаптоп, придружен от тава агнешко(това беше най-голямата чест и благодарност в тази далечна и агнешко-оскъдна страна) и заработих над защитата си. Направих си PowerPoint-а и седмица преди защитата екранът отново угасна. Тогава изтеглих спестяванията си, отидох в магазина и си купих НР лаптопче - най-евтиното от марковите, но за 1 година не съм имала проблеми с него.
![]()
На моя колега един ден Тошибата се отвори и не можа да се затвори повече, на мъжа ми се скапа непоправимо, от горния етаж едно момиче трябваше да си прати компютъра на сервиз седмица след като го купи и т.н.
Може път в БГ да продават по-свестни Тошиби от тези в Япония... Пак казвам, че не съм спец.
П.П. Все пак, поправиха ми Тошибата - против 18 000 йени (без батерията) и си я донесох в София - май по сантиментални причини.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.