Малък коментар
Малък коментар
1. Как се решава за кой да се ожениш?
"Трябва да намериш някой с който харесвате еднакви неща. Например, ако харесваш спорт, тя ще трябва да харесва в теб това че ти харесваш спорт и да ти носи чипс и бира."
Aлън, 10
"Никой не знае преди да порасне. Господ решава във всеки случай, а ти трябва сам да откриеш с кой си се прецакал"
Кирстен, 10
2. Каква е правилната възраст на която да се ожениш?
"23, защтото това е най-добрата възраст на която знаеш човека завинаги."
Камил, 10
3. Как непознат може да каже дали 2 човека са женени?
"Ще трябва да познае, въз основа на това дали те крещят на едни и същи деца."
Дерек, 8
4. Според вас какво общи имат мама и татко?
"И двамата не искат повече деца"
Лори, 8
5. Какво правят повечето хора на среща?
"Срещите са за да ти е весело и хората трябва да ги използват за да се опознаят. Даже и момчетата има какво да кажат, ако ги слушаш достатъчно дълго."
Линет, 8
"На първата среща се лъжат и това ги зинтригува достатъчно, за да поискат да се срещнат отново"
Мартин, 10
6. Кога може да целунеш някого?
"Когато е богат"
Пам, 7
"Закона казва че може когато си на 11, така че аз не бих искал да се забърквам в такива неща все още."
Кърт, 7
"Правилото е такова: Ако целунеш някоя, трябва да се ожениш за нея и да имате деца. Това е правилния начин за целуване."
Хауърд, 8
7. По добре е да си ерген или женен?
"По-добре е за момичетата и не толкова добре за момчетата защото те винаги имат нужда някой да чисти след тях"
Анита, 9
8. С какво света щеше да бъде различен ако хората не се женеха?
"Със сигурност щеше да има много деца за които ще трябва да обясняваш"
Келвин, 8
И номер едно е:
9. Какво да направим за да потръгне един брак?
"Кажи на жена си че изглежда красива, дори и да изглежда като боклукчийски камион."
Рики, 10
"Трябва да намериш някой с който харесвате еднакви неща. Например, ако харесваш спорт, тя ще трябва да харесва в теб това че ти харесваш спорт и да ти носи чипс и бира."
Aлън, 10
"Никой не знае преди да порасне. Господ решава във всеки случай, а ти трябва сам да откриеш с кой си се прецакал"
Кирстен, 10
2. Каква е правилната възраст на която да се ожениш?
"23, защтото това е най-добрата възраст на която знаеш човека завинаги."
Камил, 10
Дерек, 8
4. Според вас какво общи имат мама и татко?
"И двамата не искат повече деца"
Лори, 8
5. Какво правят повечето хора на среща?
"Срещите са за да ти е весело и хората трябва да ги използват за да се опознаят. Даже и момчетата има какво да кажат, ако ги слушаш достатъчно дълго."
Линет, 8
"На първата среща се лъжат и това ги зинтригува достатъчно, за да поискат да се срещнат отново"
Мартин, 10
6. Кога може да целунеш някого?
"Когато е богат"
Пам, 7
"Закона казва че може когато си на 11, така че аз не бих искал да се забърквам в такива неща все още."
Кърт, 7
"Правилото е такова: Ако целунеш някоя, трябва да се ожениш за нея и да имате деца. Това е правилния начин за целуване."
Хауърд, 8
7. По добре е да си ерген или женен?
"По-добре е за момичетата и не толкова добре за момчетата защото те винаги имат нужда някой да чисти след тях"
Анита, 9
8. С какво света щеше да бъде различен ако хората не се женеха?
"Със сигурност щеше да има много деца за които ще трябва да обясняваш"
Келвин, 8
И номер едно е:
"Кажи на жена си че изглежда красива, дори и да изглежда като боклукчийски камион."
Рики, 10
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Малък коментар
Remmivs написа:1. Как се решава за кой да се ожениш?
Кирстен, 10
Дерек, 8
Рики, 10
Мерси за смешното!
Добре че нямаше хора около мен.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
какво е любов?
Зная, че по-голямата ми сестра ме обича, защото ми дава всичките си стари дрехи, а после трябва да излезе и да си купи нови.
(Лорен – 4 г.)
Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него.
(Били – 4 г.)
Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички.
(Карен – 7 г.)
бях го запазила някъде....
Зная, че по-голямата ми сестра ме обича, защото ми дава всичките си стари дрехи, а после трябва да излезе и да си купи нови.
(Лорен – 4 г.)
Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него.
(Били – 4 г.)
Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички.
(Карен – 7 г.)
just perfect
Remmivs написа:да, затова са ВАЖНИ родителските срещиМнемозина написа:Да, тая тройка си е истинско прозрение.
Само дето се сетих и за учителката, която стреснала един мъж с изявлението "Вие сте баща на едно от моите деца."
наистина
Да.
Не ги пропускайте, за да си спестите разни стресове.
Panta rhei...
Ех, само ако имаше и нещо за нови ботушки...bead_ написа:какво е любов?
(Лорен – 4 г.)
(Били – 4 г.)
(Карен – 7 г.)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
когато някой те обича може да го ошушкаш за нови ботушки. когато обичаш някого може да минеш и без нови ботушки. извод: любовта те прецаква.ELBI написа: и нещо за нови ботушки...
(bead_, - 30-40г.)
just perfect