Кристиян Роналдо

Все същите
Аватар
ELBI

Кристиян Роналдо

Мнение от ELBI »

се пази за трансфера си в Славия, както каза Венци Стефанов. Бизнесменът смята да закупи известният футболист, който ще продължи да играе с бяла фанелка. Подробности по трансфера очаквайте в най-скоро време!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Кристиян Роналдо

Мнение от сър Айвънхоу »

ELBI написа:се пази за трансфера си в Славия, както каза Венци Стефанов. Бизнесменът смята да закупи известният футболист, който ще продължи да играе с бяла фанелка. Подробности по трансфера очаквайте в най-скоро време!!!
това някакъв виц ли е?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

сър Айвънхоу написа:
ELBI написа:се пази за трансфера си в Славия, както каза Венци Стефанов. Бизнесменът смята да закупи известният футболист, който ще продължи да играе с бяла фанелка. Подробности по трансфера очаквайте в най-скоро време!!!
това някакъв виц ли е?
не бе, вчера не игра и тази инфо е от мрежата...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

ELBI написа:
сър Айвънхоу написа:
това някакъв виц ли е?
и кво? Венци ще извади около 100 млн.евро???? :shocked:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

не бе,
намерили са онази буца сигурно
:grin:
под планината
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:не бе,
намерили са онази буца сигурно
:grin:
под планината
бая буца требе да е... :rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

сър Айвънхоу написа:
ELBI написа:
сър Айвънхоу написа:
това някакъв виц ли е?
и кво? Венци ще извади около 100 млн.евро???? :shocked:
даже бил обещал 120 млн. Имал взимане даване с Дянков и резерва...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

само цска!!!!!!!
:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:само цска!!!!!!!
:cool:
беай се скрий... трагикокомедия...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

ELBI написа: даже бил обещал 120 млн. Имал взимане даване с Дянков и резерва...
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

latrevw написа:
ELBI написа: даже бил обещал 120 млн. Имал взимане даване с Дянков и резерва...
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
не се хили. Очаквай на 1 стр. на Таймс "Кристиян Роналдо на Овча Купел!!!"

И в Нюзуик.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=7292

„Спортист” – Своге
jazz

Мнение от jazz »

този да не е някой от югозападна бразилия
щото оня другия
в реал
е кристияно
не че нещо
ама да не се набута венци
завалиийката
с грешни пари
за румънски цървул
някой
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

сега кат дойде Грийна ще ти обясни детайли...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Начи работата е следната. Кака ни се натиска. Бат, вика Венци- на Венци тва- моя ти се, вземи ме, понеже тука голяма мизерия. Флорентино- вика- Перес излезнА циганин и половина и не ми плаща повече от един милион евро месечно, пък аз съм -вика- човек с нужди.
И Венци ми звънка снощи, докът бяхме с Елби, Гаспода и Рема. И си гледаме нали мача, и телефона тимпимпам- А! Венци!
Кво, бе викам Венци, мойто момче? Kак така се сети за мене? И сори нали, ама баш па по тва ли време намери? Мач.
Пък той -леле вика извинявай много, сори, ама имам голяма спещност. Кака тва и тва.. и ми разправи всичко.
Ох бе- викам- добре, бе, ясно! Схванах всичко, стига си се вълнувал, че данти стане нещо. За Кака викам- ти пари нямаш. От мене ще искаш, тва е ясно. Обаче аз няма да ти дам. И шти кажа защо. Не ми е- викам- до парите. Аз не съм стисня. Ми - викам- кво да го правя тоя Кака? Ти- викам- мачове не гледаш, щот нищо не вдяваш от тая работа, ама ако го гледаш ква е мърда в момента, хич и нямаше да го искаш. Затва викам кажи му на Кака да си седи в Реал. Ако ти мрънка пак, кажи му че ще звънна на Флорката и ще оправя работата. Бате- кажи- Грин ще оправи работата, спи спокойно. Айде чао. И той- Чао! И така.
После като свърши мача му звъннах на Флори. Бе викам- ей тъпанар. Ние се уважаваме много, ма така си говориме. Ей, тъпанар- викам, аман от тебе. Плащай си дретовете, че тука наплив, не мога да се оправя Пък и криза, бе! Няма насмогване вече не е като едно време. И го насоплих здраво. Къде е викам Роналдо? И той- Ми неща да го пускам. Така ли? Ела ми сега ти, няма да пуска Роналдо! Ти за кой се имаш, бе? И му затворих телефона. После звъннах на Крисито Роналдо и се разбрахме. Той не ме познава, но много е слушал за мене и веднага се нави. Има си шкафче вече на Овча Купел, една две вечери ще спи у нас, после ще си вземе квартира в Люлин 10, до тунела, много удобно мяст. Бе всичко е уредено. Флорентино шми строши телефона днеска, ама аз кво да направя? Сори.
И понеже Елби, нали чу всичко и се е досетил ква е хавата и пише тука
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

а ми кажи са като пич що се занимаваш с тия гадни долни пияници ?
:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Начи работата е следната...
Бе чудя се аз какво му става на жисиема ми вчера. Звъни на Елби сам. На мен ми звънят без да звъни. И други простотии. Разни. Пък то кво било. Вземи си оправи заглушаващите и криптиращите устройства бе! Егати, човек един мач с винце и сиренце на спокойствие не може да изгледа покрай теб! Аман!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:Начи работата е следната. Кака ни се натиска. Бат, вика Венци- на Венци тва- моя ти се, вземи ме, понеже тука голяма мизерия. Флорентино- вика- Перес излезнА циганин и половина и не ми плаща повече от един милион евро месечно, пък аз съм -вика- човек с нужди.
И Венци ми звънка снощи, докът бяхме с Елби, Гаспода и Рема. И си гледаме нали мача, и телефона тимпимпам- А! Венци!
Кво, бе викам Венци, мойто момче? Kак така се сети за мене? И сори нали, ама баш па по тва ли време намери? Мач.
Пък той -леле вика извинявай много, сори, ама имам голяма спещност. Кака тва и тва.. и ми разправи всичко.
Ох бе- викам- добре, бе, ясно! Схванах всичко, стига си се вълнувал, че данти стане нещо. За Кака викам- ти пари нямаш. От мене ще искаш, тва е ясно. Обаче аз няма да ти дам. И шти кажа защо. Не ми е- викам- до парите. Аз не съм стисня. Ми - викам- кво да го правя тоя Кака? Ти- викам- мачове не гледаш, щот нищо не вдяваш от тая работа, ама ако го гледаш ква е мърда в момента, хич и нямаше да го искаш. Затва викам кажи му на Кака да си седи в Реал. Ако ти мрънка пак, кажи му че ще звънна на Флорката и ще оправя работата. Бате- кажи- Грин ще оправи работата, спи спокойно. Айде чао. И той- Чао! И така.
После като свърши мача му звъннах на Флори. Бе викам- ей тъпанар. Ние се уважаваме много, ма така си говориме. Ей, тъпанар- викам, аман от тебе. Плащай си дретовете, че тука наплив, не мога да се оправя Пък и криза, бе! Няма насмогване вече не е като едно време. И го насоплих здраво. Къде е викам Роналдо? И той- Ми неща да го пускам. Така ли? Ела ми сега ти, няма да пуска Роналдо! Ти за кой се имаш, бе? И му затворих телефона. После звъннах на Крисито Роналдо и се разбрахме. Той не ме познава, но много е слушал за мене и веднага се нави. Има си шкафче вече на Овча Купел, една две вечери ще спи у нас, после ще си вземе квартира в Люлин 10, до тунела, много удобно мяст. Бе всичко е уредено. Флорентино шми строши телефона днеска, ама аз кво да направя? Сори.
И понеже Елби, нали чу всичко и се е досетил ква е хавата и пише тука
а тия не вярваха... баси...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
Бе чудя се аз какво му става на жисиема ми вчера. Звъни на Елби сам. На мен ми звънят без да звъни. И други простотии. Разни. Пък то кво било. Вземи си оправи заглушаващите и криптиращите устройства бе! Егати, човек един мач с винце и сиренце на спокойствие не може да изгледа покрай теб! Аман!
а пък един пияница седи до мен и след 8-мата чаша ми звъни по джиесема и .... аз го гледам и не вярвам на ушите си...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа: аз го гледам и не вярвам на ушите си...
и кога вие тримцата ще престанете да ни дразните с това колко добре /до безпаметност/ си изкарвате зад алибито "гледаме мачове"?!?!?!?!!!!!???? :grin:
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
ELBI написа: аз го гледам и не вярвам на ушите си...
и кога вие тримцата ще престанете да ни дразните с това колко добре /до безпаметност/ си изкарвате зад алибито "гледаме мачове"?!?!?!?!!!!!???? :grin:
не е добре. Направо се мъчим. Еле пъ аз - мъча се да ги накарам да дойда. После се мъча да ги изгоня. И не са ми мили чашите нито веднъж. А веднъж щяхме да пускаме хороскопи на суперкомпютър у 2 през нощта. Мъки, начи...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

bead_ написа:
май мернах, че и гаспода е бил, не са само тримцата с алиби :lol:
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

простаци
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

а нас питаш ли ни
вина разбираш ли
сирена разбираш ли
вина
сирена
вина
сирена
и после
не сме му били били мили чашите
и това ми било приятел
пък като ходихме на ливанския ресторант и го водихме после на пиано бар и пура му показахме откъде да си купи
той дори на един стриптийз не ни заведе
кви чаши после?
айде у лево :blum:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

jazz написа:простаци
ти ако знаеш тия кви пияници са изобщо няма да стъпиш е те тука у форума :cool:

Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:а нас питаш ли ни
:
аз не ви питам, ама а некви кралски особи надникнат тука, а не смея да ви мисля после :winkw:
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ми, тежка е царската корона :grin:
пък те, особите си ни знаят, ти кфо мислиш
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Опс!
Метнах се в грешната тема.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
аз пък снощи догледах сам цецка. От 0:2 - то не бяха жълти картони, червен картон, дузпа ... и ... стана 0:3. Гледам и не вярвам на ушите си... 14 души не можаха да победят 10 ...
Публикувай отговор