Кристиян Роналдо
Кристиян Роналдо
се пази за трансфера си в Славия, както каза Венци Стефанов. Бизнесменът смята да закупи известният футболист, който ще продължи да играе с бяла фанелка. Подробности по трансфера очаквайте в най-скоро време!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Re: Кристиян Роналдо
това някакъв виц ли е?ELBI написа:се пази за трансфера си в Славия, както каза Венци Стефанов. Бизнесменът смята да закупи известният футболист, който ще продължи да играе с бяла фанелка. Подробности по трансфера очаквайте в най-скоро време!!!
не бе, вчера не игра и тази инфо е от мрежата...сър Айвънхоу написа:това някакъв виц ли е?ELBI написа:се пази за трансфера си в Славия, както каза Венци Стефанов. Бизнесменът смята да закупи известният футболист, който ще продължи да играе с бяла фанелка. Подробности по трансфера очаквайте в най-скоро време!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
и кво? Венци ще извади около 100 млн.евро????ELBI написа:не бе, вчера не игра и тази инфо е от мрежата...сър Айвънхоу написа:това някакъв виц ли е?ELBI написа:се пази за трансфера си в Славия, както каза Венци Стефанов. Бизнесменът смята да закупи известният футболист, който ще продължи да играе с бяла фанелка. Подробности по трансфера очаквайте в най-скоро време!!!
- сър Айвънхоу
даже бил обещал 120 млн. Имал взимане даване с Дянков и резерва...сър Айвънхоу написа:и кво? Венци ще извади около 100 млн.евро????ELBI написа:не бе, вчера не игра и тази инфо е от мрежата...сър Айвънхоу написа:това някакъв виц ли е?ELBI написа:се пази за трансфера си в Славия, както каза Венци Стефанов. Бизнесменът смята да закупи известният футболист, който ще продължи да играе с бяла фанелка. Подробности по трансфера очаквайте в най-скоро време!!!
ELBI написа: даже бил обещал 120 млн. Имал взимане даване с Дянков и резерва...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
не се хили. Очаквай на 1 стр. на Таймс "Кристиян Роналдо на Овча Купел!!!"latrevw написа:ELBI написа: даже бил обещал 120 млн. Имал взимане даване с Дянков и резерва...:rotfl24::rotfl24:
И в Нюзуик.
- Green Light
Начи работата е следната. Кака ни се натиска. Бат, вика Венци- на Венци тва- моя ти се, вземи ме, понеже тука голяма мизерия. Флорентино- вика- Перес излезнА циганин и половина и не ми плаща повече от един милион евро месечно, пък аз съм -вика- човек с нужди.
И Венци ми звънка снощи, докът бяхме с Елби, Гаспода и Рема. И си гледаме нали мача, и телефона тимпимпам- А! Венци!
Кво, бе викам Венци, мойто момче? Kак така се сети за мене? И сори нали, ама баш па по тва ли време намери? Мач.
Пък той -леле вика извинявай много, сори, ама имам голяма спещност. Кака тва и тва.. и ми разправи всичко.
Ох бе- викам- добре, бе, ясно! Схванах всичко, стига си се вълнувал, че данти стане нещо. За Кака викам- ти пари нямаш. От мене ще искаш, тва е ясно. Обаче аз няма да ти дам. И шти кажа защо. Не ми е- викам- до парите. Аз не съм стисня. Ми - викам- кво да го правя тоя Кака? Ти- викам- мачове не гледаш, щот нищо не вдяваш от тая работа, ама ако го гледаш ква е мърда в момента, хич и нямаше да го искаш. Затва викам кажи му на Кака да си седи в Реал. Ако ти мрънка пак, кажи му че ще звънна на Флорката и ще оправя работата. Бате- кажи- Грин ще оправи работата, спи спокойно. Айде чао. И той- Чао! И така.
После като свърши мача му звъннах на Флори. Бе викам- ей тъпанар. Ние се уважаваме много, ма така си говориме. Ей, тъпанар- викам, аман от тебе. Плащай си дретовете, че тука наплив, не мога да се оправя Пък и криза, бе! Няма насмогване вече не е като едно време. И го насоплих здраво. Къде е викам Роналдо? И той- Ми неща да го пускам. Така ли? Ела ми сега ти, няма да пуска Роналдо! Ти за кой се имаш, бе? И му затворих телефона. После звъннах на Крисито Роналдо и се разбрахме. Той не ме познава, но много е слушал за мене и веднага се нави. Има си шкафче вече на Овча Купел, една две вечери ще спи у нас, после ще си вземе квартира в Люлин 10, до тунела, много удобно мяст. Бе всичко е уредено. Флорентино шми строши телефона днеска, ама аз кво да направя? Сори.
И понеже Елби, нали чу всичко и се е досетил ква е хавата и пише тука
И Венци ми звънка снощи, докът бяхме с Елби, Гаспода и Рема. И си гледаме нали мача, и телефона тимпимпам- А! Венци!
Кво, бе викам Венци, мойто момче? Kак така се сети за мене? И сори нали, ама баш па по тва ли време намери? Мач.
Пък той -леле вика извинявай много, сори, ама имам голяма спещност. Кака тва и тва.. и ми разправи всичко.
Ох бе- викам- добре, бе, ясно! Схванах всичко, стига си се вълнувал, че данти стане нещо. За Кака викам- ти пари нямаш. От мене ще искаш, тва е ясно. Обаче аз няма да ти дам. И шти кажа защо. Не ми е- викам- до парите. Аз не съм стисня. Ми - викам- кво да го правя тоя Кака? Ти- викам- мачове не гледаш, щот нищо не вдяваш от тая работа, ама ако го гледаш ква е мърда в момента, хич и нямаше да го искаш. Затва викам кажи му на Кака да си седи в Реал. Ако ти мрънка пак, кажи му че ще звънна на Флорката и ще оправя работата. Бате- кажи- Грин ще оправи работата, спи спокойно. Айде чао. И той- Чао! И така.
После като свърши мача му звъннах на Флори. Бе викам- ей тъпанар. Ние се уважаваме много, ма така си говориме. Ей, тъпанар- викам, аман от тебе. Плащай си дретовете, че тука наплив, не мога да се оправя Пък и криза, бе! Няма насмогване вече не е като едно време. И го насоплих здраво. Къде е викам Роналдо? И той- Ми неща да го пускам. Така ли? Ела ми сега ти, няма да пуска Роналдо! Ти за кой се имаш, бе? И му затворих телефона. После звъннах на Крисито Роналдо и се разбрахме. Той не ме познава, но много е слушал за мене и веднага се нави. Има си шкафче вече на Овча Купел, една две вечери ще спи у нас, после ще си вземе квартира в Люлин 10, до тунела, много удобно мяст. Бе всичко е уредено. Флорентино шми строши телефона днеска, ама аз кво да направя? Сори.
Бе чудя се аз какво му става на жисиема ми вчера. Звъни на Елби сам. На мен ми звънят без да звъни. И други простотии. Разни. Пък то кво било. Вземи си оправи заглушаващите и криптиращите устройства бе! Егати, човек един мач с винце и сиренце на спокойствие не може да изгледа покрай теб! Аман!Green Light написа:Начи работата е следната...
а тия не вярваха... баси...Green Light написа:Начи работата е следната. Кака ни се натиска. Бат, вика Венци- на Венци тва- моя ти се, вземи ме, понеже тука голяма мизерия. Флорентино- вика- Перес излезнА циганин и половина и не ми плаща повече от един милион евро месечно, пък аз съм -вика- човек с нужди.
а пък един пияница седи до мен и след 8-мата чаша ми звъни по джиесема и .... аз го гледам и не вярвам на ушите си...Remmivs написа:Бе чудя се аз какво му става на жисиема ми вчера. Звъни на Елби сам. На мен ми звънят без да звъни. И други простотии. Разни. Пък то кво било. Вземи си оправи заглушаващите и криптиращите устройства бе! Егати, човек един мач с винце и сиренце на спокойствие не може да изгледа покрай теб! Аман!Green Light написа:Начи работата е следната...
не е добре. Направо се мъчим. Еле пъ аз - мъча се да ги накарам да дойда. После се мъча да ги изгоня. И не са ми мили чашите нито веднъж. А веднъж щяхме да пускаме хороскопи на суперкомпютър у 2 през нощта. Мъки, начи...bead_ написа:и кога вие тримцата ще престанете да ни дразните с това колко добре /до безпаметност/ си изкарвате зад алибито "гледаме мачове"?!?!?!?!!!!!????ELBI написа: аз го гледам и не вярвам на ушите си...
- snowprincess
а нас питаш ли ни
вина разбираш ли
сирена разбираш ли
вина
сирена
вина
сирена
и после
не сме му били били мили чашите
и това ми било приятел
пък като ходихме на ливанския ресторант и го водихме после на пиано бар и пура му показахме откъде да си купи
той дори на един стриптийз не ни заведе
кви чаши после?
айде у лево
вина разбираш ли
сирена разбираш ли
вина
сирена
вина
сирена
и после
не сме му били били мили чашите
и това ми било приятел
пък като ходихме на ливанския ресторант и го водихме после на пиано бар и пура му показахме откъде да си купи
той дори на един стриптийз не ни заведе
кви чаши после?
айде у лево
- Глас в пустиня
аз пък снощи догледах сам цецка. От 0:2 - то не бяха жълти картони, червен картон, дузпа ... и ... стана 0:3. Гледам и не вярвам на ушите си... 14 души не можаха да победят 10 ...Remmivs написа:Бе чудя се аз какво му става на жисиема ми вчера. Звъни на Елби сам. На мен ми звънят без да звъни. И други простотии. Разни. Пък то кво било. Вземи си оправи заглушаващите и криптиращите устройства бе! Егати, човек един мач с винце и сиренце на спокойствие не може да изгледа покрай теб! Аман!Green Light написа:Начи работата е следната...