Лелеййййййй
Лелеййййййй
Айййййййййч хора !!!! Откакто си хортувам при вас - днес за първи ден нямах време да влезна.Сега влизам и свят ми се завива. Няма да мога да се наспя докато прочета всичките бисери за деня... По ударна бригада не бях срещала.:wav: Малеййййййй в момента се чудя да заминавам ли отпуска или да си седя вкъщи ? Аз ще изостана много с материала. Въх....
Re: Лелеййййййй
мани бисерите...ходи за перлички някъде...Jolee написа:Айййййййййч хора !!!! Откакто си хортувам при вас - днес за първи ден нямах време да влезна.Сега влизам и свят ми се завива. Няма да мога да се наспя докато прочета всичките бисери за деня... По ударна бригада не бях срещала.:wav: Малеййййййй в момента се чудя да заминавам ли отпуска или да си седя вкъщи ? Аз ще изостана много с материала. Въх....
8)
We have an infinite number of reasons to be happy and a serious responsibility not to be serious.
-
докТоркаТА
единственото решение...Jolee написа:Айййййййййч хора !!!! Откакто си хортувам при вас - днес за първи ден нямах време да влезна.Сега влизам и свят ми се завива. Няма да мога да се наспя докато прочета всичките бисери за деня... По ударна бригада не бях срещала.:wav: Малеййййййй в момента се чудя да заминавам ли отпуска или да си седя вкъщи ? Аз ще изостана много с материала. Въх....
излизаш в отпуск и започваш да обикаляш клубарите..по ред на номерата...
(докато не им писне от теб...че аз малко прекалих..таковата..ъъъъъ...)
като мен...затуй когато съм във ваканция-не ми липсват,щото си ги виждам и чувам....
Питаш ли ни нас кво ни е, а?Jolee написа:Айййййййййч хора !!!! Откакто си хортувам при вас - днес за първи ден нямах време да влезна.Сега влизам и свят ми се завива. Няма да мога да се наспя докато прочета всичките бисери за деня... По ударна бригада не бях срещала.:wav: Малеййййййй в момента се чудя да заминавам ли отпуска или да си седя вкъщи ? Аз ще изостана много с материала. Въх....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

цункай написа:Добре отивам за перли и ще ви донеса и на вас.. Ще ми отнеме много време, докато се науча да качвам снимки като другите фото- пътешественици, но в името на внасяне на слънце и красота ще се потрудя. Никви премяни не взимам, а съм се увъртяла в кабели, техника и зарядни за батерии...Jolee написа: мани бисерите...ходи за перлички някъде...
Моля междувременно ако ядете торта някъде да ми оставите едно парченце в хладилника. Ако се взимат световно важни решения на кръглата маса някой да ми хване депутатската карта и да гласува /нал тъй правят/ ......
Хм ще ми липсвате...това исках да кажа....
Jolee написа:Веселоцункай написа:Добре отивам за перли и ще ви донеса и на вас.. Ще ми отнеме много време, докато се науча да качвам снимки като другите фото- пътешественици, но в името на внасяне на слънце и красота ще се потрудя. Никви премяни не взимам, а съм се увъртяла в кабели, техника и зарядни за батерии...Jolee написа: мани бисерите...ходи за перлички някъде...
Моля междувременно ако ядете торта някъде да ми оставите едно парченце в хладилника. Ако се взимат световно важни решения на кръглата маса някой да ми хване депутатската карта и да гласува /нал тъй правят/ ......
Хм ще ми липсвате...това исках да кажа..... И до скоро.
Аз се чувствам така непрекъснато.Jolee написа:Айййййййййч хора !!!!Сега влизам и свят ми се завива. Няма да мога да се наспя докато прочета всичките бисери за деня... По ударна бригада не бях срещала.:wav:
споко - как влезеш - веднага наваксваш.Jolee написа:Айййййййййч хора !!!! Откакто си хортувам при вас - днес за първи ден нямах време да влезна.Сега влизам и свят ми се завива. Няма да мога да се наспя докато прочета всичките бисери за деня... По ударна бригада не бях срещала.:wav: Малеййййййй в момента се чудя да заминавам ли отпуска или да си седя вкъщи ? Аз ще изостана много с материала. Въх....
Не се чуди, ако форумчето е на друго място и е станало форумче на анкетите. Все пак основните играчи, гледачи, мърлячи и палячи са си тук. Живот тече, Джоли, живот - живот ли бе да го анкетираш 8)
Приятно изкарване! И аз искам отпуска, ама йок!Jolee написа:Айййййййййч хора !!!! Откакто си хортувам при вас - днес за първи ден нямах време да влезна.Сега влизам и свят ми се завива. Няма да мога да се наспя докато прочета всичките бисери за деня... По ударна бригада не бях срещала.:wav: Малеййййййй в момента се чудя да заминавам ли отпуска или да си седя вкъщи ? Аз ще изостана много с материала. Въх....
- Dark Angel
Re: Бон воаяж, Джоли
Мен ме учиха, ама кашлям от космите:)Remmivs написа:е бон ретур!
![]()
Ще науча някога френски! Мечта!
Strunz написа:Мен ме учиха, ама кашлям от космите:)Remmivs написа:е бон ретур!
![]()
Ще науча някога френски! Мечта!
Простак! Какви книги си чел? И как?
И на мен подобни мисли ми се въртяха в главата. Въобще не мога да се ориентирам в обстановката. То уж има табелки, ама....Jolee написа:Айййййййййч хора !!!! Откакто си хортувам при вас - днес за първи ден нямах време да влезна.Сега влизам и свят ми се завива. Няма да мога да се наспя докато прочета всичките бисери за деня... По ударна бригада не бях срещала.:wav: Малеййййййй в момента се чудя да заминавам ли отпуска или да си седя вкъщи ? Аз ще изостана много с материала. Въх....
Приятна почивка...пък после... си вземеш още да видиш тук що е изказано...
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
:))))))))))))))))))))))))Remmivs написа:Strunz написа:Мен ме учиха, ама кашлям от космите:)Remmivs написа:е бон ретур!
![]()
Ще науча някога френски! Мечта!![]()
Простак! Какви книги си чел? И как?
:)))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))