Още не знам ква ша му е цената...
Искам гоооо!
Re: Искам гоооо!
500 зелено срещнах до сега като цена
Супер е
Страхотен дизайн!
И на мен ми се прииска:)
И на мен ми се прииска:)
Re: Ако
Така и така ще се купува - дай още 3Remmivs написа:не те хванат, купи един и за мен, моля!
Баси! Apple са си apple!
- Житената Питка
- BOFH
Да де, обаче:
Бижу е, спор да няма. На дизайн и хрумки Епъл няма кой да ги бие... всъщност онзи Епъл със Стийв Джобс де
Иначе ето официален сайтAnd the reality slowly sets in about what the iPhone is and is not. Noted analyst and Engadget pal Michael Gartenberg stated that the iPhone is first party software ONLY -- i.e. not a smartphone by conventional terms, being that a smartphone is a platform device that allows software to be installed. That means hungry power-users -- you know, those people ready and willing to plunk down $600 for an 8GB musicphone -- won't be able to extend the functionality of their phone any more than Apple (but thankfully not Cingular) dictates. Other unfortunate realities about the device:
* No 3G. We know you know, but still, it hurts man.
* No over the air iTunes Store downloads or WiFi syncing to your host machine.
* No expandable memory.
* No removable battery.
* No Exchange or Office support.
Бижу е, спор да няма. На дизайн и хрумки Епъл няма кой да ги бие... всъщност онзи Епъл със Стийв Джобс де
-
почти безобидна
Не познавам човек, бачкал с каквато и да е машина на Apple, който да не им е станал заклет фен.Anonymous написа:
А това не е ли достоен конкурент?http://www.nseries.com/770experience_2/index.html
Кои са Нокиа?
Работата не се само в дизайна - всичко се парви така, че да работи добре, а и на този, дето е зад клавиарурата да му е възможно най-удобно. Да си мисли за работата, а не за тва кво е забило, коя жица се е оплела... Просто ги забравяш тия неща.
Уууубачи, кат' го купиш, требе да пуснеш една тема "Стискам гооооо!" 
Не знам защо, ама като гледам заглавието на темата, само това ми се вътри в главата
Не знам защо, ама като гледам заглавието на темата, само това ми се вътри в главата
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- поручик Ржевски
Ябълката рулира!почти безобидна написа:Не познавам човек, бачкал с каквато и да е машина на Apple, който да не им е станал заклет фен.Anonymous написа:
А това не е ли достоен конкурент?http://www.nseries.com/770experience_2/index.html
Кои са Нокиа?
Работата не се само в дизайна - всичко се парви така, че да работи добре, а и на този, дето е зад клавиарурата да му е възможно най-удобно. Да си мисли за работата, а не за тва кво е забило, коя жица се е оплела... Просто ги забравяш тия неща.
Никога не съм бил фен на нокия. И никога не ми е било удобно да работя с такъв телефон. У нас са особено популярни щото са луксозни и скъпи - разбирай парвенюшки.
П.С. За пръв път виждам нещо в което да има всичко, което искам.
Да, бе, да! Бях чела едни истории за моя модел на Нокийка - то не бяха падали във водка, то във вана с вода на сутринта (тва в руски сайтове, ъф коурс). Мойто дрънкало е доказано дуракоустойчиво, щом толкоз години издържа на такъв психически тормоз от абсолютен технически неграмотник в мое лице:winkw:caliostro написа:след голямо количество алкохол нокията е едно нищо
невъзможно и да се използва
нито може да мъцнеш дори с нея
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Т'ва супер сложно ми се чини:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
почти безобидна
О, може да си сигурна, че не е.frisky lioness написа:Т'ва супер сложно ми се чини:blink::shocked:
-
почти безобидна
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Взимай го, та да споделиш впечатления, дет се вика от първа ръка:-):winkw:почти безобидна написа:О, може да си сигурна, че не е.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
caliostro написа:тоя няма копчетаZmeu написа:телефони/ мамка им
Бел ебем три любопитсвото
аз ползвам 2 копчета - червено и зелено
а за тези пари какъв home theater ще си купиш
интересно ако го наплюва човек екрана дали ще реагирва някакси
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Бе вие се хилите, ама хич няма да се учудя скоро Епъл да измислят как да го направят така че и да се усети!Remmivs написа:Може да има скрита чистачка. А може и да ти тегли една. И да ти покаже на видео как точно ще го направи.caliostro написа:тоя няма копчета
интересно ако го наплюва човек екрана дали ще реагирва някакси
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Айдеееее... пак се почнА... Хора, още не е настъпила пролет, все пак? Има време до периода на разгонване?Звеневия написа:ДА, ама нямат накрайник!Remmivs написа:че те отдавна вибриррррррат бе човек
Мислех за това как тилифоното мое да рита по гъзот, а не да задоволява възвишените страсти
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Гост
Ти си влязай в 4о-5о га искаш, аз оставам тук!Anonymous написа: Няма влеме! Като минем в 4о-5о тогава по газот...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
бтв май ще ги съдят апле за името айфоне е регистрирана марка
то и апле беше май звукозаписната компания на бийтълсите и навремето джобс и сие поеха ангажимент да не се бъркат в музикалния бизнес, което и беше логично преди 20-25 години, къдети музика, къдети компютри, ама нещата се промениха
а доколкото си спомням отсъдиха в полза на апле компутерс
то и апле беше май звукозаписната компания на бийтълсите и навремето джобс и сие поеха ангажимент да не се бъркат в музикалния бизнес, което и беше логично преди 20-25 години, къдети музика, къдети компютри, ама нещата се промениха
а доколкото си спомням отсъдиха в полза на апле компутерс