Ало, Варна
- Green Light
Ало, Варна
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2535751
Максимален брой точки столицата е получила заради дългото и удобно работно време на магазините, ресторантите си с различна национална кухня, местата да пиеш хубаво кафе в центъра, броя на денонощните аптеки, културните събития.
Нещо да кажете?! М?
Максимален брой точки столицата е получила заради дългото и удобно работно време на магазините, ресторантите си с различна национална кухня, местата да пиеш хубаво кафе в центъра, броя на денонощните аптеки, културните събития.
Нещо да кажете?! М?
- сър Айвънхоу
Re: Ало, Варна
навалица, задръствания, шум, мръсотия, няма море...Green Light написа: Нещо да кажете?! М?
Пропуснал си Кмета, благодарение на когото родната столица заслужи тази награда.Green Light написа:
М?
Ще те разжалват, ей!
pocti_bezobidna написа:Пропуснал си Кмета, благодарение на когото родната столица заслужи тази награда.Green Light написа:
М?
Ще те разжалват, ей!
- Green Light
Именно, бе! И пак ги бием! Ще взема да си го напиша на фланелката. И като се видя със Щрунца, е така внезапно ще си отворя шлифера... Или въобще по улицата ще ги стрескам хората. По варненските улици, де. Там, ние сифиянци ходим по работа, понеже те варненци като не могат да си я свършаат...сър Айвънхоу написа:навалица, задръствания, шум, мръсотия, няма море...Green Light написа: Нещо да кажете?! М?
София най- добър град. Варна- тцъ!
- Green Light
pocti_bezobidna написа:Пропуснал си Кмета, благодарение на когото родната столица заслужи тази награда.Green Light написа:
М?
Ще те разжалват, ей!
Зиг Бойк!
абе ей, с 1 точка преднина и взел да ми се хвали. А Варна е била две години подред. че имате повече заведения и театри, то е ясно, всичко е концентрирано при вас, егати.
ку ти е сладка победа с една точка
, радвай се бе 
а ако си направиш фанелка, моля те, нека аз да те разходя където трябва из Варна, докато си облечен с тази тениска
п.п. интересно ми е сега, нашият кмет дали ще махне всичките табели дето е забил навсякъде из Варна "Варна е най-добрия град за живеене". Трябва да ви ги прехвърли на вас, че да не се хабят пари за нови
ку ти е сладка победа с една точка
а ако си направиш фанелка, моля те, нека аз да те разходя където трябва из Варна, докато си облечен с тази тениска
п.п. интересно ми е сега, нашият кмет дали ще махне всичките табели дето е забил навсякъде из Варна "Варна е най-добрия град за живеене". Трябва да ви ги прехвърли на вас, че да не се хабят пари за нови
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Искаш да кажеш да ги наслагат навсякъде в софия табелите с надпис: "Варна е най-добрия град за живеене"?latrevw написа:...Трябва да ви ги прехвърли на вас, че да не се хабят пари за нови
ПП Не е честно, аз се сетих първи! Пак си си пил хапчето за четене на мисли!
Последно промяна от Влад на 27.10.09, 13:27, променено общо 2 пъти.
Влад написа:Искаш да кажеш да ги наслагат навсякъде в софия табелите с надпис: "Варна е най-добрия град за живеене"?latrevw написа:...Трябва да ви ги прехвърли на вас, че да не се хабят пари за нови
:rotfl24::rotfl24:
точ
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
ми тъй бе, във времена на криза, икономии се налагат, ще зачеркнете леко с моливче Варна и ще си пишете София, ай на бас, че поне 100 000 лв ще спестимRemmivs написа:брех и нахалство, збиш ли
как така табелки в Софето с надписи "Варна е най-добрия град за живеене!"
альоооо
- Green Light
Не, няма нужда да ги махате табелките. Ние Варна си я обичаме и много нали ви уважаваме и не си мислете че искаме нещо да се хвалиме на ваш гръб. Всички табелки да си седят. Дет ще ги махате, по- добре му кажете на кмета там да добави едно НЕ и готово. Даже може и още такива табели да сложите. Може и ние тука в София да сложим от тях... Щр ги дадеме парите ако е разход някакъв. За кво са приятелитеlatrevw написа:абе ей, с 1 точка преднина и взел да ми се хвали. А Варна е била две години подред. че имате повече заведения и театри, то е ясно, всичко е концентрирано при вас, егати.
ку ти е сладка победа с една точка, радвай се бе
Green Light написа: Не, няма нужда да ги махате табелките. Ние Варна си я обичаме и много нали ви уважаваме и не си мислете че искаме нещо да се хвалиме на ваш гръб. Всички табелки да си седят. Дет ще ги махате, по- добре му кажете на кмета там да добави едно НЕ и готово. Даже може и още такива табели да сложите. Може и ние тука в София да сложим от тях... Щр ги дадеме парите ако е разход някакъв. За кво са приятелите
хахахаGreen Light написа:Не, няма нужда да ги махате табелките. Ние Варна си я обичаме и много нали ви уважаваме и не си мислете че искаме нещо да се хвалиме на ваш гръб. Всички табелки да си седят. Дет ще ги махате, по- добре му кажете на кмета там да добави едно НЕ и готово. Даже може и още такива табели да сложите. Може и ние тука в София да сложим от тях... Щр ги дадеме парите ако е разход някакъв. За кво са приятелите
тва по-изгодно ще дойде
тамън нема и да ги местим
може освен не-то да добяват отзад
Вече е София!
обичаме ги и ако трябва ще се дадат парите
за какво ни е кмета
тва де примиера
не бе, пич, бъзикам сеВлад написа:Шси мериме нетовете ся! Моя е 4G, ако става за въпрос, ма нал ти показах на кво пиша.
готино е така да се еднакваме
не ли
освен това в ъ-ъ long run нещата се усредняват, ще видиш
тука не е българския спортен тотализатор
някой наскоро ми спомена, че числата били от Lost, вярно ли е
щото аз това не го гледам
- Green Light
latrevw написа:Green Light написа: Не, няма нужда да ги махате табелките. Ние Варна си я обичаме и много нали ви уважаваме и не си мислете че искаме нещо да се хвалиме на ваш гръб. Всички табелки да си седят. Дет ще ги махате, по- добре му кажете на кмета там да добави едно НЕ и готово. Даже може и още такива табели да сложите. Може и ние тука в София да сложим от тях... Щр ги дадеме парите ако е разход някакъв. За кво са приятелитеей, пак ме заби бе
Ти сега ме успокояваш, че да дойде Щрунца и да ме сгепца неподготвен, нали?
айде беRemmivs написа: някой наскоро ми спомена, че числата били от Lost, вярно ли е
щото аз това не го гледам
4, 15, 23, 24, 35, 42 са на тотото
а в Лост са 4, 8, 15, 16, 23, 42
4-ри от числата се повтарят
дааа, ако се появи, ще стане интересно и много смешно за менGreen Light написа:
Ти сега ме успокояваш, че да дойде Щрунца и да ме сгепца неподготвен, нали?
кметот е от село Банкя. Сори.pocti_bezobidna написа:Пропуснал си Кмета, благодарение на когото родната столица заслужи тази награда.Green Light написа:
М?
Ще те разжалват, ей!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аре сега ... още малко и Цецка-Миньор бе нагласеноlatrevw написа:айде беRemmivs написа: някой наскоро ми спомена, че числата били от Lost, вярно ли е
щото аз това не го гледамтова, ако е верно значи 100% нагласена история
4, 15, 23, 24, 35, 42 са на тотото
а в Лост са 4, 8, 15, 16, 23, 42
4-ри от числата се повтарят
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.