За добро начало на края на седмицата! ;)
За добро начало на края на седмицата! ;)
Добро утро!
Усмихнете се!
Усмихнете се!
- Житената Питка
- BOFH
Re: За добро начало на края на седмицата! ;)
мога да се обзаложа с какво им правят попарата 
just perfect
отпускарствах
и досаждах на семирамида в пловдив
издръжлива се оказа тя
П.П. Като съм я захвалила, да зема и кусурите да й упоменъ. Веднъж не мъ покани на нет тя, а все на някакви реалистични работички.
:lol:
Да знае, че чувекъ цял месец няма нет и да не предложи милостиня. Даже вика - тамън си се интоксикирала - задръж още така... 
издръжлива се оказа тя
П.П. Като съм я захвалила, да зема и кусурите да й упоменъ. Веднъж не мъ покани на нет тя, а все на някакви реалистични работички.
А тя къде се губи? Вий двете сте ни отсвирили вкупом, явно :)holi_day написа:отпускарствах
издръжлива се оказа тя
П.П. Като съм я захвалила, да зема и кусурите да й упоменъ. Веднъж не мъ покани на нет тя, а все на някакви реалистични работички.:lol:
Да знае, че чувекъ цял месец няма нет и да не предложи милостиня. Даже вика - тамън си се интоксикирала - задръж още така...
Иначе - има здраФ разум в думите и...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така значи...holi_day написа:отпускарствах
издръжлива се оказа тя
П.П. Като съм я захвалила, да зема и кусурите да й упоменъ. Веднъж не мъ покани на нет тя, а все на някакви реалистични работички.:lol:
Без коментар

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ку само за момент се сетиш, че не съм ногу наред, веднагически шъ ми простиш.frisky lioness написа:
не зная колко е доказателство на горното, ама... моя съученичка работи в `страноприемницата`, а ти знаеш колко ми е близо. пъ и всеки ден от спирката там хващах кога автобус, кога такси... че даже и веднъж вечеряхме със сина ми там... и не й се обадих.
сега един човек като си признава, че е див подивял - повярвай му и всичко си идва ма мястото...
Последно промяна от holi_day на 30.10.09, 16:40, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Къде, къде..ELBI написа:ехо.. къде ми се губиш, лъвице? Ще взема пак да намина към Филибето, но този път ще ти се обадяfrisky lioness написа:...
Тук съм, но нямам време, а и доста често желание за писане
Обади се! Обезателно...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: За добро начало на края на седмицата! ;)
Мерси!Влад написа:Добро утро!
Усмихнете се!
Клипът с хълцащото бебе и неговото другарче е супер!