От 10 до 20 часа.
кака ви ще присъства на това събитие
Ти да не строиш метрото там?ELBI написа:минаваш през мееенннн...като...pocti_bezobidna написа:вЕрно... тоя на Хемус.latrevw написа:
па и кажи в кой мол де
Аз покрай тоя минавам всеки ден, другите ни ги знам къде са, ни колко са.
е, имаше ли книги или беше блъф?!?!?!!!pocti_bezobidna написа: кака ви ще присъства на това събитие
Ами аз не присъствах в крайна сметка.bead_ написа:е, имаше ли книги или беше блъф?!?!?!!!pocti_bezobidna написа: кака ви ще присъства на това събитие
добре, че не си се разкарвала. аз минах. казаха "аааа, те свършиха". и трябваше, просто се НАЛОЖИ да си купя едно поло. даже за малко да си купя две , защото се двоумях между шоколадовото и малиновото, абе в крайна сметка... сиела?! и на тях да им.....pocti_bezobidna написа:Ами аз не присъствах в крайна сметка.
...
Ми няма да се разкарваш напразно я - зо полото товаbead_ написа:добре, че не си се разкарвала. аз минах. казаха "аааа, те свършиха". и трябваше, просто се НАЛОЖИ да си купя едно поло. даже за малко да си купя две , защото се двоумях между шоколадовото и малиновото, абе в крайна сметка... сиела?! и на тях да им.....pocti_bezobidna написа:Ами аз не присъствах в крайна сметка.
...
ама колко е хубаво да те разбират от една дума. нали нямах друг избор?!? защото някои хора като ме видяха с хартиената торбичка, тия изроди винаги ти слагат малкото, евтино поло в такава лъскава торбичка все едно е златотъкано?!:evil:, и като се напудриха, пък мен лекинко съвестта като почна да ме човърка... уф....pocti_bezobidna написа:Ми няма да се разкарваш напразно я
Студ, вярът, ходят бродят разни неориентирани типове и типки и ти сред тях и да си тръгнеш без нищо?!?! Тия дето се пудрят ти дължат един шоколад с лешници и стафиди в тоя студ!bead_ написа:ама колко е хубаво да те разбират от една дума. нали нямах друг избор?!? защото някои хора като ме видяха с хартиената торбичка, тия изроди винаги ти слагат малкото, евтино поло в такава лъскава торбичка все едно е златотъкано?!:evil:, и като се напудриха, пък мен лекинко съвестта като почна да ме човърка... уф....pocti_bezobidna написа:Ми няма да се разкарваш напразно я
ооооpocti_bezobidna написа:Тия дето се пудрят ти дължат един шоколад с лешници и стафиди в тоя студ!
хъм, момичета, вие сте направо страхотно прозорливи. шоколадовото взех. държа да го видиш и да се произнесеш в негова полза на живо. капучино тази седмица?:-)Евридика написа:Ама-ха! Естествено, че е било наложително, задължително и дори в известен смисъл ограничително (само шоколадовото).
става. но не пробвай нищо от свинска напа, ок?:winkw:Евридика написа:
Туй ще ти го дам, спокойно. Сивото.pocti_bezobidna написа:
Ами аз не присъствах в крайна сметка.
Разгледах им сайта и реших, че единственото което бих си взела е "18% сиво".
Пък едно студено навън, а аз си имам новото Еуропео...
Сиймор Глас - всичко виждам аз!bead_ написа:ооооpocti_bezobidna написа:Тия дето се пудрят ти дължат един шоколад с лешници и стафиди в тоя студ!ама точно отварям една кутия lindh mix и ровя за черен бонбон.... алексей петров под прикритие си тиииии
О, супер! Мерси!Мнемозина написа:Туй ще ти го дам, спокойно. Сивото.pocti_bezobidna написа:
Ами аз не присъствах в крайна сметка.
Разгледах им сайта и реших, че единственото което бих си взела е "18% сиво".
Пък едно студено навън, а аз си имам новото Еуропео...