Евридика написа:кашлят, ама пръска много
"Свинският" грип...в ежедневието
ох, ужас! добре, че минава, при нас сега започва, по-ниска е температурата, ама яко ме тресе. с какво ви лекуваха?Semiramis написа:
синът ми от четвъртък през нощта до вчера следобяд беше с над 39 градуса
и не спадат, и само спи... побърках се
май мина.
аз съм с кашлица като неговата, ма поне нямам температура
уф
отдавна не си бях изкарвала ума така.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Оооо, милото тоSemiramis написа:latrevw написа:абе, майтапите се вие, но от вчера и мен ме хакна нещо, лекичко, а днес и голямото дете вече е с температура и умирам от страх
голяма шаш и паника ви казвам
май мина.
уф
вече сте добре, вярвам
Същото при сина на нашите приятели. Висока температура и НЕ спада
Гадно....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз преди седмица бях така. Т. е чувствах неразположение и как започвам да се разболявам. Едвам изкарах деня на работа. Нямах температура, но вечерта ми беше адски кофти.latrevw написа:
ох, ужас! добре, че минава, при нас сега започва, по-ниска е температурата, ама яко ме тресе. с какво ви лекуваха?
Прибрах се от работа и изпит един тайлон хот. Заспах и се изпотих. Това става около 18-19ч. В 22-23 един фервекс (и всичко това горещо). На другия ден нищо ми нямаше
Сигурно си е било най-обикновена настинка и чисто и просто съм я пресякла.
Бързо оздравяване

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да се оправяте бързичко всичките!latrevw написа:ох, ужас! добре, че минава, при нас сега започва, по-ниска е температурата, ама яко ме тресе. с какво ви лекуваха?Semiramis написа:
май мина.
уф
Panta rhei...
- Житената Питка
- BOFH
Re: "Свинският" грип...в ежедневието
Свинският грип го е имало винаги, не се поддавай на медиите!Евридика написа:Питам се сега какво е - истинска заплаха, пропаганда или нещо, което трябва да игнорираме?...
Прилагам доказателство за по-горното твърдение.

(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЗакъсняЖитената Питка написа:Свинският грип го е имало винаги, не се поддавай на медиите!Евридика написа:Питам се сега какво е - истинска заплаха, пропаганда или нещо, което трябва да игнорираме?...
Прилагам доказателство за по-горното твърдение.

- Житената Питка
- BOFH
ей от такива хора като теб аптеките почнаха да фалиратЖитената Питка написа:
Свинският грип го е имало винаги, не се поддавай на медиите!
just perfect
добре, че бърдаците не са почналиbead_ написа:ей от такива хора като теб аптеките почнаха да фалиратЖитената Питка написа:
Свинският грип го е имало винаги, не се поддавай на медиите!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
нямам наблюдения върху бранша, но щом казваш - не виждам причина да не ти вярвамELBI написа:
добре, че бърдаците не са почнали
just perfect
- Green Light
Обикалям и с много хора се виждам, няма да спра и театри и кино и т.н. но не пречи да ме е ужасно страх от това чудо. В петък бях на гости на семейство, където имаше дете с температура и до днес се питам, аз какви, всъщност подаръци донесох в къщи от тази командировка. Страх ме е до степен на параноя. От всякакви болести ме е страх. Дано, Боже, всички мои близки са здрави и дано, дано се окаже че е нищо и половина тая цялата работа със свинския грип. Издивявам и ме избива на скандали
и аз не знам, но поради фактът, че никой не хленчи за тях, нито пък се обявяват техни фалити... друго си е да се правят логични заключения ;) апропо, не съм виждал ни атома, ни електрона, ни земята от космоса :)bead_ написа:нямам наблюдения върху бранша, но щом казваш - не виждам причина да не ти вярвамELBI написа:
добре, че бърдаците не са почнали
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
време е за гледане на мач...Green Light написа:Обикалям и с много хора се виждам, няма да спра и театри и кино и т.н. но не пречи да ме е ужасно страх от това чудо. В петък бях на гости на семейство, където имаше дете с температура и до днес се питам, аз какви, всъщност подаръци донесох в къщи от тази командировка. Страх ме е до степен на параноя. От всякакви болести ме е страх. Дано, Боже, всички мои близки са здрави и дано, дано се окаже че е нищо и половина тая цялата работа със свинския грип. Издивявам и ме избива на скандали
- Green Light
прав си. не стаа. обикновено хората дет ги имат тия неща вече... не стаа:winkw:Green Light написа:Еее, да, искам, как да не искам. Ма искам и две руси любовници една в червено ферари една в черно порше. Пък аз на яхтата нали, на спокойствие жула бридж. Ма не стааQuid написа:искаш ли да я видиш земята от космоса а?
само кажи
just perfect
спокойно
няма проблеми
при хоспитализираните от 2 до 9 % е смъртност отчетена
http://dnes.dir.bg/2009/11/02/news5315719.html
изобщо не е опасно по принцип
малко известно е че преди около 100 тина години умрелите от грип са повече от убитите в първата война
няма проблеми
при хоспитализираните от 2 до 9 % е смъртност отчетена
http://dnes.dir.bg/2009/11/02/news5315719.html
изобщо не е опасно по принцип
малко известно е че преди около 100 тина години умрелите от грип са повече от убитите в първата война
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- snowprincess
аз не се страхувам - то не беше луда крава, птичи грип, свински грип... само плашат хората и те се ваксинират
а не казват колко са опасни ваксините - http://www.ivanstamenov.com/?p=381
а не казват колко са опасни ваксините - http://www.ivanstamenov.com/?p=381

февруари мина тихомълком едно сливане на едни копелдаци
за яки кинти и месец два след тва тръгна грипа
пиша глупости
не мое да е тва което си мисля
е са го намерих тва
Roche купува оставащия дял от Genentech за 46,8 млрд. долара
12.03.2009 12:25
Швейцарската фармацевтична компания Roche е постигнала споразумение за придобиване на останалата част от акциите на американската Genentech, които все още не притежава, за 46,8 млрд. долара, предава BBC.
До момента Roche притежаваше 55% от Genentech. Обединената група ще генерира около 17 млрд. долара годишни приходи и ще е седмият по големина производител на лекарства в САЩ.
По-голямата част от приходите на Genentech се формират от приходи от продажба на лекарства за ракови заболявания.
От Roche очакват сливането да доведе до намаляване на разходите преди данъци с между 750 и 850 млн. долара годишно.
През юли Roche предложи 89 долара за акция от оставащия дял, но акционерите на Genentech отхвърлиха офертата с мотива, че е на твърде ниска цена. Новата оферта е за 95 долара на акция.
По-рано тази седмица Merck обяви, че ще купи конкурентната Schering-Plough в сделка за 41,1 млрд. долара, създавайки една от най-големите фармацевтични компании в свет
за яки кинти и месец два след тва тръгна грипа
пиша глупости
не мое да е тва което си мисля
е са го намерих тва
Roche купува оставащия дял от Genentech за 46,8 млрд. долара
12.03.2009 12:25
Швейцарската фармацевтична компания Roche е постигнала споразумение за придобиване на останалата част от акциите на американската Genentech, които все още не притежава, за 46,8 млрд. долара, предава BBC.
До момента Roche притежаваше 55% от Genentech. Обединената група ще генерира около 17 млрд. долара годишни приходи и ще е седмият по големина производител на лекарства в САЩ.
По-голямата част от приходите на Genentech се формират от приходи от продажба на лекарства за ракови заболявания.
От Roche очакват сливането да доведе до намаляване на разходите преди данъци с между 750 и 850 млн. долара годишно.
През юли Roche предложи 89 долара за акция от оставащия дял, но акционерите на Genentech отхвърлиха офертата с мотива, че е на твърде ниска цена. Новата оферта е за 95 долара на акция.
По-рано тази седмица Merck обяви, че ще купи конкурентната Schering-Plough в сделка за 41,1 млрд. долара, създавайки една от най-големите фармацевтични компании в свет
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- Green Light
- Green Light
Бе, настроението ми е такова. Остро.bead_ написа:и пола даже:winkw: това във връзка с други твои изказвания, които ме оставиха безмълвна:blink:Green Light написа: И грипа даже.
понякога съм остър чак бода
ма рядко ми се случва да съм остър
тогава искам сънища да спра
и с неприятни истини да си играя
па и ме чака ядосано гости при мои глупави роднини
Аман от паникьори!
Достатъчно е да се поддържа рестираторен етикет, достатъчно голяма дистанция и да си мият ръцете достатъчно често.
Аман.
Още повече, че висурът загуби силата си още преди 4-5 месеца. При препредаването на вируса в серията заразени от всеки "първичен" източник на зараза, той губи силата си.
Вирусът тръгна от Мексико, където здравното обслужване и мизерния начин на живот предполагаха възможността му за "епидемизиране".
От всеки грип се умира. Лош късмет е, че е от Мексико.
В Европа си е нормален броя. Хора, които не са взели мерки, хора с отслабени имунитет. Или както у нас умряха жени от малцинствата, при това бременни.
Това е грип, превърнат в медиен хит. Нищо повече.
Достатъчно е да се поддържа рестираторен етикет, достатъчно голяма дистанция и да си мият ръцете достатъчно често.
Аман.
Още повече, че висурът загуби силата си още преди 4-5 месеца. При препредаването на вируса в серията заразени от всеки "първичен" източник на зараза, той губи силата си.
Вирусът тръгна от Мексико, където здравното обслужване и мизерния начин на живот предполагаха възможността му за "епидемизиране".
В Европа си е нормален броя. Хора, които не са взели мерки, хора с отслабени имунитет. Или както у нас умряха жени от малцинствата, при това бременни.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
абе и аз виках аман, докато всички около мен започнаха лавинообразно да се разболяват - днес 4-ма, трима са деца със стандартен имунитет и миещи си ръцетеАВе написа:Аман от паникьори!
Аман.
че ни побъркаха медиите е истина, но е и истина, че този грип явно е много заразен и бързо се разпространява, паниката идва от това, че ни наплашиха, че има усложнения
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
От всеки грип може да се получат усложнения.latrevw написа:
абе и аз виках аман, докато всички около мен започнаха лавинообразно да се разболяват - днес 4-ма, трима са деца със стандартен имунитет и миещи си ръцете
че ни побъркаха медиите е истина, но е и истина, че този грип явно е много заразен и бързо се разпространява, паниката идва от това, че ни наплашиха, че има усложнения
Малката го изкара тежко, и ние със съпругата бяхме на път. Пресякохме го с осцилукокциум, а за кашлицата обикновен сироп - бронхолитин.
Действай докато е време, в аптеката ще ти обяснят от кое по колко подробно.
пп Вземането на прапарата веднъж седмично действа и като профилактика против разболяване.