като ми пускат разни клипчета.
Аз - като няма кого да дразня в офиса, щото няма да ме разберат - ще дразня вас.
Цък!
Дразнят ме разни приятелчета
Re: Дразнят ме разни приятелчета
Откровено лудички са ми тези.pocti_bezobidna написа:като ми пускат разни клипчета.
Аз - като няма кого да дразня в офиса, щото няма да ме разберат - ще дразня вас.
Цък!
Адреналинозависими ми се струват.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
За единия адреналин не съм го правил. Но като трябва, спасител си, все пак, чудеса сме правили. После се прекърших някак... Ся ти трябва пистолет, за да ме качиш на ски.Green Light написа:Племенника ми кара така. Малкия. Лятото е с колелото, зиме- сноуборд. Тая година май хвърля борда и скача върху ските, ама не за друго ами защото позволяват повече екстремизъм. Предполагам, че систър не гледа такива клипове.
Набюргерял съм и съм се оеснафил, рийш. Предпочитам като почне зимата да си купя, вместо нови ски, нови панталони с по-голям размер.
А и кат караш ски не можеш да четеш в клуба, начи.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Дразнят ме разни приятелчета
оооо... разби ме... това филм някакъв е май? Непременно ще го гледам! Джестоко!!! мерсаж!!!pocti_bezobidna написа:като ми пускат разни клипчета.
Цък!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Явор Митев
- Обратна връзка: