малко дългичко, но затова пък смешно и като всяко наистина
Re: малко дългичко, но затова пък смешно и като всяко наисти
Благодаря!
Нищо не спомена за вярно обаче...
Panta rhei...
- Green Light
истината трябва да е разказана така, че в нея да повярватМнемозина написа: Нищо не спомена за вярно обаче...
just perfect
Тук обаче нищо не се разказва, само се показва. Едно към едно, вярно с оригинала.bead_ написа:истината трябва да е разказана така, че в нея да повярватМнемозина написа: Нищо не спомена за вярно обаче...
Последният абзац е особено много в десетката.
Panta rhei...
мислиш ли? значи... добре разказана истина:winkw:Мнемозина написа: Едно към едно, вярно с оригинала.
just perfect
Мисля, да.bead_ написа:мислиш ли? значи... добре разказана истина:winkw:Мнемозина написа: Едно към едно, вярно с оригинала.
Често губя границата между разказване и показване, но това си ми е лична деформация. Както и да е, няма да навлизам в подробности.
Уцелено е, да.
Panta rhei...
е, добре е да има и критики на Бойко. Апропо, този журналист Веско, писал ли е подобно нещо за СерГей-чо? Или е бил платен от него. Щото писаното е вярно, леко увеличено(нормално), но дали е така за всекиго, или е само за ББ?
И си мисля - какъв кеф, че по тивито гледам предимно ШЛ и Лига Европа. Макар че тази вечер нещо не ми се гледа...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ее, ама Сергейчо в определен смисъл си беше като повечето останали - отчайваща обтекаемост. Ти колко пъти успя да се заслушаш в това, което казва? Аз май нито веднъж.ELBI написа:е, добре е да има и критики на Бойко. Апропо, този журналист Веско, писал ли е подобно нещо за СерГей-чо? Или е бил платен от него. Щото писаното е вярно, леко увеличено(нормално), но дали е така за всекиго, или е само за ББ?
И си мисля - какъв кеф, че по тивито гледам предимно ШЛ и Лига Европа. Макар че тази вечер нещо не ми се гледа...
Докато при Бойко има почерк и той е лесно уловим. И точно той е интересният - почеркът, стилът или както там ще го наречем.
Panta rhei...
права си за горното. Просто се чудех дали човечецът е по принцип добър журналята или е червен добър журналяга :)Мнемозина написа:Ее, ама Сергейчо в определен смисъл си беше като повечето останали - отчайваща обтекаемост. Ти колко пъти успя да се заслушаш в това, което казва? Аз май нито веднъж.ELBI написа:е, добре е да има и критики на Бойко. Апропо, този журналист Веско, писал ли е подобно нещо за СерГей-чо? Или е бил платен от него. Щото писаното е вярно, леко увеличено(нормално), но дали е така за всекиго, или е само за ББ?
Докато при Бойко има почерк и той е лесно уловим.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Не знам, не съм го следила, но... мислиш, че критиките към Бойко могат да бъдат само отляво?ELBI написа:права си за горното. Просто се чудех дали човечецът е по принцип добър журналята или е червен добър журналяга :)Мнемозина написа: Ее, ама Сергейчо в определен смисъл си беше като повечето останали - отчайваща обтекаемост. Ти колко пъти успя да се заслушаш в това, което казва? Аз май нито веднъж.
Докато при Бойко има почерк и той е лесно уловим.
Малко се съмнявам, че у нас червеното е ляво.
Не знам бе, стига си ме обърквал!
Panta rhei...
Що? Ти си сладка кат си объркана. Интелектуалка. Не си конче с капациМнемозина написа:Не знам, не съм го следила, но... мислиш, че критиките към Бойко могат да бъдат само отляво?ELBI написа:права си за горното. Просто се чудех дали човечецът е по принцип добър журналята или е червен добър журналяга :)Мнемозина написа: Ее, ама Сергейчо в определен смисъл си беше като повечето останали - отчайваща обтекаемост. Ти колко пъти успя да се заслушаш в това, което казва? Аз май нито веднъж.
Докато при Бойко има почерк и той е лесно уловим.![]()
Ми благодаря.ELBI написа:Що? Ти си сладка кат си объркана. Интелектуалка. Не си конче с капациМнемозина написа:Не знам, не съм го следила, но... мислиш, че критиките към Бойко могат да бъдат само отляво?ELBI написа:права си за горното. Просто се чудех дали човечецът е по принцип добър журналята или е червен добър журналяга :)Мнемозина написа: Ее, ама Сергейчо в определен смисъл си беше като повечето останали - отчайваща обтекаемост. Ти колко пъти успя да се заслушаш в това, което казва? Аз май нито веднъж.
Докато при Бойко има почерк и той е лесно уловим.![]()
От което обаче излиза, че за да не съм конче с капаци, трябва да съм объркана.
Звучи... удобно.
Panta rhei...
е, добре е да има и критики на Бойко. Апропо, този журналист Веско, писал ли е подобно нещо за СерГей-чо? Или е бил платен от него. Щото писаното е вярно, леко увеличено(нормално), но дали е така за всекиго, или е само за ББ?
Познавам Весо. Не е платен от Сер, гей, или тем подобни... Винаги много се радвам да чета написаното от него.
Познавам Весо. Не е платен от Сер, гей, или тем подобни... Винаги много се радвам да чета написаното от него.
Червен добър журналяга...Е вече не са само те, има и други.
наистина е много добре написано, радвамсе че го прочетох
благодаря bead за линка
смешно е, да
и не ми става тъжно щото е вярно
ама по-скоро ме досрамява едно такова/някак си.
Или което е още по-лошо, става ми срамно щото е всъщност толкоз, пределно/horrendous тъжно:shy:
...
така се чувствах когато останх на предпоследно място в едно щафетно бягане, трябва да съм била 8-10 год, и то последното момиче падна нещо май си спомням
;-)
...
благодаря bead за линка
смешно е, да
и не ми става тъжно щото е вярно
ама по-скоро ме досрамява едно такова/някак си.
Или което е още по-лошо, става ми срамно щото е всъщност толкоз, пределно/horrendous тъжно:shy:
...
така се чувствах когато останх на предпоследно място в едно щафетно бягане, трябва да съм била 8-10 год, и то последното момиче падна нещо май си спомням
...
Блажени са бедните духом