Ето...с поздрав към всички:

На обектива. Снимката е направена от макс зуум и всъщност обектива е китовия към комплекта Никон Д60, който обектив всъщност нищо не струва.Влад написа:Един лаишки въпрос: Тази "дълбочина", на качествения обектив/апарат ли се дължи, или на последващата обработка?

еееех, това сте вие, хората на изкуството - все гледате да си покажете "мострите"...Явор Митев написа:Между другото....двете момичета са дъщерите ми. Не пропускам да се изфукам с тях. Голямата е Ади, а малката е Ели....Много хора са ми казвали, че точно с очите си впечатляват адски много. Явно Явор знае как да проектира....очи
Би ли обяснил малко по-подробно моля те, за тази "техника"!Явор Митев написа:
Прекалено изнасилен HDR

Хайде, чакаме.Явор Митев написа:Днес, между двете свиждания / предиобед и след малко / си спретнах един фотопленер в месността "Градище" край Габрово. Направих уникални снимки. Отивам да дам 3 литра лимонов сок на баща ми и като се върна.......ще ви скрия шапките.
Според мен това беше най-плодородния фотопленер откакто снимам. Уникално време за снимане, уникални облаци, уникална бистрота на въздуха....

Верно, че може и да е обица, трудно ше си го нахлузиш на пръста, отдолу не е плоско. А, що са запазена марка на българите медните топчести обеци? Верно медта е голяма отрова и лекува сумати кожни заболявания, ма затва ли само. От към точките на ушната мида или как?БоЕВ написа:Обица. Може и да е още по древна. Разпознаваеми са по издутото и са запазена марка на българите.Кент написа:Пръстенче. Женско от мед. Предп. - 13-14 в. сл.Хр.
Ами точно това издутото е правено по специална технология и е кухо отвътре. Просто нещо като фолио в тумбеста форма. Правили са го само българите, открити са големи количества от обици и заготовки(балончета) на територията на Русия и Украйна датирани от времето на СВБ, под една или друга форма, обиците и технологията, се срещат чак до 15-ти век.Кент написа:Верно, че може и да е обица, трудно ше си го нахлузиш на пръста, отдолу не е плоско. А, що са запазена марка на българите ведните топчести обеци?БоЕВ написа:Обица. Може и да е още по древна. Разпознаваеми са по издутото и са запазена марка на българите.Кент написа:Пръстенче. Женско от мед. Предп. - 13-14 в. сл.Хр.