БоЕВ написа:Държа да подчертая дебело - и аз не се лакирам
сексизъм
- сър Айвънхоу
не си ли най-силен, когато те подценяват?snowprincess написа:не бе, нищо не разбираш, четеш като дявола евангелието - лакират се, ходят по люлеещи мостове, вдигат гълъби, гони ги някакво куче, носят... кво беше... въглени в пазвите си, мислят за секс, щото са набарали 6500 члена, дъвчат нещо голямо и не са безпомощниМнемозина написа: Не бе, сигурно не се лакират.
Това е, като се инатим и не се регистрираме там, сега ще си тънем в незнание.
ох
just perfect
- snowprincess
да, нещо такова съм казвала и аз, но какво общо има с гъбаркането ми по-гореbead_ написа: не си ли най-силен, когато те подценяват?
какво ме питаш точно, мислиш, че с това, което съм написала подценявам някого ли
дори не знам за какво точно става въпрос във фейсбука, просто насъбрах всичките отговори на хората от клуба

- Глас в пустиня
Нищо подобно - всяко копие се отдалечава от оригинала. Затова Той се е спрял само до жената, нищо не може да се сравнява с шедьовъра.vyara написа:Боев, аз като искам да дразня някой мъж, дето говори много за ребра, все казвам, че понеже жената е била създадена след мъжа, тя е всъщност венеца на творенията и следователно по-съвършена от предходното творение.:blum::lol:
- Глас в пустиня
- Green Light