Теодор Дечев
Теодор Дечев
Един малко известен кандидат за кмет на София ми направи впечатление и малко по малко ме убеди да гласувам за него, вместо решението ми да не гласувам изобщо.
Тази сутрин го гледах за първи път "на живо". Е - почти на живо - по-точно - на малкия екран. До сега бях чел за него, неща от него, но ми липсваше динамиката на живото интервю и очакването "А какво ще отговори сега на това и как ще се държи?" Та - беше ми много приятно да го чуя и не съжалявам, че вместо да не гласувам (както бях решил преди време) ще гласувам за този мъж. София си има много проблеми, част от които бяха поставени по време на дискусията, която гледах тази сутрин и г-н Дечев даде разумни и интересни отговори. И според мен беше по-интересен и убедителен от другите 2 кандидата.
Повече от ясно е, че е прекалено оптимистично е да се очаква нещо сензационно като резултат от кметските избори, които ще отидат за бившата директорка на училище и гостенка на столицата, или пък на независимият, но подкрепен някак си от БСП (някаква много забавна кандидатура е на Кадиев - хем, хем), но много привърженици в политическата арена не се печелят за час-два и всеки добър старт и по-интересен човек според мен заслужават адмирации.
Ето и малко за него, взето от http://emilrogov.blog.bg/politika/2009/ ... -de.427828
Уважаеми приятели и познати,
Аз, Емил Рогов, подкрепям независимия кандидат Теодор Дечев в изборите за кмет на София и ще гласувам с номер 20 в бюлетината!
Част от мотивите ми да застана зад тази кандидатура:
1. Допадна ми мотото на неговата кампания - "Кандидатът на гражданското действие".
2. Впечатли ме съвременният, оргигинален и модерен начин, по който бе издигната кандидатурата на Теодор Дечев като независим кандидат за столичен кмет - от инициативен комитет от солидна група интернет потрбители, съсредоточени в blog.bg и de-zorata.de. Така протича и кампанията му - основно чрез интернет комуникации, залагайки на нетрадиционни и неизползвани досега похвати.
3. Като бивш заместник-министър в кабинета на Иван Костов, той е единствената реална и автентична дясна кандидатура на тези избори. Подкрепата за Теодор Дечев е начинът „сините избиратели” да не бъдат сиви, каквато явно е повелята на партийните ръководства на СДС и ДСБ.
4. Кандидатурата му е подкрепена от Политическа партия „Зелените”, на базата на обща платформа „Гражданско действие за зелена София” - http://www.zelenite.bg/1859
5. Убеден съм, че личните качества и достойнства на кандидата, както и разбирането му, че ефективността, ефикасността и сътрудничеството са основата на доброто управление, са гаранция че той ще бъде един добър стопанин на столичния град.
Можете да се запознаете с личността и гражданските позиции на Теодор Дечев, както и да получите информация за хода на предизборната му кампания, чрез следните линкове:
•Биографични данни за кандидата:http://teodordetchev.blog.bg/drugi/2009 ... -az.401604
•Страницата на симпатизантите във Facebook - "Избери Теодор Дечев";
•Официалната интернет страница на кандидата – www.teodordetchev.com, която е в постоянен процес на допълване и актуализиране.
Приканвам ви да подкрепите в изборната надпревара Теодор Дечев - човек с голям научен, административен и политически потенциал, като разпространите това писмо за подкрепа сред своите приятели и познати и гласувате с номер 20 на изборите на 15 ноември 2009 г.
Тази сутрин го гледах за първи път "на живо". Е - почти на живо - по-точно - на малкия екран. До сега бях чел за него, неща от него, но ми липсваше динамиката на живото интервю и очакването "А какво ще отговори сега на това и как ще се държи?" Та - беше ми много приятно да го чуя и не съжалявам, че вместо да не гласувам (както бях решил преди време) ще гласувам за този мъж. София си има много проблеми, част от които бяха поставени по време на дискусията, която гледах тази сутрин и г-н Дечев даде разумни и интересни отговори. И според мен беше по-интересен и убедителен от другите 2 кандидата.
Повече от ясно е, че е прекалено оптимистично е да се очаква нещо сензационно като резултат от кметските избори, които ще отидат за бившата директорка на училище и гостенка на столицата, или пък на независимият, но подкрепен някак си от БСП (някаква много забавна кандидатура е на Кадиев - хем, хем), но много привърженици в политическата арена не се печелят за час-два и всеки добър старт и по-интересен човек според мен заслужават адмирации.
Ето и малко за него, взето от http://emilrogov.blog.bg/politika/2009/ ... -de.427828
Аз, Емил Рогов, подкрепям независимия кандидат Теодор Дечев в изборите за кмет на София и ще гласувам с номер 20 в бюлетината!
Част от мотивите ми да застана зад тази кандидатура:
1. Допадна ми мотото на неговата кампания - "Кандидатът на гражданското действие".
2. Впечатли ме съвременният, оргигинален и модерен начин, по който бе издигната кандидатурата на Теодор Дечев като независим кандидат за столичен кмет - от инициативен комитет от солидна група интернет потрбители, съсредоточени в blog.bg и de-zorata.de. Така протича и кампанията му - основно чрез интернет комуникации, залагайки на нетрадиционни и неизползвани досега похвати.
3. Като бивш заместник-министър в кабинета на Иван Костов, той е единствената реална и автентична дясна кандидатура на тези избори. Подкрепата за Теодор Дечев е начинът „сините избиратели” да не бъдат сиви, каквато явно е повелята на партийните ръководства на СДС и ДСБ.
4. Кандидатурата му е подкрепена от Политическа партия „Зелените”, на базата на обща платформа „Гражданско действие за зелена София” - http://www.zelenite.bg/1859
5. Убеден съм, че личните качества и достойнства на кандидата, както и разбирането му, че ефективността, ефикасността и сътрудничеството са основата на доброто управление, са гаранция че той ще бъде един добър стопанин на столичния град.
Можете да се запознаете с личността и гражданските позиции на Теодор Дечев, както и да получите информация за хода на предизборната му кампания, чрез следните линкове:
•Биографични данни за кандидата:http://teodordetchev.blog.bg/drugi/2009 ... -az.401604
•Страницата на симпатизантите във Facebook - "Избери Теодор Дечев";
•Официалната интернет страница на кандидата – www.teodordetchev.com, която е в постоянен процес на допълване и актуализиране.
Приканвам ви да подкрепите в изборната надпревара Теодор Дечев - човек с голям научен, административен и политически потенциал, като разпространите това писмо за подкрепа сред своите приятели и познати и гласувате с номер 20 на изборите на 15 ноември 2009 г.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
кво точно направи ББ? Обеща, че след 2 години няма да има дупки - дупки - бол. Не само още има, но и хич не са намаляли. Обеща, че ще направи нещо за отпадъците - нищо не направи. Само откри метрото, дето бе почнато преди него и работата по него си течеше.Green Light написа:ББ едно положително качество има- че пооправи София. Той е кмета, аз си искам него. През следващите 4 години. След 4 години май ще дойде Сидеров, после примерно Алексей Петров, Гамизов, Татяна Дончева ако не е умряла. Но сега засега - Бате Гойко и никой друг. Не мъти главата на електората!
С 2 думи - нищо по дупките, нищо по инфраструктурата, нищо по кучетата, нищо по чистотата ... изобщо - едно голямо нищо. Единственото нещо, дето направи (при това го стори добре) е да разваля рахата на ДПС и БСП. Което не е малко, но това е друга тема.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Green Light написа:ББ едно положително качество има- че пооправи София. Той е кмета, аз си искам него. През следващите 4 години. След 4 години май ще дойде Сидеров, после примерно Алексей Петров, Гамизов, Татяна Дончева ако не е умряла. Но сега засега - Бате Гойко и никой друг. Не мъти главата на електората!
само едно не позна... следващия няма да е Сидеров... ще е Славчо... Трифонов...
Всъщност каквото иска Грийна го няма. ББ е премиер и не е кандидат за кмет. Кат щеш - гласувай за самоковските компирисър Айвънхоу написа:Green Light написа:ББ едно положително качество има- че пооправи София. Той е кмета, аз си искам него. През следващите 4 години. След 4 години май ще дойде Сидеров, после примерно Алексей Петров, Гамизов, Татяна Дончева ако не е умряла. Но сега засега - Бате Гойко и никой друг. Не мъти главата на електората!
само едно не позна... следващия няма да е Сидеров... ще е Славчо... Трифонов...
- сър Айвънхоу
Re: Теодор Дечев
същият се кандидатира и за парламента...ELBI написа:Един малко известен кандидат за кмет на София ми направи впечатление и малко по малко ме убеди да гласувам за него, вместо решението ми да не гласувам изобщо.
чух отлични отзиви за него от сериозни хора.
за съжаление такива, като него, НЯМА да бъдат допуснати до властта...
да пич, най-вероятно такива като него няма да бъдат допуснати. Все пак се кефя, че и от други страни (освен от "моите") с чуват същите отзиви за този човек! За родната ни татковина, това си е рядкост. Ако не и новина!сър Айвънхоу написа:същият се кандидатира и за парламента...ELBI написа:Един малко известен кандидат за кмет на София ми направи впечатление и малко по малко ме убеди да гласувам за него, вместо решението ми да не гласувам изобщо.
чух отлични отзиви за него от сериозни хора.
за съжаление такива, като него, НЯМА да бъдат допуснати до властта...
абе ти гласувай, пък ... не се знае :) този е с бюлетина 20. Кажи фикусът с коя бюлетина е.Quid написа:дали ще гласувам за някой фикус или за някой юзер от блоговете е все тая
и двамата няма да станат кмет на софия
герб да не са намерили злато или диаманти нещо? А? Кви са те, че да дават? Или и те почнаха кат БСП, че държавата е тяхна?Quid написа:е кажи без кинти този юзер кво ще направи все пак?!
нали герб ще му дава кинтите все пак
- Green Light
Елби, няма да му бъда аз защитник мна Бойко. Ама имаше прах, колата ми ставаше като посипана с брашно за един ден. Сега няма - мият улиците. Имаше коли по тротоарите сега няма. Тва ми харесва. Но майната му на това, сигурно който и да беше щеше да го направи. Въпроса е че за някои проекти ще се искат държавни гаранции, ако ББ е и на двата поста той ще си подкрепя нещата, ако някой го бие, ББ ще му прави сечено.ELBI написа:кво точно направи ББ? Обеща, че след 2 години няма да има дупки - дупки - бол. Не само още има, но и хич не са намаляли. Обеща, че ще направи нещо за отпадъците - нищо не направи. Само откри метрото, дето бе почнато преди него и работата по него си течеше.Green Light написа:ББ едно положително качество има- че пооправи София. Той е кмета, аз си искам него. През следващите 4 години. След 4 години май ще дойде Сидеров, после примерно Алексей Петров, Гамизов, Татяна Дончева ако не е умряла. Но сега засега - Бате Гойко и никой друг. Не мъти главата на електората!
С 2 думи - нищо по дупките, нищо по инфраструктурата, нищо по кучетата, нищо по чистотата ... изобщо - едно голямо нищо. Единственото нещо, дето направи (при това го стори добре) е да разваля рахата на ДПС и БСП. Което не е малко, но това е друга тема.
Но действително на мен ми е много криво да го гледам и да знам, че тоя ми е министър председател и че той представлява България. Че даже повод за гордост му е, че на Берлускони прилича. ББ в Брюксел, слон в стълкарски магазин
Дай да не почвам.
Няма да защитавам Бойко Борисов.
- Green Light
тъй като цялата тема се основава на вярата ви, че изборът на тази или онази персона е предпоставка нещата да тръгнат в правилна и добра посока, аз съм пас.
п.п. и много ви завиждам, че живеете с тая надежда.
п.п.п. освен, ако лично не познавате този или онзи кандидат и в този смисъл ЗА ВАС нещата ще тръгнат в правилната и добра посока при неговия избор.
п.п.п. освен, ако лично не познавате този или онзи кандидат и в този смисъл ЗА ВАС нещата ще тръгнат в правилната и добра посока при неговия избор.
just perfect
и това е позиция. Странна, но е позиция. Не се сещам да съм познавал лично когото и да е било от както съм имал шанс да гласувам, но винаги съм гласувал. Както казвам - който не гласува няма никакво право да критикува и недоволства. Да е бил гласувал. Тук тезите "всичко е едно" и "всички са хаймани" просто не бачкат. Все едно да си в кола и уж всички пътища да водят на едно място, но все пак с някой път или ще се возиш по-добре, защото настилката е по-хубава, или ще стигнеш по-бързо или ... От трета страна демокрацията допуска и безличие. И в това няма лошо. Свобода на избора ;)bead_ написа:тъй като цялата тема се основава на вярата ви, че изборът на тази или онази персона е предпоставка нещата да тръгнат в правилна и добра посока, аз съм пас.
елби, извоювайки си това "право" превръщам някого в милионер. не, благодаря.ELBI написа: Както казвам - който не гласува няма никакво право да критикува и недоволства. Да е бил гласувал. ;)
а за теб се радвам искрено, че гласуваш и че се интересуваш от кандидатите. защото може ти да си прав и твоят път да е верният.
just perfect
бийд, просто това е играта. Не казвам, че не си права, но пазарният механизъм е това - гледаш да избереш по-малкото зло или поне да разкараш голямото. Демокрацията е ужасно нещо, но както казва чичо Уинстън - до сега никой не е измислил нещо по-добро.bead_ написа:елби, извоювайки си това "право" превръщам някого в милионер. не, благодаря.ELBI написа: Както казвам - който не гласува няма никакво право да критикува и недоволства. Да е бил гласувал. ;)
а за теб се радвам искрено, че гласуваш и че се интересуваш от кандидатите. защото може ти да си прав и твоят път да е верният.
Аз пък се радвам на почивката преди състезанието :) Дано има успех!!!
твоят кандидат нещо се уплашил от свинския грип... съвсем случайно попаднах на инфотоELBI написа:Един малко известен кандидат за кмет на София ми направи впечатление и малко по малко ме убеди да гласувам за него, вместо решението ми да не гласувам изобщо.
.
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=158361&srcpos=12
just perfect
кой го бръсне за слива този кандидат само не разбрах аз:-)ELBI написа:ми не си минал, не си видел:rotfl24:Quid написа:последно за кой да гласуваме ?
не виждам бира и кебапчета изобщо!:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
що да се е уплашил? Разумно и хитро. Привлича вниманието. На него това му трябва :) Дано влезе в политиката (и не се окаже идиот, което може би е абсурд, но аз си оставам от онези романтици, дето вярват в хубавите нещаbead_ написа:твоят кандидат нещо се уплашил от свинския грип... съвсем случайно попаднах на инфотоELBI написа:Един малко известен кандидат за кмет на София ми направи впечатление и малко по малко ме убеди да гласувам за него, вместо решението ми да не гласувам изобщо.
.
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=158361&srcpos=12
Според мен по-скоро се основава на надеждата, че все пак свестни хора има и че не всички те се гнусят от политиката.bead_ написа:тъй като цялата тема се основава на вярата ви, че изборът на тази или онази персона е предпоставка нещата да тръгнат в правилна и добра посока, аз съм пас.
Или нещо подобно, не знам, но аз така го виждам.
Има за мен някакъв здравословен минимум от наивност, който май ни е нужен. Аз поне много си държа на него.
Panta rhei...
как мислите защо бяха тези тактики - Фандъкова да стане министър и после кандидат-кмет на София?
дали целта беше популярност или от ГЕРБ нямат друг печеливш кон на когото да заложат
търсеха известна личност, както НДСВ ползваха кунева?
какво свърши фандъкова в МОМН за няколко месеца - всичко, та няма какво повече да прави там или нищо, та не се очаква и нищо повече ли
как мислите
дали целта беше популярност или от ГЕРБ нямат друг печеливш кон на когото да заложат
какво свърши фандъкова в МОМН за няколко месеца - всичко, та няма какво повече да прави там или нищо, та не се очаква и нищо повече ли
как мислите
- сър Айвънхоу
гербаджиите нямат хора... стигнаха, още за втория ешалон, до банката "Кадри" на БСП...holi_day написа:как мислите защо бяха тези тактики - Фандъкова да стане министър и после кандидат-кмет на София?
как мислите
герб трябва да спечелят с 99.99% в софия за да разберат онези циментови червени глави че трябва да си отидат завинаги с тези техни династии
днес бсп и сие разпространяват и позиви
срещу бб
и квоооооооооооооо
да гласуваме за теодор дечев!!!
ебаси майката!!!:-)
партизаните си остават партизани
само заради тези позиви заслужават да ги забранят като партия
сега президента да си ходи
фандъкова кемт на софия
сваляне на президента
президентски избори
бб президент и фандъкова министър председател
писна ми
днес бсп и сие разпространяват и позиви
срещу бб
и квоооооооооооооо
да гласуваме за теодор дечев!!!
ебаси майката!!!:-)
партизаните си остават партизани
само заради тези позиви заслужават да ги забранят като партия
сега президента да си ходи
фандъкова кемт на софия
сваляне на президента
президентски избори
писна ми
тея май наистина ше бият шута на гоцето:lol:сега президента да си ходи
фандъкова кемт на софия
сваляне на президента
президентски избори
писна ми
и после ...шумете дебри и балкани за серго и Ко:rotfl24:
ма мандрите са частни вечи:rotfl24:[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
времето е най добрият арбитър за това кой е прав и кой неbead_ написа:може в икономическите прогнози да си спец, но този политически сценарий нещо не ти се е получилQuid написа: писна ми
ще позачакаме и ще видиме
това няма да стане. в момента всички го знаят и е просто много шум за нищо.Кент написа:...
тея май наистина ше бият шута на гоцето:lol:
Даже да съберта 160 гласа в парламента, после КС ще им се изсмее. Но ще е занимавка за пресата за известно време. По-добре беше да разчовъркат харчовете по Шри Ланка и Австралия. Макар и там всичко да си е законно, но е просто дълбоко неморално да изхарчиш повече от 500 000 лв за да види гъза ти път.
то и последният път татето на серго кат е крал мандри са били частни...Кент написа:ма мандрите са частни вечи:rotfl24:
сега ще стане малко фарс - няма да гепят големите далавери, а ще гепят дребни пропуски. все пак е цирк.
започва така:rotfl24:Кент написа:ни съм, сигурно са дълбоко законспирирани ибаси:blink:Quid написа:чете ли сутрешните позиви с/у бб а?
FREEDOM
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ СВОБОДНИТЕ ХОРА
милите хора се освободилиQuid написа:започва така:rotfl24:Кент написа:ни съм, сигурно са дълбоко законспирирани ибаси:blink:Quid написа:чете ли сутрешните позиви с/у бб а?
FREEDOM
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ СВОБОДНИТЕ ХОРА
само дето много мирише:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.