............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 07:56, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Щастливи ли сте?????????????????????????????????????????
Да, много... Обаче само понякога.[unknown] написа:Ха- ха..... изнендах ли ви? Тъп/шибан/скапан въпрос, ама кво пък толкоз.... Има анкета- отговаряйте.:blum::blum:
Понякога съм "Де", а понякога твърдо Нье....обаче предимно съм За...
Вупще, когат се сетя съм много така, а иначе съм иначе. Абе в крайна сметка не знам твърде. А ти защо питаш?
Мииии...що да не питам?!vyara написа: А ти защо питаш?

В дадения етап на живота си съм по-скоро удовлетворена и умиротворена. Но аз, въпреки бурния ми темперамент, изобщо не съм подвластна на по-силни емоции. Колкото и противоречиво да звучи това. Ако те интересува, мога да обясня по-подробно. Абе, нещо като руските разведки съм "Горещо сърце и хладен ум".
Тъй че за мен ще трябва да включиш и отговори "по-скоро "да" и "по-скоро "не" 
а дали можеш да си позволиш да си нещастен[unknown] написа:Ха- ха..... изнендах ли ви? Тъп/шибан/скапан въпрос, ама кво пък толкоз.... Има анкета- отговаряйте.:blum::blum:
има праг, под който е инстинкт да се чувстваш щастлив
Мира нямам никога аз. Ако се кротна и мирясам, значи съм умрял.4avdar4e написа:В дадения етап на живота си съм по-скоро удовлетворена и умиротворена.
Ако ти се обяснява- давай. Аз ще чета с интерес...Но аз, въпреки бурния ми темперамент, изобщо не съм подвластна на по-силни емоции. Колкото и противоречиво да звучи това. Ако те интересува, мога да обясня по-подробно.
Ами аз съм го включил- "Де"Абе, нещо като руските разведки съм "Горещо сърце и хладен ум".Тъй че за мен ще трябва да включиш и отговори "по-скоро "да" и "по-скоро "не"

Както и обратното...Semiramis написа:а дали можеш да си позволиш да си нещастен[unknown] написа:Ха- ха..... изнендах ли ви? Тъп/шибан/скапан въпрос, ама кво пък толкоз.... Има анкета- отговаряйте.:blum::blum:

Ади, ади... има хора дето ако не се чувстват нещастни все едно са умрели. Недай си боже да получат малко радост - разпердушинват я на пух и прах и после още по-силно риват, че - ето - не им върви и колко са нещастни...Semiramis написа: а дали можеш да си позволиш да си нещастен
П.П. Док, да ти имам въпросителните на темата! Като че японски сайт отварям
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Хи- хи- хи... повече не се събраха в заглавието.maggot написа:

съгласна[unknown] написа:Както и обратното...Semiramis написа:а дали можеш да си позволиш да си нещастен[unknown] написа:Ха- ха..... изнендах ли ви? Тъп/шибан/скапан въпрос, ама кво пък толкоз.... Има анкета- отговаряйте.:blum::blum:
Ерос и Танатос
unknown написа: Ако ти се обяснява- давай. Аз ще чета с интерес...![]()
Много е простичко. Аз съм шумна, около мен се завихря тайфун от движенията ми, смея се много, изобщо изглеждам много темпераментна. Всъщност съм чист холерик. Емоционална, оптимистична, сърдечна. На фона на целия този външен изглед, вземам много бавно и трудно решения, с влагане на много съмнения, претегляния и разсъждения. Не изпадам в крайни състояния: нито в еуфория, нито в депресия. Не мога да съм нещастно или щастливо влюбена. Само - влюбена. Разбираш ли, просто граничните човешки състояния не са ми познати. Не съм маргинал. Някъде в прекрасната златна среда. Адски лесно се адаптирам, мога да живея и с малко, и с много. Умът ми винаги е зает. Емоциите - рядко. Да влизат психиатрите и психоаналитиците
за малко да кажа нещо за дълбочината, но и аз ще си позатворя устата, да не си урочасам...дънотоmaggot написа:Ади, ади... има хора дето ако не се чувстват нещастни все едно са умрели. Недай си боже да получат малко радост - разпердушинват я на пух и прах и после още по-силно риват, че - ето - не им върви и колко са нещастни...Semiramis написа: а дали можеш да си позволиш да си нещастен
4avdar4e написа:unknown написа: Ако ти се обяснява- давай. Аз ще чета с интерес...
Хъм... Браво на теб значи... Улегнал човек!
Много е простичко. Аз съм шумна, около мен се завихря тайфун от движенията ми, смея се много, изобщо изглеждам много темпераментна. Всъщност съм чист холерик. Емоционална, оптимистична, сърдечна. На фона на целия този външен изглед, вземам много бавно и трудно решения, с влагане на много съмнения, претегляния и разсъждения. Не изпадам в крайни състояния: нито в еуфория, нито в депресия. Не мога да съм нещастно или щастливо влюбена. Само - влюбена. Разбираш ли, просто граничните човешки състояния не са ми познати. Не съм маргинал. Някъде в прекрасната златна среда. Адски лесно се адаптирам, мога да живея и с малко, и с много. Умът ми винаги е зает. Емоциите - рядко. Да влизат психиатрите и психоаналитиците![]()
Психиатрите и психоаналитиците нямат работа при теб, мисля.

Ми...просто не я интересува дали сме щастливи или нещастни, кво ся?[unknown] написа: Ейч... Как така НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, бе! Тва е невъзможно!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ами кажи де...Semiramis написа:за малко да кажа нещо за дълбочината, но и аз ще си позатворя устата, да не си урочасам...дънотоmaggot написа:Ади, ади... има хора дето ако не се чувстват нещастни все едно са умрели. Недай си боже да получат малко радост - разпердушинват я на пух и прах и после още по-силно риват, че - ето - не им върви и колко са нещастни...Semiramis написа: а дали можеш да си позволиш да си нещастен

Като се замисля, точно когато не те интересува това, си щастлив.[unknown] написа:Късно е чадо, не мога да променям анкетата.Мнемозина написа:Аз искам отговор "не ме интересува".
Ейч... Как така НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, бе! Тва е невъзможно!
Обаче едно е да кажеш "не ме интересува", а друго - щастлив съм. Нито може да ти завиди някой, нито да предизвикаш съдбата...
Затова - не ме интересува.
Panta rhei...
Нещо не те схванАх, ама тва щот съм тъпичка, майSemiramis написа: за малко да кажа нещо за дълбочината, но и аз ще си позатворя устата, да не си урочасам...дъното
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ама анкетата не ме пита дали вие сте щастливи, а дали аз съм.[unknown] написа:Не може то така... Нали сме като едно семейство... Трябва да я интересува.maggot написа:Ми...просто не я интересува дали сме щастливи или нещастни, кво ся?[unknown] написа: Ейч... Как така НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, бе! Тва е невъзможно!![]()
![]()
Обясних се по-горе.
Panta rhei...
Хм... значи си щастлива, ама не искаш да го кажеш.Мнемозина написа:Като се замисля, точно когато не те интересува това, си щастлив.[unknown] написа:Късно е чадо, не мога да променям анкетата.Мнемозина написа:Аз искам отговор "не ме интересува".
Обаче едно е да кажеш "не ме интересува", а друго - щастлив съм. Нито може да ти завиди някой, нито да предизвикаш съдбата...

Иначе - бой, бой, бой...[unknown] написа:Не може то така... Нали сме като едно семейство... Трябва да я интересува.maggot написа:Ми...просто не я интересува дали сме щастливи или нещастни, кво ся?[unknown] написа: Ейч... Как така НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, бе! Тва е невъзможно!![]()
![]()
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Така излиза.[unknown] написа:Хм... значи си щастлива, ама не искаш да го кажеш.Мнемозина написа:Като се замисля, точно когато не те интересува това, си щастлив.[unknown] написа:Късно е чадо, не мога да променям анкетата.Мнемозина написа:Аз искам отговор "не ме интересува".
И пак не е много сигурно.
А ти как гласува всъщност?
Panta rhei...
Бе то - ясно какво пита анкетата - "Щастливи ли сте". И всеки си го приема както му дойде.Мнемозина написа: Ама анкетата не ме пита дали вие сте щастливи, а дали аз съм.![]()
Обясних се по-горе.
А ти що ми се връзваш?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
хехехе...не бе...много си прехапах..прилепих пръстите докато го пишехmaggot написа:Нещо не те схванАх, ама тва щот съм тъпичка, майSemiramis написа: за малко да кажа нещо за дълбочината, но и аз ще си позатворя устата, да не си урочасам...дъното
много често си плащам за "изхвърлени" думи
идеята беше горе-долу че под едно ниво ти е толкова зле, че вече не ти пука дали ще ти стане още по-зле, а като не ти пука ...видя ли Док какво каза - начи си щастлив
и разни други, по които може да се въртим в кръг до утре
За да става лаф.maggot написа:Бе то - ясно какво пита анкетата - "Щастливи ли сте". И всеки си го приема както му дойде.Мнемозина написа: Ама анкетата не ме пита дали вие сте щастливи, а дали аз съм.![]()
Обясних се по-горе.
А ти що ми се връзваш?
Пък и беше права - никога не бих признала любопитството си по въпроса.
Всъщност това дали сте щастливи си личи по много други неща, в цялостното ви присъствие тук и т.н.
Panta rhei...
...и сръбска музика /тва като върховно наказание/...maggot написа:Иначе - бой, бой, бой...[unknown] написа:Не може то така... Нали сме като едно семейство... Трябва да я интересува.maggot написа:Ми...просто не я интересува дали сме щастливи или нещастни, кво ся?[unknown] написа: Ейч... Как така НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, бе! Тва е невъзможно!![]()
![]()

Ха- ха- ха... Определено!Мнемозина написа:Ако има сръбска музика, може и без бой.[unknown] написа:...и сръбска музика /тва като върховно наказание/...maggot написа:Иначе - бой, бой, бой...[unknown] написа: Не може то така... Нали сме като едно семейство... Трябва да я интересува.![]()
![]()

- сър Айвънхоу
Прав си - шибан е ;)[unknown] написа:Ха- ха..... изнендах ли ви? Тъп/шибан/скапан въпрос, ама кво пък толкоз.... Има анкета- отговаряйте.:blum::blum:
Хъ- хъ- хъ... Има въпрос- има проблем.сър Айвънхоу написа:Прав си - шибан е ;)[unknown] написа:Ха- ха..... изнендах ли ви? Тъп/шибан/скапан въпрос, ама кво пък толкоз.... Има анкета- отговаряйте.:blum::blum:

- сър Айвънхоу
Ама пък гла(д)сувах... Познай как![unknown] написа:Хъ- хъ- хъ... Има въпрос- има проблем.сър Айвънхоу написа:Прав си - шибан е ;)[unknown] написа:Ха- ха..... изнендах ли ви? Тъп/шибан/скапан въпрос, ама кво пък толкоз.... Има анкета- отговаряйте.:blum::blum:
![]()
![]()
Молъ ти съ... хич не се и съмнявям как!сър Айвънхоу написа:Ама пък гла(д)сувах... Познай как![unknown] написа:Хъ- хъ- хъ... Има въпрос- има проблем.сър Айвънхоу написа:Прав си - шибан е ;)[unknown] написа:Ха- ха..... изнендах ли ви? Тъп/шибан/скапан въпрос, ама кво пък толкоз.... Има анкета- отговаряйте.:blum::blum:
![]()
![]()

Хей..и аз гласувах. Ми щастлив съм, да..СЕГА и още от около два месеца назад..се съм щастлив
П.П. ...ма аз откакто се помня, почти винаги съм бил щастлив....или още не съм порастнал или действително..изстисквам саламурата на щастието от сиренето на битието
П.П. ...ма аз откакто се помня, почти винаги съм бил щастлив....или още не съм порастнал или действително..изстисквам саламурата на щастието от сиренето на битието
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Понеже си сменил сигнатурата си, та да те поздравя по този случай с моя/ наша любима песенKent написа:Хей..и аз гласувах. Ми щастлив съм, да..СЕГА и още от около два месеца назад..се съм щастлив![]()

Понеже си сменил сигнатурата си, та да те поздравя по този случай с моя/ наша любима песен
[/quote]
Благодаря. Жив и Здрав. Тази песня е нещо като Характеристика/Харакиртстика на Мен
Благодаря. Жив и Здрав. Тази песня е нещо като Характеристика/Харакиртстика на Мен
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.