Камък ми падна...
Камък ми падна...
падна от сърцето.
Речникът е отпечатан добре, хубаво, правилно. Корицата е както я исках. Днес влиза за подвързване.
Ура, ура, ура!
Дано само не се осерат с подвързването - че на миналото издание 10-12% бяха с разбъркани коли, дори имаше екземпляри в които часто от колите бяха с главата надолу.
Речникът е отпечатан добре, хубаво, правилно. Корицата е както я исках. Днес влиза за подвързване.
Ура, ура, ура!
Дано само не се осерат с подвързването - че на миналото издание 10-12% бяха с разбъркани коли, дори имаше екземпляри в които часто от колите бяха с главата надолу.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Камък ми падна...
Браво! Стискам палци и занататък, дано няма бъркотии.АВе написа:падна от сърцето.
Ура, ура, ура!
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
явно е било нарочно - за съсредоточаване на вниманието, щото речник чете ли се лесноАВе написа:Дано само не се осерат с подвързването - че на миналото издание 10-12% бяха с разбъркани коли, дори имаше екземпляри в които часто от колите бяха с главата надолу.
аз напр. никога не съм изчела речник от корица до корица
прочетох, че ЕЛБИ е успял да прочете първото издание
Ей така шъ се радва и Грийн като му дойде времетоАВе написа: Корицата е както я исках. Днес влиза за подвързване.
Ура, ура, ура!
браво, АВе!
кой поред
и дай да я кьорнем тая лелеяна корица
В края на речника ми има следния текст:holi_day написа:явно е било нарочно - за съсредоточаване на вниманието, щото речник чете ли се лесноАВе написа:Дано само не се осерат с подвързването - че на миналото издание 10-12% бяха с разбъркани коли, дори имаше екземпляри в които часто от колите бяха с главата надолу.
прочетох, че ЕЛБИ е успял да прочете първото изданиеупорит човек ще да е той
"Всички права над тази книга са запазени. Използването на текста и оформлението без съгласието на издателя е забранено. Продаването, препродаването, заемането, наемането и пускането в обръщение на книгата по начин, различен от определените от издателя и закона, е забранено.
Четенето на глас е с неясен правен статут, но не се препоръчва от автора за нуждите на запазване на душевното здраве."
Но това се отнася само до новото издание. Елби е чел старото.
За всички клубари ще е с 10% отстъпка. При корична цена от 22 лв. за клубари ще е 19.80. Или, да кажем, направо по 19 лв.Quid написа:каква търговска отстъпка даваш ако мога да попитам?:-)
С автограф.
Или ти питаш за отстъпка като разпространител?:-)
- Green Light
По всички авторски въпросиАВе написа:В края на речника ми има следния текст:holi_day написа:явно е било нарочно - за съсредоточаване на вниманието, щото речник чете ли се лесноАВе написа:Дано само не се осерат с подвързването - че на миналото издание 10-12% бяха с разбъркани коли, дори имаше екземпляри в които часто от колите бяха с главата надолу.
"Всички права над тази книга са запазени. Използването на текста и оформлението без съгласието на издателя е забранено. Продаването, препродаването, заемането, наемането и пускането в обръщение на книгата по начин, различен от определените от издателя и закона, е забранено.
Четенето на глас е с неясен правен статут, но не се препоръчва от автора за нуждите на запазване на душевното здраве."
Но това се отнася само до новото издание. Елби е чел старото.
да сме наясно- има съд
Затвор преписването носи,
а препечатването - смърт.
Йосиф Петров, тва
Ха-ха! Мерси, че ми го припомни!Green Light написа:По всички авторски въпроси
да сме наясно- има съд
Затвор преписването носи,
а препечатването - смърт.
Йосиф Петров, тва
А той, горкият, колко дървета е гризнал от "авторски въпроси"...
- snowprincess
holi_day написа:
явно е било нарочно - за съсредоточаване на вниманието, щото речник чете ли се лесно

попаднах на речници малко
загубих се сред тях:-)
мое и да ви свършат неква работа:-)
http://uz-translations.net/index.php
загубих се сред тях:-)
мое и да ви свършат неква работа:-)
http://uz-translations.net/index.php
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
СНИМКИ

Не са качествени, но синът ми ги направи. Професионалните снимки за медийно представяне - в понеделник.
Re: СНИМКИ
АВе написа:
Не са качествени, но синът ми ги направи. Професионалните снимки за медийно представяне - в понеделник.
Ти ли го измисли така?
Здраво ме разсмя... браво!
Panta rhei...
Мнемозина написа:Ти ли го измисли така?
Не аз, а едно младо момче. Той направи корицата, а на мен пък ми хареса. И... така.
АВе написа:Мнемозина написа:Ти ли го измисли така?
Не аз, а едно младо момче. Той направи корицата, а на мен пък ми хареса. И... така.
Ясно що Елби го е чел целия речник - то така е направено, че ако не го изчетеш от кора до кора, не можеш да разбереш нищо.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Явно съм била много луда като дете, защото бях изчела една енциклопедия от А до Я. Голяма зелена тухла. /Имаше и хартиена подвързия отгоре, но зачезна някъде./ Не знам колко съм разбрала, още по-малко съм запомнила, но ми беше любимо издание. Сякаш целият свят беше събран в нея - всички области на човешкото знание, цялата история, наука. Имаше и картинки на растения, животни, машини...holi_day написа: явно е било нарочно - за съсредоточаване на вниманието, щото речник чете ли се лесно
Преди десетина години, вече във времето на презадоволеност с информация, ми попадна в ръцете въпросната енциклопедия. Информацията в нея ми се видя толкова ограничена, а и така цензурирана... Замислих се в какво време сме расли...
Хахахаха аз пък прочетох първия том на "История на дипломацията" във втори клас, щото Майка ме гълчеше, че имало в моя клас един Пламен, примерно момче и абсолютен имбецил на вид...... правил самолетни модели от къртон и прочел "Малката земя" на Брежнев и аз като се надървих и схрусках тухлата за по малко от месец. най-лошото е че запомних почти сичко и подробности също и като почнах да ръся на място и не на место разни факти за Ашурбанипал, египетските династии... за Джосер ъъъъ хасехемуйски:blink: обеденител и царицата оноя ква беши...Хатшепсут и отношенията ис някъф Тутмос втори или трети и майка и се опъна лицето и ме оставиха на мира. като станах на 18 дори не разбаха ко съм кандидаствал докато не тръгнах на лекции:lol:[/quote]Явно съм била много луда като дете, защото бях изчела една енциклопедия от А до Я. Голяма зелена тухла. /Имаше и хартиена подвързия отгоре, но зачезна някъде./ Не знам колко съм разбрала, още по-малко съм запомнила, но ми беше любимо издание. Сякаш целият свят беше събран в нея - всички области на човешкото знание, цялата история, наука. Имаше и картинки на растения, животни, машини...
Преди десетина години, вече във времето на презадоволеност с информация, ми попадна в ръцете въпросната енциклопедия. Информацията в нея ми се видя толкова ограничена, а и така цензурирана... Замислих се в какво време сме расли...
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Бях го написала и изтрила, ама щом и Кент се изказа, ще се престраша отново и ще си призная - ти пак си добре, а аз бях се нацелила на БСЭ.Stranniche написа: Явно съм била много луда като дете, защото бях изчела една енциклопедия от А до Я. Голяма зелена тухла. /Имаше и хартиена подвързия отгоре, но зачезна някъде./ Не знам колко съм разбрала, още по-малко съм запомнила, но ми беше любимо издание. Сякаш целият свят беше събран в нея - всички области на човешкото знание, цялата история, наука. Имаше и картинки на растения, животни, машини...
Но, естествено, не успях.
Тия стари енциклопедии колкото и да са цензурирани, все пак са много добре структурирани (статиите имам предвид, то за енциклопедиите е по-ясно, но пак не е съвсем). И като знаеш в каква посока е била цензурата, всякак можеш да се ориентираш. Пък и те тогава си имаха начините да подават не много позволени информации.
Panta rhei...
ф кое изданиеБях го написала и изтрила, ама щом и Кент се изказа, ще се престраша отново и ще си призная - ти пак си добре, а аз бях се нацелила на БСЭ.
Но, естествено, не успях.![]()
Тия стари енциклопедии колкото и да са цензурирани, все пак са много добре структурирани (статиите имам предвид, то за енциклопедиите е по-ясно, но пак не е съвсем). И като знаеш в каква посока е била цензурата, всякак можеш да се ориентираш. Пък и те тогава си имаха начините да подават не много позволени информации.
ние имаме от 1949
там пиши че ларнетий берия е гений
а педерасите са болни хора
и подлежат на изолация
и принудително лечение[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Е, не, не. То пък бива ли точно от 1949-та.Кент написа:
ф кое издание
ние имаме от 1949
там пиши че ларнетий берия е гений
а педерасите са болни хора
и подлежат на изолация
и принудително лечение
Говоря за след 1970-те години най-малко.
Panta rhei...
Мога ли тука да вметна, че на една отдавнашна клубарска среща понеже закъснях, така и не получих книжката, която Аве раздаваше!АВе написа:За всички клубари ще е с 10% отстъпка. При корична цена от 22 лв. за клубари ще е 19.80. Или, да кажем, направо по 19 лв.Quid написа:каква търговска отстъпка даваш ако мога да попитам?:-)
С автограф.
С оглед на това мога ли да се надявам на още некой лев отстъпка, да речем 2 лв.? плюс компенсацията за нанесените психически вреди:roll: