Че кво пък Бейби? Бейби изобщо няма да ти пречи, аз това гаранте ти казвам! Даже според мен само комфорт и удобство ще ти осигури и като нищо въобще няма и да искаш да се връщаш при благоверния. В момента в който се появиш с куфарите на вратата, моите куфари ще литнат от прозореца. Така че ще се освободи място и в гардероба и навсякъде, и анхели и бейбита ще го ударят на бейлис, бонбони и кабелна телевизия. Поне до Нова година запаси има.anhela написа:Мъж ми се връща евентуално утре, така че ще се посветя на учене наизуст и изразителна рецитация!Green Light написа:Ако се чудите как да зарадвате любимия, можете да научите някое стихюе наизуст и довечера когато той се върне морен от бач да му го изрецитирате:
От липите падат круши,
там се любят двама души,
ако ме обичаш още,
ще ти купя шоколад.
Ма да знайш, няма бейби, няма мейби, ако рачи да ма изфърли - ща спа у вас на първо време, щото у мамини стана тясно!
Не че ще има къде да отида след това(не се виждам да звънна на твоя човек и да му кажа, приятно ми е аз съм тоя дет нали жена ти е у нас...) но не ме мислете, ще легна под някой мост. И ще мисля с умиление- Ех как ми липсваше тая Анхела на мене в клуба. Добре че се върна...