Има ли връзка между високи скули (татарски тип) на женското лице и пъЛнещите окото балкони?
Или си бълнувам нещо!
Дамите - сИриозно да подемат темата...
Гус-дата - адекватно!
Звеневия написа:Срам - не срам, да питам....!![]()
Има ли връзка между високи скули (татарски тип) на женското лице и пъЛнещите окото балкони?![]()
Или си бълнувам нещо!
Гус-дата - адекватно!
Точно това щях да кажа - size always mattersZmeu написа:като има балкон, кой ти гледа скули
Красимировата бе, оназ дето така и не схванАх защо всички мъжки си падат по нея. Май си умират за вампирски изпълнения4avdar4e написа:Маготич, кое туй Цеце, бе???:shocked:maggot написа:Ти да не си гледал скоро Цецето? а?
Че на нея не знам кое й е по-изкуствено - скулите или балконите
Хайде, хайде... не дей да обиждаш. Не всички мъжки си падат по тоя урунгел.maggot написа:Красимировата бе, оназ дето така и не схванАх защо всички мъжки си падат по нея. Май си умират за вампирски изпълнения4avdar4e написа:Маготич, кое туй Цеце, бе???:shocked:maggot написа:Ти да не си гледал скоро Цецето? а?

Щото си медицинско лице искам обосновка?!!!докТоркаТа написа: НЕ
Zmeu написа:като има балкон, кой ти гледа скули
Житената Питка написа: ...да я рисуваш бре
Звеневия написа: ПитАх за връзка, а не за гледане!
Антропометричните изследвания са много показателни понякога. Специално за конкретният въпрос- не знам, но други неща са доказвани.Звеневия написа:Срам - не срам, да питам....!![]()
Има ли връзка между високи скули (татарски тип) на женското лице и пъЛнещите окото балкони?![]()
Или си бълнувам нещо!
Гус-дата - адекватно!

хм... не са ли оспорени тези теории?[unknown] написа:Антропометричните изследвания са много показателни понякога. Специално за конкретният въпрос- не знам, но други неща са доказвани.Звеневия написа:Срам - не срам, да питам....!![]()
Или си бълнувам нещо!
Гус-дата - адекватно!
Елементарен пример- по- високо чело или по- високо разположени уши, съответно по- голям интелект и т.н.
Статистики разни...
Оспорени са, защото са опорочени още в зародиш- първи нацистите и са ги провеждали, за да докажат превъзходството на арийската раса. Всъщност, май не са били нацистите първи- още Дарвин е правил такива изследвания. Както и да е. Аз вярвам, че има логика и истина в тях, стига да не се спекулира много с това.Semiramis написа:хм... не са ли оспорени тези теории?[unknown] написа:Антропометричните изследвания са много показателни понякога. Специално за конкретният въпрос- не знам, но други неща са доказвани.Звеневия написа:Срам - не срам, да питам....!![]()
Или си бълнувам нещо!
Гус-дата - адекватно!
Елементарен пример- по- високо чело или по- високо разположени уши, съответно по- голям интелект и т.н.
Статистики разни...
прозвуча ми като форма на престъпен череп

[unknown] написа:Оспорени са, защото са опорочени още в зародиш- първи нацистите и са ги провеждали, за да докажат превъзходството на арийската раса. Всъщност, май не са били нацистите първи- още Дарвин е правил такива изследвания. Както и да е. Аз вярвам, че има логика и истина в тях, стига да не се спекулира много с това.Semiramis написа:хм... не са ли оспорени тези теории?[unknown] написа:Антропометричните изследвания са много показателни понякога. Специално за конкретният въпрос- не знам, но други неща са доказвани.Звеневия написа:Срам - не срам, да питам....!![]()
Или си бълнувам нещо!
Гус-дата - адекватно!
Статистики разни...
И сега се правят. В катедрата на сестра ми също.
Ще си разменят местата.Semiramis написа:
притесних се
откакто четох, че можеш да си доразвиваш мозъка и в зряла възраст... знаеш ли къде ще им отидат ушите на някои хора
Стига бе... тва пък не съм го чел...Semiramis написа:[unknown] написа:Оспорени са, защото са опорочени още в зародиш- първи нацистите и са ги провеждали, за да докажат превъзходството на арийската раса. Всъщност, май не са били нацистите първи- още Дарвин е правил такива изследвания. Както и да е. Аз вярвам, че има логика и истина в тях, стига да не се спекулира много с това.Semiramis написа:хм... не са ли оспорени тези теории?[unknown] написа:Антропометричните изследвания са много показателни понякога. Специално за конкретният въпрос- не знам, но други неща са доказвани.Звеневия написа:Срам - не срам, да питам....!![]()
Или си бълнувам нещо!
Гус-дата - адекватно!
Статистики разни...
притесних се
откакто четох, че можеш да си доразвиваш мозъка и в зряла възраст... знаеш ли къде ще им отидат ушите на някои хора

къде отидоха разгонените:[unknown] написа:Стига бе... тва пък не съм го чел...Semiramis написа:[unknown] написа:Оспорени са, защото са опорочени още в зародиш- първи нацистите и са ги провеждали, за да докажат превъзходството на арийската раса. Всъщност, май не са били нацистите първи- още Дарвин е правил такива изследвания. Както и да е. Аз вярвам, че има логика и истина в тях, стига да не се спекулира много с това.Semiramis написа:хм... не са ли оспорени тези теории?[unknown] написа:Антропометричните изследвания са много показателни понякога. Специално за конкретният въпрос- не знам, но други неща са доказвани.Звеневия написа:Срам - не срам, да питам....!![]()
Или си бълнувам нещо!
Гус-дата - адекватно!
Статистики разни...
притесних се
Никой не си пад по това недовършило стадия си по очовечаване шимпанзе!maggot написа:Красимировата бе, оназ дето така и не схванАх защо всички мъжки си падат по нея. Май си умират за вампирски изпълнения4avdar4e написа:Маготич, кое туй Цеце, бе???:shocked:maggot написа:Ти да не си гледал скоро Цецето? а?
Ти ся що обиждаш шимпанзетата, а?!?сър Айвънхоу написа:Никой не си пад по това недовършило стадия си по очовечаване шимпанзе!maggot написа:Красимировата бе, оназ дето така и не схванАх защо всички мъжки си падат по нея. Май си умират за вампирски изпълнения4avdar4e написа:Маготич, кое туй Цеце, бе???:shocked:maggot написа:Ти да не си гледал скоро Цецето? а?
Това е поредния медиен "продукт" да се наложи някоя мутреса за принцеса!!!

Ако ми попадне броя- ще го прочета.Semiramis написа:къде отидоха разгонените:[unknown] написа:Стига бе... тва пък не съм го чел...Semiramis написа:[unknown] написа:Оспорени са, защото са опорочени още в зародиш- първи нацистите и са ги провеждали, за да докажат превъзходството на арийската раса. Всъщност, май не са били нацистите първи- още Дарвин е правил такива изследвания. Както и да е. Аз вярвам, че има логика и истина в тях, стига да не се спекулира много с това.Semiramis написа:хм... не са ли оспорени тези теории?[unknown] написа:Антропометричните изследвания са много показателни понякога. Специално за конкретният въпрос- не знам, но други неща са доказвани.Звеневия написа:Срам - не срам, да питам....!![]()
Или си бълнувам нещо!
Гус-дата - адекватно!
Статистики разни...
притесних се
- легнахаси
- отидоха да събират доказателствен материал
-някой дръпна кабела на нета като ги прочете...
щото да кажа нещо сериозно
в броя от декември на Нешънъл Джиографик има много много интересна статия по темата
казах сериозно, не изчерпателно, нали ... утре повечко.

Кой обижда шимпанзетата?![unknown] написа:Ти ся що обиждаш шимпанзетата, а?!?сър Айвънхоу написа:Никой не си пад по това недовършило стадия си по очовечаване шимпанзе!maggot написа:Красимировата бе, оназ дето така и не схванАх защо всички мъжки си падат по нея. Май си умират за вампирски изпълнения4avdar4e написа:Маготич, кое туй Цеце, бе???:shocked:maggot написа:Ти да не си гледал скоро Цецето? а?
Ааааа, така може... Щото шимпанзетата са си много Убави Дживотни...сър Айвънхоу написа:Кой обижда шимпанзетата?![unknown] написа:Ти ся що обиждаш шимпанзетата, а?!?сър Айвънхоу написа:Никой не си пад по това недовършило стадия си по очовечаване шимпанзе!maggot написа:Красимировата бе, оназ дето така и не схванАх защо всички мъжки си падат по нея. Май си умират за вампирски изпълнения4avdar4e написа:Маготич, кое туй Цеце, бе???:shocked:maggot написа:Ти да не си гледал скоро Цецето? а?
Аз говоря за такова, което се е "отклонило" от нормата!!
Демек, ненормално!

Здрасти, първо, щото отдавна не сме си общували!maggot написа:Ти да не си гледал скоро Цецето? а?
Спор за шимпанзетата няма![unknown] написа:Ааааа, така може... Щото шимпанзетата са си много Убави Дживотни...сър Айвънхоу написа:Кой обижда шимпанзетата?![unknown] написа:Ти ся що обиждаш шимпанзетата, а?!?сър Айвънхоу написа:Никой не си пад по това недовършило стадия си по очовечаване шимпанзе!maggot написа:Красимировата бе, оназ дето така и не схванАх защо всички мъжки си падат по нея. Май си умират за вампирски изпълнения4avdar4e написа:Маготич, кое туй Цеце, бе???:shocked:maggot написа:Ти да не си гледал скоро Цецето? а?
Аз говоря за такова, което се е "отклонило" от нормата!!
Демек, ненормално!
Аз да кажа скули немам, ма нещо колегите с мойте деколтета си пълнат оките! Дали пък не е ,щото мъжете при нас се броят на пръстите на едната ръка, е с 1-2 пръста и от леватаЗвеневия написа:Срам - не срам, да питам....!![]()
Или си бълнувам нещо!
Гус-дата - адекватно!
anhela написа:... ма нещо колегите с мойте деколтета си пълнат оките!
Мда - а ей я след - личи си, де, не е да не си личи...4avdar4e написа:...
Подозирам, че тук е преди силиконизация