Преди да се евдигнал достатъчно медиен шум

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Преди да се евдигнал достатъчно медиен шум

Мнение от Глас в пустиня »

А бе, колко готин па може да бъде, баш, един циганин, та да се стига до трагедия?!

www.vesti.bg/?tid=40&oid=2575911

Ей не се научиха тия хора, че "кръвосмешението" между различни етноси и религии води само до проблеми!
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Преди да се евдигнал достатъчно медиен шум

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:А бе, колко готин па може да бъде, баш, един циганин, та да се стига до трагедия?!

www.vesti.bg/?tid=40&oid=2575911

Ей не се научиха тия хора, че "кръвосмешението" между различни етноси и религии води само до проблеми!
не си ли чувал: сгоден, кат на годен циганин брат му...

глей, батка, хората откачиха... от толкова лигавщини по телевизията, от толкова липса на елементарна логика, децата вече на нищо не стават...

те тва е ползта ни от "Криворазбраната демокрация"...
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:... от толкова лигавщини по телевизията,...
Днеска неволно слушах две кукавели как се лигавят коментирайки Инджи и Мехмед от Перла - замислих се, дали, ако им пръсна главите с бухалка ще направя добро на народа и родината си.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
Днеска неволно слушах две кукавели как се лигавят коментирайки Инджи и Мехмед от Перла - замислих се, дали, ако им пръсна главите с бухалка ще направя добро на народа и родината си.
батка, дали ще са Мехмед и Инджи или Хулио и Сантина, все една боза е...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

А бе, колко готин па може да бъде, баш, един циганин, та да се стига до трагедия?!
за сиганите не знам, не съм експерт...да кажеме полуексперт:lol: ти си по-наясно явно, ма определено ...един българин можи да бъди множ по-гаден от хиляди миризливи и разхайтени цигани. виновно е кумунистическото му възпитание , естествено на множ по-гадния българин. циганите са си увредени по природа.нали тъй:cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
Макар и сектанти еретици, Хулио и Сантана все пак са християни.
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа: ...един българин можи да бъди множ по-гаден от хиляди миризливи и разхайтени цигани...
Прав си - може, но не е! Дай ми някаква информация/статистика, колко българи измъчваха, изнасилиха и убиха цигански старици за да им вземат мизерните пенсии?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
Кент написа: ...един българин можи да бъди множ по-гаден от хиляди миризливи и разхайтени цигани...
Прав си - може, но не е! Дай ми някаква информация/статистика, колко българи измъчваха, изнасилиха и убиха цигански старици за да им вземат мизерните пенсии?
нямам възмоност за обхващане на криминогенната обстановка
в цяла България и във времето назад
можи да ти снеса нещо което не го раздуват по медиите по някой време
и ко ше напраиш:-)
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа:
нямам възмоност за обхващане на криминогенната обстановка
в цяла България и във времето назад
можи да ти снеса нещо което не го раздуват по медиите по някой време
и ко ше напраиш:-)
А трябва ли да правя нещо изобщо?

Циглето е било престъпник рецидивист и кой знае как е лъгал и омайвал горкото момиче, факта че е още жив ме навежда на мисълта че тук става въпрос за престъпление.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
батка, това, че съм кръстен, не означава, че съм християнин...
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
Така е, но определено не те прави мюсюлманин.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Циглето е било престъпник рецидивист и кой знае как е лъгал и омайвал горкото момиче, факта че е още жив ме навежда на мисълта че тук става въпрос за престъпление.
Боев, писах, писах, изтрих, сега чета пък това ти мнение. Човече, я се опомни. Престъпник-рецидивист наричаш дете, което ходи и краде от къщите, за да яде.

Преди малко в "Цената на истината" един християнин, които ти разграничаваш така яростно, е пикал в устата на 6-годишния си племенник - за удоволствие!!!! няма да споменаваме и за изнасилванията. Кое па му е по-готиното на този християнин в сравнение с едно крадливо циганче?????
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
ами... просто не ги знаеш в такава светлина, щото медиите ги обявяват за богати и добри бизнесмени...

това дали физически ще изнасилиш една баба, или ще я оставиш на мизерна пенсия да умира от глад и студ...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
сигурен ли си?
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
Преди малко в "Цената на истината" ...
Това така и не съм го гледал още.
Всички цигани крадат от "глад"! Попитай ги и ще видиш.:winkw: Няма един крадец и престъпник от тях по занимание/професия, всичкото е от глад и недоимък - чесНо!
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:...

това дали физически ще изнасилиш една баба, или ще я оставиш на мизерна пенсия да умира от глад и студ...
Стига бе!:lol:
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
сигурен ли си?
Убеден съм!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
и само християните имат право на любов?
само християните могат да се обичат истински?
един циганин или един турчин не могат да обичат?
хората са Божии създания по цялата земя
и човешките страсти и грехове са заложени във всинца ни, независимо от вероизповеданието и цвета на кожата ни

Инджи и Мехмет разказват за неща, с които много хора ежедневно се сблъскват в живота си. Толкова е тривиално, че чак банално...

П.П. Просто си представих как "размазваш с бухалката" главата на майка ми и нейна приятелка, па ако щеш и моята

от време на време (шот си позволявам да хвърлям по едно око на филма, заблудената аз християнка)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа:
БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
и само християните имат право на любов?
само християните могат да се обичат истински?
един циганин или един турчин не могат да обичат?
хората са Божии създания по цялата земя
и човешките страсти и грехове са заложени във всинца ни, независимо от вероизповеданието и цвета на кожата ни

Инджи и Мехмет разказват за неща, с които много хора ежедневно се сблъскват в живота си. Толкова е тривиално, че чак банално...

П.П. Просто си представих как "размазваш с бухалката" главата на майка ми и нейна приятелка, па ако щеш и моята

от време на време (шот си позволявам да хвърлям по едно око на филма, заблудената аз християнка)
Представи си мен какво ме чака, дето си позволявам да чета (и подарявам на приятели) Орхан Памук и да гледам филми на Фатих Акин.
Майка ми също гледа "Загубени години" (дали пък не бяха "Забравени"?)
От "Перла" гледах един епизод наскоро - хареса ми, че ползват похвати от игралното кино, чисто снимачно, ама не съм много в час с историята...
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа: глей, батка, хората откачиха... от толкова лигавщини по телевизията, от толкова липса на елементарна логика, децата вече на нищо не стават...
Ами да не гледат телевизия, елементарно е.
Мен ако питаш, 80% от продукцията на Дисни е пълен джънк, ама никой нее откачил от гледане на Дисни анимация, нали? Поне аз не знам.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

pocti_bezobidna написа: От "Перла" гледах един епизод наскоро - хареса ми, че ползват похвати от игралното кино, чисто снимачно, ама не съм много в час с историята...
Сапунка
дори като че ли ми харесва повече от латино сериалите, не че съм гледала всичко от перлата или, че съм изгледала цял сериал от която и да било сапунка (то кой ли би могъл:lol::lol::lol:)
Може пък и да е защото са ни по-близки...Знам ли?! Все пак сме балкански народи и имаме много общо помежду си:-)

искаме или не
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа:
pocti_bezobidna написа: От "Перла" гледах един епизод наскоро - хареса ми, че ползват похвати от игралното кино, чисто снимачно, ама не съм много в час с историята...
Сапунка
дори като че ли ми харесва повече от латино сериалите, не че съм гледала всичко от перлата или, че съм изгледала цял сериал от която и да било сапунка (то кой ли би могъл:lol::lol::lol:)
Може пък и да е защото са ни по-близки...Знам ли?! Все пак сме балкански народи и имаме много общо помежду си:-)

искаме или не
Аз обикновено хвърлям по едно око и на сериалите, и на риалитата, колкото да видя за какво иде реч - част от епизод, 10 минути, много рядко следя нещо или гледам епизод от край до край.
Засяках една от турските сапунки преди няколко месеца - не знам коя беше, но в дневен пояс се върти.
Както и да е. Действието се развиваше в някакъв кабинет, и на стената висеше портрет на Ататюрк.
Те че го издигат в култ, ясно, но си мисля, че със сюжетите на тия сапунки хората си възпитават младото поколение в европейско и светско мислене - няма все на военните да разчитат я, да поддържа светския ред в държавата. В това което мернах от Перлата - някакъв дядо насмете група пичове да ен пият и пеят, а марш при семействата и жените.
Както е казал чичко Ленин - от всички изкуства за нас най-важно е киното, опс - телевизията.
Пък нашите ТВ-та са ги купили, щото ефтино.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
Представи си мен какво ме чака, дето си позволявам да чета (и подарявам на приятели) Орхан Памук и да гледам филми на Фатих Акин.
Майка ми също гледа "Загубени години" (дали пък не бяха "Забравени"?)
От "Перла" гледах един епизод наскоро - хареса ми, че ползват похвати от игралното кино, чисто снимачно, ама не съм много в час с историята...
абе,... всички сте за пребиване с камъни, ама, нейсе... айде... от мен да мине... :blum:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
Мен ако питаш, 80% от продукцията на Дисни е пълен джънк, ама никой нее откачил от гледане на Дисни анимация, нали? Поне аз не знам.
сигурна ли си?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Никой не пише за това колко готин можеда бъде един циганин, та по тая причина смятам територията за девствена и мисля да се изкйажа аз.
Ми много. Според мен един циганин може да бъде готин до безкрайност. Както и една циганка. Предполагам, че има циганки от красотата на които хората припадат по улиците е така, както си вървят. На бас че има и съответните цигани.
Пък и според мен Господ обича смешението на расите. Креолки, ямайки, всякакви мулати и мулатки са били винаги във фантазиите на писателите и май не случайно. Шакири, глории естефани, вал килмъровци етсетера също не са пример за арийска чистота. Та според мен не си прав, Боев.
Отделно, че любовта или хормоните или силните чувства по принцип не са нещо което може да се сложи в рамка.
Леле ебаси пенсионерската лекция изпрасках. Ама сигурен съм че цигането може да бъде обект на не по- слаба любов от Хари Уелски. И нещо таоква исках да кажа отсамото начало. Почти безобидна, нямам време сега да се редактирам, снизхождение просим! Иска ми се, ма нет

П.П. Ма на моите двамата ще забраня да се женят начи за циганки, за негърки, ... за доста народ. Никви такива
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:...Шакири, глории естефани, вал килмъровци етсетер....
Киану Рийвс пропусна :-)

ПП. Че има готини и добре изглеждащи цигани и циганки никой не е коментирал, щото предполагам това тъй или иначе е ясно. Просто повечето живеят доста мизерно, а като живееш мизерно, рядко изглежодаш много добре.
Пак да цитирам класиците - Битието определя външния вид е шансомете ти в конкурски Мис/Мистър.
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа:
сигурна ли си?
Че Дисни е джънк ли? Добре де, мое мнение, не е задължително всички да са съгласни.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Като вземеш да ги приказваш такива и ме хваща смях. :lol:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
Даааа.
И на мен ми е много, много забавно.
С настъпващата отвсякъде агресия обещава да става все по-весело.
Размазани глави, потрошени крайници и други екстри, голЕм купон се очертава.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

П.П. Ма на моите двамата ще забраня да се женят начи за циганки, за негърки, ... за доста народ. Никви такива
ни им забранявай да се женят, чи ше земат да се омъжат:twisted:[/quote]
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

pocti_bezobidna написа: Пък нашите ТВ-та са ги купили, щото ефтино.
Може и така да е, но няма как да накараш "зорлем":grin: масата народ да ги гледа (при наличието на толкова други канали)

то, това е като с чалгата:lol::lol::lol:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

pocti_bezobidna написа:

ПП. Че има готини и добре изглеждащи цигани и циганки никой не е коментирал, щото предполагам това тъй или иначе е ясно. Просто повечето живеят доста мизерно, а като живееш мизерно, рядко изглежодаш много добре.
Пак да цитирам класиците - Битието определя външния вид е шансомете ти в конкурски Мис/Мистър.
А онзи? Как му беше името? Дето танцува като бог. Той е грозен, де и то яко, ама е толкова секси, по всеобщо мнение, и наистина е прекрасен танцьор. Преди 2-3 или повече години щях да ходя в Италия да гледам негов концерт, но И тогава нямаше кинти:crying:

Хайде сега някой да каже как се казваше пича
Изображение

annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа:
Дето танцува като бог. Той е грозен, де и то яко, ама е толкова секси, по всеобщо мнение...
Да, някой да каже как се казва пича!
annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа:
pocti_bezobidna написа: Пък нашите ТВ-та са ги купили, щото ефтино.
Може и така да е, но няма как да накараш "зорлем":grin: масата народ да ги гледа (при наличието на толкова други канали)

то, това е като с чалгата:lol::lol::lol:
Мен ако питаш, "Отчаяни съпруги" - гледала съм около половин епизод - с нищо не е по-добро от "Перла". Тъпа интирга, слаба актьорска игра, превземки разни. Не мога да разбера какво му харесват.
Аз следя "24" с всичките уговорки, че все пак става дума за сериал, така че не мога да имам много претенции.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
Даааа.
И на мен ми е много, много забавно.
С настъпващата отвсякъде агресия обещава да става все по-весело.
Размазани глави, потрошени крайници и други екстри, голЕм купон се очертава.
Е, не.
Просто звучи така, сякаш псува по един особен начин. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

frisky lioness написа:
pocti_bezobidna написа:

А онзи? Как му беше името? Дето танцува като бог. Той е грозен, де и то яко, ама е толкова секси, по всеобщо мнение, и наистина е прекрасен танцьор. Преди 2-3 или повече години щях да ходя в Италия да гледам негов концерт, но И тогава нямаше кинти:crying:

Флетли да не е? Майкълчо
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
frisky lioness написа:
pocti_bezobidna написа:

Флетли да не е? Майкълчо
Аз мислех, че иде реч за италианец - сигурно щото е щяла да ходи в Италия на концерт.
Глей Боно къф грозен ирландец, па къв е секси. :-) А като запее - съвсем.
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
Е, не.
Просто звучи така, сякаш псува по един особен начин. :lol:
Много се псува в тая държава.
Току виж сме забравили как се говори.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа:
Флетли да не е? Майкълчо[/quote]

не

нещо като гомес, гонзалес или ...от сорта
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

pocti_bezobidna написа:
Аз мислех, че иде реч за италианец - сигурно щото е щяла да ходи в Италия на концерт.
Глей Боно къф грозен ирландец, па къв е секси. :-) А като запее - съвсем.
мисля, че не е италианец

Де го Елби?
Изображение

Публикувай отговор