Интервю!
спокоlatrevw написа:тоя взе вече много да ме дразни
Бойко го е "осиновил"
като се издъни, ходи да замазва положението след него
като напр. изявлението, че част парите от резерва ще бъдат вложени в търговски банки
и плюенето срещу БАН - после не Дянков, а ББ отиде "на среща" с феодалните старчета" и им обеща бюджет в 100% същия
вече са смешни - първо се атакува, после се отстъпва
наблюдението ми върху тая им стратегия е (а подобно отстъпление от първоначално заявената позиция беше и скандала президентството...), че отиват и ритат кулата, после се дръпват назад и чакат тя сама, обаче, от последвалите вътрешни процеси да се срути
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Доброто и лошото ченге:lol::lol::lol:holi_day написа:спокоlatrevw написа:тоя взе вече много да ме дразни
Бойко го е "осиновил"
като напр. изявлението, че част парите от резерва ще бъдат вложени в търговски банки
и плюенето срещу БАН - после не Дянков, а ББ отиде "на среща" с феодалните старчета" и им обеща бюджет в 100% същия
наблюдението ми върху тая им стратегия е (а подобно отстъпление от първоначално заявената позиция беше и скандала президентството...), че отиват и ритат кулата, после се дръпват назад и чакат тя сама, обаче, от последвалите вътрешни процеси да се срути

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Интервю!
Снощи Дарик го пускаха във всички новини.сър Айвънхоу написа:С финансов министър.
ГолЕм смех! Очертават се 4 години шеги и закачки
ПС. Аз съм шокирана от факта, че човек, който беше представен като експерт от уважавна финансома международна институция може да държи подобен език и подобна линия на поведение. В Световната банка така ли говорят?! Публично имма предвид.
Е да, ама в случая каква кула рита? Това, чини ми се, е много ясен случай на публично оклеветяване и би трябвало да може да бъде съден за подобно изказване.holi_day написа:спокоlatrevw написа:тоя взе вече много да ме дразни
Бойко го е "осиновил"
Не е ли така?
Panta rhei...
Мнооого ми е любопитно Кирил Вълчев дали ще тръгне в тая посока...Мнемозина написа:Е да, ама в случая каква кула рита? Това, чини ми се, е много ясен случай на публично оклеветяване и би трябвало да може да бъде съден за подобно изказване.holi_day написа:спокоlatrevw написа:тоя взе вече много да ме дразни
Бойко го е "осиновил"
Не е ли така?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пиши тукholi_day написа:По-скоро нещо от сорта "малей колко ни е страх, че сме ногу страшни и ни вземат на сериозно, а то можело да има последствия, дето не сме ги предвидили"frisky lioness написа:Доброто и лошото ченге:lol::lol::lol:
П.П. наиш ли колко ми се пишеше в темата ти, а ти да земеш да приключиш:lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
приеми, че кула е институцияМнемозина написа:Е да, ама в случая каква кула рита? Това, чини ми се, е много ясен случай на публично оклеветяване и би трябвало да може да бъде съден за подобно изказване.
Не е ли така?
ми от самото му стъпване на власт
първият ритник беше предназначен за държавната администрация със закриване на министерството
и следват президентството,
БАН,
болниците шъ ги правим хосписи
съдебната система
малко ги е страх и им липсва последователност като заемат с нещо да го доведат до успешен край
но какво по-добро оправдание, че на дневен ред е друга битка
иначе лесно се удря там, където има кусури
и срещу коя да е институция винаги има събрано недоволство,
но що не взема да се въведе ред в съществуващите болници, ами шъ ги правим хосписи - шъ сменяме статути
шъ правим вътрешни организации на структурата
шъ сменяме директори
и прочие промени, които касаят не крайния потребител на услугата - пациента, а все са в услуга на това еди кой си да е назначен и да има един "мъртъв" период на пререгистрация, през който си имаме оправдание що нещо не работело - и пак очаквания как в необозримото бъдеще нещата ще се оправят и ще се заработи по-добре
Re: Интервю!
Видиш ли ти какви щети нанася яденето на пици в Световната банка!pocti_bezobidna написа: Аз съм шокирана от факта, че човек, който беше представен като експерт от уважавна финансома международна институция може да държи подобен език и подобна линия на поведение. В Световната банка така ли говорят?! Публично имма предвид.
Да бе, това сигурно е така. По принцип, като цялостен сценарий.holi_day написа:...
и прочие промени, които касаят не крайния потребител на услугата - пациента, а все са в услуга на това еди кой си да е назначен и да има един "мъртъв" период на пререгистрация, през който си имаме оправдание що нещо не работело - и пак очаквания как в необозримото бъдеще нещата ще се оправят и ще се заработи по-добре
Ама в конкретния случай, пък и в други - малко налудни ми изглеждат реакциите му. Реакции на виновна агресия и страх някакъв. Мислиш, че е изиграно?
Последно промяна от Мнемозина на 20.11.09, 11:15, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Скоро се бях замислила връз това, ама не като "се тръшнах да спя"holi_day написа:
болниците шъ ги правим хосписи
Та...., защо преди са били "лечебници" и не е ли това по-правилното заглавие, а...болници
Да, знам
защото там лежат болни хора
ама все пак адски гадно звучи
или така ми изглежда поради многобройният ми горчив опит по тези места
(сори, не е по темата)
Син ми вика
"Мамо, като стана голям и богат ще направя "здравници", защото в тях ще се лекуват хора т.е ще оздравяват":-)
места за оздравяване

не може публично да оклевети някой, ако преди това не е пристигнал поредния Поп Кръстьо, който го е "осветлил" подобаващо за проблемите в кулата, нищо че той от своя страна е мотивиран от дребните си амбицийки и най-често е некадърника, парашутиста, привилигерования комплексар-"всезнайкото", който чака поредната (политическа или друга) вълна, която да го понесе напредМнемозина написа:Е да, ама в случая каква кула рита? Това, чини ми се, е много ясен случай на публично оклеветяване и би трябвало да може да бъде съден за подобно изказване.
Не е ли така?
сигурно в момента звуча консервативно и като човек, който приема, че всичко в държавата ни е наред и няма нужда от промени
но честно казано те нямат визия какви точно да са тия промени, а само налучкват къде да са
ми скуката може да е лош съветник,Мнемозина написа:Да бе, това сигурно е така. По принцип, като цялостен сценарий.
Ама в конкретния случай, пък и в други - малко налудни ми изглеждат реакциите му. Реакции на виновна агресия и страх някакъв. Мислиш, че е изиграно?
защото е ситуирана така
чистачката Иванка е поставена в шефски кабинет
ми кво да прави таз жена като няма пари в касата за управленските й решения
с какво ново да се заеме като административна дейност?
хммм въпросът я затруднява
през ума й се стрелкат мисли:
- дали да обере паяжината е в ооооооооня край
- дали пъ да не разплете оня заплетен случай от 2005г. преди новата ера, за който е слушала като е била на гости у Петранка от една гостенка, на която всичко това е разказано от третия братовчед на пазача на кулата
- ми що да не земе пъ да дигне малко шум с нещо, все пак да се разбере, че е на този пост - нали все пак радиото и телевизиите са гостоприемни. лесно е.
- Green Light
Не чукам на линка и не чета какво сте писали, понеже се правя че работя днеска и искам и вие да мислите така. Предполагам че става въпрос за заяждането с журналиста от дарик.
Та значи аз мисля че Дянков никакъв го няма като министър. Доста глупости говори. Ама сега ми стана симпатичен за сметка на журналиста. Журналистите по принцип се мислят за недосегаеми. А сега с ББ, който флиртува с тях, само дето език не им пуска по интервютата, та тия вече сигурно мислят че някой ако им каже нещо накриво и направо трябва да го разстрелят. Дянков не е за политик, показа го с това заяждане. А журналето се е опитало да мине метър, сигурно са го хванали и са му писали акт, и Дянков бая несръчно се опита да го забие. тая несръчност на мене ми хареса. Харесва ми и да си мисля как се пени в момента ББ
Та значи аз мисля че Дянков никакъв го няма като министър. Доста глупости говори. Ама сега ми стана симпатичен за сметка на журналиста. Журналистите по принцип се мислят за недосегаеми. А сега с ББ, който флиртува с тях, само дето език не им пуска по интервютата, та тия вече сигурно мислят че някой ако им каже нещо накриво и направо трябва да го разстрелят. Дянков не е за политик, показа го с това заяждане. А журналето се е опитало да мине метър, сигурно са го хванали и са му писали акт, и Дянков бая несръчно се опита да го забие. тая несръчност на мене ми хареса. Харесва ми и да си мисля как се пени в момента ББ
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
извинявай, но той НЕ е касап... той е некомпетентен идиот... доказано при това...Quid написа:за такива диваци като нас трябват такива касапи като дянков
и ще омекнеме
нейде слушах едно негово друго интервю, където каза, че дошъл тук, защото имал предизвикателството да се учи...
ей, мамка му... писна ми някой да се учи на наш гръб...
Последно промяна от сър Айвънхоу на 20.11.09, 12:50, променено общо 1 път.
Ами, ами, скука.holi_day написа: ми скуката може да е лош съветник,
защото е ситуирана така
чистачката Иванка е поставена в шефски кабинет
ми кво да прави таз жена като няма пари в касата за управленските й решения
с какво ново да се заеме като административна дейност?
хммм въпросът я затруднява
през ума й се стрелкат мисли:
- дали да обере паяжината е в ооооооооня край
- дали пъ да не разплете оня заплетен случай от 2005г. преди новата ера, за който е слушала като е била на гости у Петранка от една гостенка, на която всичко това е разказано от третия братовчед на пазача на кулата
- ми що да не земе пъ да дигне малко шум с нещо, все пак да се разбере, че е на този пост - нали все пак радиото и телевизиите са гостоприемни. лесно е.
Истеричав ми се вижда тоз човек.
Един министър на финансите трябва да е хладнокръвен.
Panta rhei...
тва с ученето е до края на годината.сър Айвънхоу написа:извинявай, но той НЕ е касап... той е некомпетентен идиот... доказано при това...Quid написа:за такива диваци като нас трябват такива касапи като дянков
и ще омекнеме
нейде слушах едно негово друго интервю, където каза, че дошъл тук, защото имал предизвикателството да се учи...
ей, мамка му... писна ми някой да се учи на наш гръб...
видяхме че може да не дава пари.
но тва има край.
сега ще трябва да видиме и как харчи.
щото всички плащания са у фризера.
но от нова година ще се наложи да се харчи.
и ще стане ясно пич ли е или е пичка
за сега е пич
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Е то това е другото гадно.pocti_bezobidna написа:Мнооого ми е любопитно Кирил Вълчев дали ще тръгне в тая посока...Мнемозина написа:
Е да, ама в случая каква кула рита? Това, чини ми се, е много ясен случай на публично оклеветяване и би трябвало да може да бъде съден за подобно изказване.
Не е ли така?
"Ние за вас знаем, че... "
Тая лексика да ти напомня нещо?
Panta rhei...
Именно.Мнемозина написа:Е то това е другото гадно.pocti_bezobidna написа:Мнооого ми е любопитно Кирил Вълчев дали ще тръгне в тая посока...Мнемозина написа:
Е да, ама в случая каква кула рита? Това, чини ми се, е много ясен случай на публично оклеветяване и би трябвало да може да бъде съден за подобно изказване.
Не е ли така?
"Ние за вас знаем, че... "
Тая лексика да ти напомня нещо?
Ако Вълчев се е скатал - да си плаща глобата и дори това да бъде огласено, именно защото е водещ журналист във водеща медиа, на всичкото отгоре - правист.
Ама изказвания "Ние знаем..." и "Не ми харесва - тръгвам си" ?!?!
Кой знае какво и за кого знаят и как го използват.
И това - от финансов министър...
нЕмам думи.
е а напишете медиите колко кинта са лапнали от предишните де:-)
знаят се кои медии и колко и как и защо
намека не е за заплатки а за яки кинти от правителството предишно
кво се праите на печурки са а
Ми ако това е искал да каже, можеш да му предадеш, че в това интервю не му се е получило.Quid написа:е а напишете медиите колко кинта са лапнали от предишните де:-)
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
е кажи ги и другите работи десър Айвънхоу написа:е, хората са го казали: Кой, каквото и да ти приказва, знай, че става на въпрос за пари...Quid написа:а кво друго е искал да каже а?
за кинти става дума
ама тук не е само за пари... тук става на въпрос и за власт, арогантност и ... хм... други работи такива...
става дума за тояга и морков
седи с/у теб някакъв и се надува и прави тънки лайсни ебавки
и сигурно па няма да го сиктердосаш а
аре са
- сър Айвънхоу
дянков не е бил тук 20 години и за това не е спазил етикетаМнемозина написа:Ако е в това проблемът, не е ли по-нормално да се откаже интервю изобщо?Quid написа:дянков е в еди кои си там топ 100
а тоя журналист па кой е та да пита
що ме караш да пиша глупости а:-)
- сър Айвънхоу
гледай сега... много добре знаеш за какво става на въпрос, но се правиш на ударен.Quid написа:
е кажи ги и другите работи де
става дума за тояга и морков
седи с/у теб някакъв и се надува и прави тънки лайсни ебавки
и сигурно па няма да го сиктердосаш а
аре са
ок, казвам: там нейде има и ауди от интервюто... та чуй го отново, заслушай се в тона му... вникни в скритите намеци и заплахи...
човека определено е нервен... интересно защо е нервен... журналиста определено нямаше вид на нервен...
та, дали случайно преди това някой от въпросите не е "настъпил" другаря пицов по мазолчето?
дали нейде в цялото интервю не е зададен въпрос, който е притеснителен за финансовото генийче.
ако не е зададен, то бих го задал... дори няколко.
1. как така мишока е влезнал в елитна езикова гимназия по времето на "комунизма"?
2. още по-притеснителен е въпроса как е влезнал в МИО във ВИИ "Карл Маркс" (и го е завършил, колкото и да лъже, че не е) по времето, когато се говореше, че в МИО били "от лъв нагоре"?
3. по какъв начин е отишъл да "учи" в западни университети?
4. каква е точно роднинската му връзка със каката, дето е в топръководството на Световната банка?
5. защо в половината африкански държави, тоз същия не смее да отиде?
6. защо е отказал сладката хапка - жена му да стане съветник на Обама?
7. каква точно е ролята на жена му във Федералния резерв на САЩ преди и по време на кризата като "дясна ръка" на чичко Алън?
8. на какво точно ниво е работил в Световната банка?
9. като е толкова велик, на кои точно страни е помогнал да "се оправят", т.е. на кои страни е давал съвети и те са повишили благостоянието си, спазвайки неговите "съвети"?
10. ...
11. ...