Хъ- хъ- хъ... Определено!4avdar4e написа:Ми те някои от тия, дето я познават, ги отстрелват на място, хич не ти и трябваRemmivs написа:не я познавам и май по-добре, че е така
като гледам с кой пее, пардон, се показва
Щото съм разгонен, (да мЪ прощаа МаготичЪ)
Абе, то добре, че ги отстреляха, че да й се чуе името4avdar4e написа: Ми те някои от тия, дето я познават, ги отстрелват на място, хич не ти и трябва
БТВ - има още една дето си е е6@л@ м@м@т@ от скули и други - същия дзвер е.

Макар че ако реши, би могла да изглежда дори красива!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Re: Щото съм разгонен, (да мЪ прощаа МаготичЪ)
При нас при шефа се ходи с бели цици, на който не са му бели си оставя на съхранение при секретарката! И аз кат съм си леко с бани по рождение, не ходя при директора!Звеневия написа:anhela написа:... ма нещо колегите с мойте деколтета си пълнат оките!
Имаше лаф, че някои си ги оставят на гардероб, ама май трябва да има и такива, които кат сЪ наредят на опашката и вземат наедро!!!
ПОЧЕС-ПОЧЕС (емотиконката изчезнА!)
anhela написа: ..., не ходя при директора!
Чифт цици = 1 деколте!
Колко чифта сЪ нужни за деколтета!?
Не ми се впрягай - темата е антропологична, а не сехологична...
А на шефа му купете тъмни очила за аудиенциите!
а секретарката какво прави с тях?anhela написа:При нас при шефа се ходи с бели цици, на който не са му бели си оставя на съхранение при секретарката! И аз кат съм си леко с бани по рождение, не ходя при директора!
Боже, боже, с мойто разюздано въображение си представих как ги мери пред огледалото :rotfl24Remmivs написа: а секретарката какво прави с тях?
пази ги отговорно, докат излезешRemmivs написа:а секретарката какво прави с тях?anhela написа:При нас при шефа се ходи с бели цици, на който не са му бели си оставя на съхранение при секретарката! И аз кат съм си леко с бани по рождение, не ходя при директора!
а аз други неща4avdar4e написа:Боже, боже, с мойто разюздано въображение си представих как ги мери пред огледалото :rotfl24
ама това щото съм с неразвинтена фатазмагория
е от кво ги пази, нали шефа е от другата страна на врататаanhela написа:пази ги отговорно, докат излезеш
да не ми ги вземе някой, бе! после ше требе силикони да слагамRemmivs написа:е от кво ги пази, нали шефа е от другата страна на врататаanhela написа:пази ги отговорно, докат излезеш