Поздрав за всички
Волумето на мах :)
Любима песничка от едно време, здрава чалга :)
Тия от Тутурутка бяха велики просто, така и не разбрах защо се спряха или ги спряха...
Фор Ю
Фор Ю
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Green Light
- сър Айвънхоу
Re: Фор Ю
супеееееер 

Алкохола не прощава никому...Green Light написа:Един приятел познава някой от тях. Вика че алкохола е виновен.
И на мен ми липсват. Харесвах ги повече от кукубенда.
П.П. А на тая песен помня един супер здрав купон. Помня го кажи речи само аз. Някои участници просто няма начин да имат спомен понеже повечето време бяха в безсъзнание.
И аз бях чул нещо такова и ако наистина е така, много жалко, талантливи копелета бяха.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Глас в пустиня
- Green Light
Начи работата стана една жена каза. Моя приятел каза, че не познавал никого лично. Жена му е от Варна и нейна приятелка и била разказвала... Така че излезе малко клевета мойто изкзване. Дано да не е верно, дано са преуспели и сега да правят шоу някъде на запад!Wishes написа:Алкохола не прощава никому...Green Light написа:Един приятел познава някой от тях. Вика че алкохола е виновен.
И на мен ми липсват. Харесвах ги повече от кукубенда.
П.П. А на тая песен помня един супер здрав купон. Помня го кажи речи само аз. Някои участници просто няма начин да имат спомен понеже повечето време бяха в безсъзнание.
И аз бях чул нещо такова и ако наистина е така, много жалко, талантливи копелета бяха.
Талантливи копелета, да!