Нова година
- Green Light
Нова година
Сигурно вече имате идея какво ще правите на Нова година. Ние тая година му ударихме голямо колебание. В чужбина, на Априлци, на Предела, в Правец, в Копривщица, в Пампорово. Но като че ли на всички ни най- много ни се ще да сме си тука в София. Дано да има сняг, ще покараме малко на Алеко, ще си поседим у нас и ще се поглезиме, ще си направя най- после място за инструментите в килера, такива неща.
И ЩЕ СПЕТИМ ПАРИ!
Чудя се дали е повсемесно оставането в къщи.
И ЩЕ СПЕТИМ ПАРИ!
Чудя се дали е повсемесно оставането в къщи.
Re: Нова година
ние ще бъдем на вилата, т.е. пак у нас си. ще покараме на боровец, дано има сняг и по-малко опашкиGreen Light написа: Чудя се дали е повсемесно оставането в къщи.
just perfect
- snowprincess
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
- Piqndurnik
- сър Айвънхоу
Piqndurnik написа:Не е ли рано още? Ние решаваме в последния момент, но сигурно ще сме си в къщи.
боооожееее... ти знаеш ли, че в момента НЯМА, или почти няма свободни места в нормалните хотелчета (говоря за къщите за гости и малките хотели, дето са по-евтинии по-уютни)...
тия неща (резервациите за коледните и новогодишни празници) в бг се правят нейде септември, най-късно средата на октомври...
- Piqndurnik
Зная. Тук се правят най-късно през лятото. Ние за това обикновено на домашно я караме.сър Айвънхоу написа:...
тия неща (резервациите за коледните и новогодишни празници) в бг се правят нейде септември, най-късно средата на октомври...
Миналата година за Коледа се организирахме, в едно хотелче. То беше ровене в нета, то телефони... Точно за Коледа, естествено, през септември беше вече късно, та резервирахме предните дни, а Коледа - в къщи. Отпуск си взех... Няколко дена преди събитието наваля хубав сняг. Викам си, в Алпите ще е СУПЕР. Един ден, преди да отидем се стопли и заваля дъжд, поне 24 часа. Каквото беше останало от снега, беше станало на лед. Та по такива причини не обичам да се глася от рано. Не че не си изкарахме добре, но...
Наздраве 
- Stranniche
- Обратна връзка:
Още не знаем. Няколко месеца живях със стоплящата мисъл, че за Коледа ще си бъда ВКЪЩИ, в София
, а после ще се кача на някоя планина със сняг
:lovegirl: .
Мислех, че се подразбира, но брачната половинка заяви, че достатъчно се е настудувал
/миналата година в БГ за първи път в живота си изпита температура -15 градуса и гледаше стреснато
/ и искал да се махне от зимната Европа и да отпраши към топлите страни. 

Мислех, че се подразбира, но брачната половинка заяви, че достатъчно се е настудувал
- сър Айвънхоу
напълно го разбирам! и съм солидарен с него! разумен мъж си си намерила ти...Stranniche написа: Мислех, че се подразбира, но брачната половинка заяви, че достатъчно се е настудувал/миналата година в БГ за първи път в живота си изпита температура -15 градуса и гледаше стреснато/ и искал да се махне от зимната Европа и да отпраши към топлите страни.
- Green Light
Не е верно! Топла Коледа!? Се едно топла бира.сър Айвънхоу написа:напълно го разбирам! и съм солидарен с него! разумен мъж си си намерила ти...Stranniche написа: Мислех, че се подразбира, но брачната половинка заяви, че достатъчно се е настудувал/миналата година в БГ за първи път в живота си изпита температура -15 градуса и гледаше стреснато/ и искал да се махне от зимната Европа и да отпраши към топлите страни.
Коледата трябва да е студ. Така си е по закон.
Пък и нека веднъж Странниче на мен да завижда, къде се намирам, а не все аз на нея.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Като топла бира:good:!Green Light написа:Не е верно! Топла Коледа!? Се едно топла бира.сър Айвънхоу написа:напълно го разбирам! и съм солидарен с него! разумен мъж си си намерила ти...
Пък и нека веднъж Странниче на мен да завижда, къде се намирам, а не все аз на нея.
Ми... някои хора си падат по планини и снежни приказки, други по гущерини и... климатици.
Дори да не е по празниците, решила съм да дохвърча сама тази зима до БГ и да се кача на някоя планина. Ако намеря с кого - защото родителите ми биха изпаднали в паника ако тръгна сама по баирите през зимата, а не искам да тревожа хорицата.
За съжаление приятелите, с които преди често ходех на Рила, Пирин и при липса на повече време на Витоша, се пръснаха по света, а тези, които останаха, са твърде заети за такива занимания.
- Green Light
Хъм! На бас, че няма да останеш самичка. Макар, че аз лично не се виждам да трамбовам зимата, но планинари да търсиш в тоя клуб.Stranniche написа:Като топла бира:good:!Green Light написа:Не е верно! Топла Коледа!? Се едно топла бира.сър Айвънхоу написа:напълно го разбирам! и съм солидарен с него! разумен мъж си си намерила ти...
Пък и нека веднъж Странниче на мен да завижда, къде се намирам, а не все аз на нея.![]()
Ми... някои хора си падат по планини и снежни приказки, други по гущерини и... климатици.
Дори да не е по празниците, решила съм да дохвърча сама тази зима до БГ и да се кача на някоя планина. Ако намеря с кого - защото родителите ми биха изпаднали в паника ако тръгна сама по баирите през зимата, а не искам да тревожа хорицата.
За съжаление приятелите, с които преди често ходех на Рила, Пирин и при липса на повече време на Витоша, се пръснаха по света, а тези, които останаха, са твърде заети за такива занимания.
алоууу, какви баири, бре. ти ще си бъдеш в центъра на софия през цялото време! взимаш си планинарските обувки, очилата и ските САМО, защото ще се маскирате навръх коледа и ти се решила да се правиш на ски-учителка.Stranniche написа: Ако намеря с кого - защото родителите ми биха изпаднали в паника ако тръгна сама по баирите през зимата, а не искам да тревожа хорицата.
.
just perfect
- Stranniche
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
- Green Light
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Green Light