И се питам: трябва ли да чакаме следващите 10-15 години
Мисля да кацна за кратко в София в края на месеца. Какво ще кажете да полеем нещо или някого /остава да се реши какво или кого
И се питам: трябва ли да чакаме следващите 10-15 години
казвай кво решение трябва да взема вместо теб и си готова. Решения взимам всякакви. Повечето са ултраекспертни.Мнемозина написа:Абе лесно ти е на тебе, а на мен в момента ми трябва врачка, за да ми каже какви планове да правя за следващата седмица.
Имам нужда някой да вземе решение и аз да кажа "ми добре".
Е то това е най-трудното - да реша какво решение трябва да се вземе.АВе написа:казвай кво решение трябва да взема вместо теб и си готова. Решения взимам всякакви. Повечето са ултраекспертни.Мнемозина написа:Абе лесно ти е на тебе, а на мен в момента ми трябва врачка, за да ми каже какви планове да правя за следващата седмица.
Имам нужда някой да вземе решение и аз да кажа "ми добре".
Gaspode написа:Темата е пределно ясна - място, час и дата още няма, но желание имаМнемозина написа:Ето я темата.
Айде сега мислете, моля, щото аз не съм много по мисленето.
И ся кво?
Петък вечер?[/quote
:lol::lol:
Аз съм за.
Сега ще е голям смях, ако всички кажат "добре" и накрая Странниче рече "ама аз тогава точно не мога".
Ох...
в петък съм до 20:00 в УНСС...Мнемозина написа:сър Айвънхоу написа:я, уточни и годината...Мнемозина написа:Друг няма преди 6 декември.Remmivs написа:този петък ли?
Ти не се прави на разсеян, а кажи как си в петък и кой ще избира кръчмата.
Петъка си го пазя за Зо4о. Макар че темата за запиФката беше потънала, аз все още се надявах...Мнемозина написа:Gaspode написа:Темата е пределно ясна - място, час и дата още няма, но желание имаМнемозина написа:Ето я темата.
Айде сега мислете, моля, щото аз не съм много по мисленето.
И ся кво?
Петък вечер?:lol::lol:
Аз съм за.
Сега ще е голям смях, ако всички кажат "добре" и накрая Странниче рече "ама аз тогава точно не мога".
Ох...
Stranniche написа:
Петъка си го пазех за Зо4о. Макар че темата за запиФката беше потънала, аз все още таях надежда.
Както винаги не съм в час с кръчмите:shy:, така че моля за уточнение.
Ми щом +/- 50-60 човека не е проблем... аз. Значи приблизително един. И половина най-вероятно.Gaspode написа: Начи денят го заковахме - петък.
За по-сигурно да заковем и датата - 04-12-2009
Час - 19 - 19:30 ОК ли е?
Място - чакаме предложения....
А да - и приблизителен брой посетители. +- 50-60 човека не вярвам да е проблем...
ОК. Сега пак трябва да излзам. Ще погледна тук довечера. Ако някой се вижда и чува с клубари, които са пропуснали да погледнат тук тези дни, може ли да им каже за срещата?Gaspode написа:Начи денят го заковахме - петък.
А да - и приблизителен брой посетители. +- 50-60 човека не вярвам да е проблем...
брой ме... е, ще съм след 20:30, ама ще съм!Gaspode написа:Stranniche написа:
Петъка си го пазех за Зо4о. Макар че темата за запиФката беше потънала, аз все още таях надежда.
Както винаги не съм в час с кръчмите:shy:, така че моля за уточнение.
Начи денят го заковахме - петък.
Знам едно в ПловдивGaspode написа:

не броя. Казваш, че в 19 си еди къде си и това е. На пл. Славейков, например ;)сър Айвънхоу написа:брой мен и луничката...ELBI написа:И кво сега - я да каже кой е сигурен, че ще идва и може да се освободи след 18.30-18.45, да идем да намерим едно кръчме в 19 часа, да му седнем, та кой иска да идва...
ами, щом казваш... там ще съм в толкоз часа...ELBI написа:не броя. Казваш, че в 19 си еди къде си и това е. На пл. Славейков, например ;)сър Айвънхоу написа:брой мен и луничката...ELBI написа:И кво сега - я да каже кой е сигурен, че ще идва и може да се освободи след 18.30-18.45, да идем да намерим едно кръчме в 19 часа, да му седнем, та кой иска да идва...
те това е приказка :) В 19 ч.- при стария и младия Славейкови! Кой дошъл - дошъл, кой - не - Любо Пенев ще му каже какво да прави :)сър Айвънхоу написа:ами, щом казваш... там ще съм в толкоз часа...ELBI написа:не броя. Казваш, че в 19 си еди къде си и това е. На пл. Славейков, например ;)сър Айвънхоу написа:брой мен и луничката...ELBI написа:И кво сега - я да каже кой е сигурен, че ще идва и може да се освободи след 18.30-18.45, да идем да намерим едно кръчме в 19 часа, да му седнем, та кой иска да идва...
Stranniche написа:ОК. Сега пак трябва да излзам. Ще погледна тук довечера. Ако някой се вижда и чува с клубари, които са пропуснали да погледнат тук тези дни, може ли да им каже за срещата?Gaspode написа:Начи денят го заковахме - петък.