имаме ли адвокат в клуба

Все същите
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Уф!
Това е един от голеемите ми страхове!
Да пази Господ!
Аватар
snowprincess

Re: имаме ли адвокат в клуба

Мнение от snowprincess »

много благодаря на всички за съпричастността
а за теб холи специални благодарности, предадох на приятелката ми каквото си написала
вчера, докато нея я нямало, отишла до работата си за малко, през болницата са минали шефа му и охраната на труда и са го разпитали какво точно се е случило, написали са го, прочели са го на глас и той се е подписал
дали те ще попълнят и подадат останалите документи или тя трябва да свърши това докато мъжа и е в болницата
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

snowprincess написа:през болницата са минали шефа му и охраната на труда и са го разпитали какво точно се е случило, написали са го, прочели са го на глас и той се е подписал
дали те ще попълнят и подадат останалите документи или тя трябва да свърши това докато мъжа и е в болницата
най-вероятно хората са си свършили работата по деклариране на злополуката...
едно копие от документите е за пострадалия
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

snowprincess написа:много благодаря на всички за съпричастността
а за теб холи специални благодарности, предадох на приятелката ми каквото си написала
вчера, докато нея я нямало, отишла до работата си за малко, през болницата са минали шефа му и охраната на труда и са го разпитали какво точно се е случило, написали са го, прочели са го на глас и той се е подписал

200 евро без ддс ти струва консултирането
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Публикувай отговор