Значи,
Значи,
Ще идвам в София тази неделя, така че ако искате да се видим...
Ще бъда там до вторник, но най-вероятно ще имам време само понеделник и неделя вечер, след работно време. Ако имате желание и възможност да се видим, кажете.
Ще бъда там до вторник, но най-вероятно ще имам време само понеделник и неделя вечер, след работно време. Ако имате желание и възможност да се видим, кажете.
Re: Значи,
Ще ми е интересно да се запознаем!vyara написа:Ще идвам в София тази неделя, така че ако искате да се видим...
Нямам идея как ще ми е времето - каквото сабя покаже...
Глей ги, начи, кво се умълчаха като партизанин на разпитvyara написа:Ще идвам в София тази неделя, така че ако искате да се видим...
Аз съм за, обаче по-добре в понеделник, ако ти е удобно.
Ще купя нов леген ~ 40 литра! ЩГУ напълнимО със салата!4avdar4e написа:Глей ги, начи, кво се умълчаха като партизанин на разпитvyara написа:Ще идвам в София тази неделя, така че ако искате да се видим...
(мОж да не е руска!)
- Dark Angel
казвамvyara написа:Ще идвам в София тази неделя, така че ако искате да се видим...
и двата дни са удобни
ПП/ сега ще пратя бележка с телфони
4avdar4e написа:Глей ги, начи, кво се умълчаха като партизанин на разпитvyara написа:Ще идвам в София тази неделя, така че ако искате да се видим...
И на мен ми е удобно в понеделник.
Ще ти пратя и на теб координатите си.
- Dark Angel
Re: Да отидем тогава я в
Тукань на Раковски е гадостRemmivs написа:Ники, я в Тукань!
В Ники! В Ники!
Таман са сложили 2 папагала и бележка да не пускаме децата да тъпчат тревните площи (които вече никакви ги няма)
Таман са сложили 2 папагала и бележка да не пускаме децата да тъпчат тревните площи (които вече никакви ги няма)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
тукvyara написа:Къде се намира това?maggot написа:В Ники! В Ники!
Последно на китаец или николаец?Звеневия написа:Контра-контра!maggot написа:В Ники! В Ники!
На Асен и Гладстон (вход откъм Асен) на дясно кьоше откъм Витоша в една нова кооперация има нов Кинайски ресторан... Собственост на българо-китайската дружба - мама кинай, тате - булгар, деца и място за вилнеж!
Много уютно и вкусно!
Проба?
Колко хубаво да има нет, да разбирам какви нови ресторанти има в махалата.
Между другото и новия Дивак на Белчев не е зле... Не се ли бяхте сбирали там с Кент-а?
Аз съм съгласна.Звеневия написа:Контра-контра!maggot написа:В Ники! В Ники!
На Асен и Гладстон (вход откъм Асен) на дясно кьоше откъм Витоша в една нова кооперация има нов Кинайски ресторан... Собственост на българо-китайската дружба - мама кинай, тате - булгар, деца и място за вилнеж!
Много уютно и вкусно!
Проба?
Говорим вече твърдо за понеделник, нали?
Между другото и новия Дивак на Белчев не е зле... Не се ли бяхте сбирали там с Кент-а?[/quote]
Там...там. Заведе ни Комисията по посрещането
Не е зле / шкембака е направо огнен.... от Везувий
/, при късмет мо да видиш и Боян Радев как хруска салати
П.П. ...има маси за НЕПУШАЧИ

П.П. Елби, следващия път /като се запролети/ да си на линия ей
Там...там. Заведе ни Комисията по посрещането
П.П. ...има маси за НЕПУШАЧИ
П.П. Елби, следващия път /като се запролети/ да си на линия ей
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
А, тва само го зяпах като минавам покрай него и все се каня да вляза... Що пък не?Звеневия написа: Контра-контра!
Много уютно и вкусно!
Проба?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Гост
МЪЖжжж написа:
Ма кво е това "място"?!
8.00-22.30!
Баси...ще изпусна Сънчо!
Шъъъъ, аллооо! ШТИ премъкнем един телевизор!
1) Чета Чавета 3+1(~~~)
2) Маготич + Питка + ИНУ Саше?
3) Гаспидони преобразуватели на енергийни потоци...?
4) Вяра ( САМА? В Командировка????)
5) МЪЖЖЖ ( +телевизор)
6) ЕЛБИ???
7) Почти безопасна ( или не съвсем?)
8) Дарки с нейните сладури? (+4+)
9) Рем + Принцеси+Милейдита+Валкирии++++?
10) Изпускам някого...
Гриина нещо пасува!
До довечера да е ясно!
Само да вметна, че е първото място, където има китайски специалитети!
Ще приложа снимки от мойте книжки...
Последно промяна от Звенения на 12.01.07, 14:46, променено общо 1 път.
- Piqndurnik
-
почти безобидна
Бе по принцип понеделника ми е добре,Звеневия написа:
До довечера да е ясно!
само не знам дали няма да се случи нещо и да не мога да додам...
Е и затова искам да си сменя работата - щот се незнам какво ще праня в следващите 2-3 часа, пфу!
Без да броиш резервация може ли?
В смисъл - намеренията ми са да дода,
ама ако тресне гръм в бачкането - да не увисне тая пуста резервация...
Нали!vyara написа:Тоз нещо ни мъ кефи.Звеневия написа:ДА ти доведем един такъв?vyara написа:Псолутно!Звеневия написа: 4) Вяра ( САМА? В Командировка????)
Значи решено!
4) ( САМА? В Командировка????) ( +телевизор)
5) МЪЖЖЖ + Вяра
Оставяме телевизора при тази, която ще е сама в командировка, а ние идваме с Верчето.
Не, ще оставим Верчето с телевизора, пък ще дойде една друга, ще видишМЪЖжжж написа:Нали!vyara написа:Тоз нещо ни мъ кефи.Звеневия написа:ДА ти доведем един такъв?vyara написа:Псолутно!Звеневия написа: 4) Вяра ( САМА? В Командировка????)
Не може па всички на мен да приличат...
Значи решено!
4) ( САМА? В Командировка????) ( +телевизор)
5) МЪЖЖЖ + Вяра
Оставяме телевизора при тази, която ще е сама в командировка, а ние идваме с Верчето.
-
Дарк
-
Дарк
ПП/ съпруга току що го интервюирах и каза, че ще мине ако свърши преди 8Дарк написа:ако събирането е след свършека на работния ден ще дойда самаЗвеневия написа: ...
...
8) Дарки с нейните сладури? (+4+)
....
на 5 минути пеша ни е офиса
въпреки че, продължителността на работния ден напоследък е пре-еластична
тъй
бройте ме за 2