Буквалистка съм, Милорд. Метафората я гледам като теле у железница и отварям тълковния речник да видя тва пък чудо кфо е.Remmivs написа: Това с ритането по гъзот е метафора, нали? А на нас ни викаш рано е още! Сексманиачка!
Искам гоооо!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Добре, но
Нали? Особено с този голям.......моркоФ, дето го е нарамила:lol::lol:Remmivs написа:това не променя същността Ви, Лейди Маггот!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
На iBolit вече цвилех с гласGaspode написа:Още по темата :)
Вашшшшта кожа! ФанАхте ме!frisky lioness написа: Нали? Особено с този голям.......моркоФ, дето го е нарамила:lol::lol::winkw:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
......за морковаmaggot написа: ФанАхте ме!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
А! Него не си го давам! НА ПЪК!frisky lioness написа:......за морковаmaggot написа: ФанАхте ме!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кво даваш тогава?maggot написа:А! Него не си го давам! НА ПЪК!frisky lioness написа:......за морковаmaggot написа: ФанАхте ме!

Ми...ъъъъъ...frisky lioness написа: Кво даваш тогава?
Не! И то не става, че шси купувам обувки за него...
Е добре, де, защо трябва нещо да давам?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Миииии, за кво да тъ фаним тогава:blink: Виж, шалчето беше достатъчно добро като преложение, но не е ясно, дали няма да се окаже отново модно в едни момент...Лятно ли е?maggot написа:Ми...ъъъъъ...frisky lioness написа: Кво даваш тогава?... имам едно оранжево шалче?
Не! И то не става, че шси купувам обувки за него...
Е добре, де, защо трябва нещо да давам?
Обичам оранжЪво

много мразя такива 'умни' машиниmaggot написа:Бе вие се хилите, ама хич няма да се учудя скоро Епъл да измислят как да го направят така че и да се усети!Remmivs написа:Може да има скрита чистачка. А може и да ти тегли една. И да ти покаже на видео как точно ще го направи.caliostro написа:тоя няма копчета
интересно ако го наплюва човек екрана дали ще реагирва някакси
аз съм решил какво да правя, а то пита
-а не ели по добре това?
-сигурни ли сте?
-ааааа, не може.има грешка.
айде гуд морнинг бе,както поздравяваше един наш известен футболист
Ми няма за кво... сори - само носа ми фърчи напред, ама тече в моментаfrisky lioness написа: Миииии, за кво да тъ фаним тогава:blink: Виж, шалчето беше достатъчно добро като преложение, но не е ясно, дали няма да се окаже отново модно в едни момент...Лятно ли е?
Обичам оранжЪво
Шалчето е зимно, че буйките дет шси имам са малко по-като за зимъска, кубинки, де. Ама виж, ако шапка ми кажеш отде да взема - ярко оранжева, ще съм ти задължена с едно черпене!
А оранживуто си е класика!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще се огледам за шапораmaggot написа: Ама виж, ако шапка ми кажеш отде да взема - ярко оранжева, ще съм ти задължена с едно черпене!
А оранживуто си е класика!
Ква я искаш?