Подмазвачи! Човека има нужда от истинска честна бизнесменска подкрепа! Някой честен човек, някоя работа да му свърши... бизнесменска...pocti_bezobidna написа:и позлатен.Remmivs написа:съгласен
но да е над 2.5 метра
с лавров венец на главата.
Стихосбирка
- Green Light
- Green Light
- Green Light
Аз си мислех, че ще е облечена статуята, нали.bead_ написа:ама той нали имаше два? само единият ли ще му е позлатен?pocti_bezobidna написа: 2.5м. как се позлатяват, а?
Ама това променя нещата - можем да подходим в класичекски, гръцки стил.
ПП. Ми може единият с платинено покритие да го направим.
Диаманти на раменете, вместо пагони.
Не знам за очи какво да сложим - Сваровски е твърде обикновено.
Тука се отклоняваме към Уайлд, да не е посмял някой да каже, че Генерала няма култура.
струва ми се подходяща някак си тази песен на Рамщайн за темата
текстът кърти просто, както и трябва
а и като вземем под внимание, че rammstein е алюзия към древното тевтонско стенобитно оръжие
дори няма нужда местата с RAMMSTEIN да ги сменяме с ББ
Rammlied
а и като вземем под внимание, че rammstein е алюзия към древното тевтонско стенобитно оръжие
Rammlied
дори може да издадем книга в съавторство и да даваме интервютаRemmivs написа:Що бе? Ще ти напишем по един-два сонета, кво! Дип не сме поети?Green Light написа:Смейте се! Но Той всичко вижда. Как страдам аз в негово име.
Има да ме гледате по телевизията и да викате цъ, цъ, цъ,. Пък аз! Му се смях!
пъ и езици поназнайваме
само за интервютата си чудя - дали шъ ни побере някое студио хаха
Мда, който е по-дълъг от другия. Да ги видим как ще се разберат.bead_ написа:ама той нали имаше два? само единият ли ще му е позлатен?pocti_bezobidna написа: 2.5м. как се позлатяват, а?
П.П. Бе вие тук май му се подигравате, на негов гръб се шегувате нещо... потресена съм!
Последно промяна от Мнемозина на 03.12.09, 21:10, променено общо 1 път.
Panta rhei...
не зная...Green Light написа:да пусна тема?
благотворителност 4?
и да пуснеш пак няма да мога да се включа
бях писала за една моя роднина, на която помагах... после си намери работа, макар и не особено подходяща по разните му програми на МТСП
междувременно, обаче, успя да получи решение на ТЕЛК с по-добър процент и вече има пенсия, което си е сигурен доход...
и това тъкмо навреме, че моите неща закъсват и скоро шъ земе да ме включите мен като обект на благотворителност
пепел ми на езика
идва Коледа
шъ се излюпи нова надежда
и куп работа
вчера дарих нещо на църквата тук и бях ногу радостна
бе, шъ дойдат пак добре времена
Дянков обеща
малей!Remmivs написа:струва ми се подходяща някак си тази песен на Рамщайн за темата
Rammlied
страшен клип
ми тя цялата тема една такава иронична излезеМнемозина написа:П.П. Бе вие тук май му се подигравате, на негов гръб се шегувате нещо... потресена съм!
представяш ли си ти кви хора има!
зевзеци едни такива
не отбират от поезия
нямат ни ина книга издадена, а в чуждото творчество се вторачили!
цялата тема се развива ужасну на зле
ку беше нещо възвишено (по критериите на пишещите) едвам шъ се обади някой и друг шъ изръкопляска и току настане тишина
а тая тема е жизнена като чалгата
Холии, Холи, къде сме попаднали! Нямам думи направо, само за Дянков така се разгърна също разговорът обилно, да се свети името му!holi_day написа:ми тя цялата тема една такава иронична излезеМнемозина написа:П.П. Бе вие тук май му се подигравате, на негов гръб се шегувате нещо... потресена съм!
зевзеци едни такива
не отбират от поезия
ку беше нещо възвишено (по критериите на пишещите) едвам шъ се обади някой и друг шъ изръкопляска и току настане тишина
Panta rhei...
Стига, бе- в чалгата нема толкоз яки текстове.holi_day написа:ми тя цялата тема една такава иронична излезеМнемозина написа:П.П. Бе вие тук май му се подигравате, на негов гръб се шегувате нещо... потресена съм!
зевзеци едни такива
не отбират от поезия
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
ХАХАХАХА!holi_day написа:ми тя цялата тема една такава иронична излезеМнемозина написа:П.П. Бе вие тук май му се подигравате, на негов гръб се шегувате нещо... потресена съм!
зевзеци едни такива
не отбират от поезия
приоритети
нали съм заета, та само тая тема чета
и пари ще отделя за статуя, обаче
нека да е само по куртка.
ще изпъкват пагоните.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Споко бе, все ще осигурим някой хангар в Киноцентъра.holi_day написа:дори може да издадем книга в съавторство и да даваме интервютаRemmivs написа:Що бе? Ще ти напишем по един-два сонета, кво! Дип не сме поети?Green Light написа:Смейте се! Но Той всичко вижда. Как страдам аз в негово име.
Има да ме гледате по телевизията и да викате цъ, цъ, цъ,. Пък аз! Му се смях!
пъ и езици поназнайваме![]()
само за интервютата си чудя - дали шъ ни побере някое студио хаха
От павилионите на Ню Имидж - кеф ти Ню Йорк за фон, кеф ти древен Рим.
Само трябва да се сместим между Железен юмрук 8 и Кървави нощи 12
така е! пия за това!bead_ написа:имаме различно разбиране за "произведение на изкуството". и слава богу.
Наздраве!
PS
ето още една песен по темата
За Марчето
Стихосбирка бих написал,
Посветил ти бих сонет