Панаир на книгата
Панаир на книгата
От днес до неделя е!!Няма парно в НДК - твърдяна спукана тръба... Няма и осветление. Тъжно беше днес, навяваше на соц-а - студено, следобед тъмно, щандовете по-малки от последния път.... Но да се надяваме, че е само за днес било така. И....има отстъпка 20 процента:-)
НДК, както и управлението му са едни абсолютно феодални остатъци от соц. времето.
Ако управлението на този комплекс се предостави на мениджърска фирма или поне 1 читав управник ...нещата ще да са в съвсем друг порядък. Погледни в "Сиела" кой владее подлеза, билетният център, паркинзите..
Само кат видиш БДЖ у половината неща..и ще ти се обърнат представите. И ще искаш "Панаира на книгата" да е в на някое съвсем друго място.
Както и самото НДК, или ние...не баш у тая държава.
Ако управлението на този комплекс се предостави на мениджърска фирма или поне 1 читав управник ...нещата ще да са в съвсем друг порядък. Погледни в "Сиела" кой владее подлеза, билетният център, паркинзите..
Само кат видиш БДЖ у половината неща..и ще ти се обърнат представите. И ще искаш "Панаира на книгата" да е в на някое съвсем друго място.
Re: Панаир на книгата
отстъпката на книжната борса винаги си е 20% цяла годинаЕвридика написа:От днес до неделя е!!Няма парно в НДК - твърдяна спукана тръба... Няма и осветление. Тъжно беше днес, навяваше на соц-а - студено, следобед тъмно, щандовете по-малки от последния път.... Но да се надяваме, че е само за днес било така. И....има отстъпка 20 процента:-)
лошото е че на русняците книгите яко поскъпнаха
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
отстъпката на книжната борса винаги си е 20% цяла година
[/quote]
Моля, моля. КнижниТе борсИ.
И не всички издателства дават отстъпка за единични бройки.
Днес видях, че има големи удари, 30 и повече процента. Но това дали е за радване....
Иначе имаше отопление, осветление, и за екстра Първанов се завъртя по щандовете, без медии, само с бодигардовете....
Моля, моля. КнижниТе борсИ.
Днес видях, че има големи удари, 30 и повече процента. Но това дали е за радване....
Иначе имаше отопление, осветление, и за екстра Първанов се завъртя по щандовете, без медии, само с бодигардовете....
Моля, моля. КнижниТе борсИ.Евридика написа:отстъпката на книжната борса винаги си е 20% цяла година
Иначе имаше отопление, осветление, и за екстра Първанов се завъртя по щандовете, без медии, само с бодигардовете....[/quote]
Ох, хич и не ща да стъпвам. Криза - нема кинти за книжки, само да гледам жално
Ти в издателство ли работиш? Кое? (стига да не са нагли въпроси това...)
няма да гледаш жално. ще гледаш весело.pocti_bezobidna написа:
Ох, хич и не ща да стъпвам. Криза - нема кинти за книжки, само да гледам жално
just perfect
Quid написа:обичам книгите.
не бачкам в и за издателство.
купувам си от борсата книги няколко пъти в годината.
кога ще пуснеш достъп до твойта библиотека?
Последно промяна от Semiramis на 04.12.09, 11:11, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Бе, от 8-9 години все нещо му има на Малкия Букфест в НДКто...
Хем е представително, хем е кратко като събитие, хем все недоуредено. Една година няма достатъчно парно, друга - тече вода от тавана... Трета - някакви саморазпадащи се павилиончета сложили - имаше и ранена служителко на някво издателство, като рухнало върху нея павилиончето, натъпкано с книги...
Следобед ще мина да видя как е тази година.
Таман ще проверя купува ли се речника ми.
Хем е представително, хем е кратко като събитие, хем все недоуредено. Една година няма достатъчно парно, друга - тече вода от тавана... Трета - някакви саморазпадащи се павилиончета сложили - имаше и ранена служителко на някво издателство, като рухнало върху нея павилиончето, натъпкано с книги...
Следобед ще мина да видя как е тази година.
Таман ще проверя купува ли се речника ми.
Последно промяна от АВе на 04.12.09, 21:31, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Според мен му нанесе обида с това "евтино"Semiramis написа:Quid написа:обичам книгите.
ей, образ
все ще е по-евтино. пък темите - от ескимоско строителство до ирански миниатюри, знам, знам
На борсите отстъпките зависят от тях, а не от издателя. Освен ако борсата не е "лична" на издателството.Евридика написа:И не всички издателства дават отстъпка за единични бройки.
pocti_bezobidna написа:
Според мен му нанесе обида с това "евтино"
ей сега ще обясни колко по-евтино идва да ти тресне една адска цена за достъп.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Мисля, че ако не беше шефа на НДК-то (какъвто и да е по принцип като морал и т.н.) тая сграда досега да е рухнала.МЪЖжжж написа:НДК, както и управлението му са едни абсолютно феодални остатъци от соц. времето.
мойта малка библиотечка си се пълни всеки денSemiramis написа:Quid написа:обичам книгите.
ей, образ
все ще е по-евтино. пък темите - от ескимоско строителство до ирански миниатюри, знам, знам
всеки ден си е панаир на книгата:-)
- сър Айвънхоу
братчедELBI написа:де да беше ракия...Quid написа:ще рухне ндк а
що бетон се изля там неам думи:-)
днес чета че англичани шибали кокаин у виното
нещо да кажеш по въпроса а:-)
бе гледам шибаха чорбата вчера, за виното - не знамQuid написа:братчедELBI написа:де да беше ракия...Quid написа:ще рухне ндк а
що бетон се изля там неам думи:-)
днес чета че англичани шибали кокаин у виното
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ако говориш за минали времена, не за футбол... Руснаците са го правили този номер с кокаина и виното/водката още през Руско-японската война. После и през Първата световна. И през шибаната ВОСР. И в най-гежките битки през Втората световна. Първите данни изплуваха за битката за Москва преди 10-12 г. Нищо ново.Quid написа:днес чета че англичани шибали кокаин у виното
Не бих се учудил и англичаните, и франсетата да са прибягвали до този "трик" през всичките тези години.
Последно промяна от АВе на 04.12.09, 21:27, променено общо 1 път.