не знам дали е пускано, но нямам думи
Човешката сила
Човешката сила
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Re: Човешката сила
кви думи - само гледаш мускули
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Е-е-егати, тия могат да си връткат свирки от всякакви пози!:shocked::lol::rotfl24:
Не е само сила Семи, иска се И дух, И постоянство, И познания по физика. Иначе всеки докер на гарата или дока би трябвало да го може това.
Първата ми реплика, беше да възкликна, че това трябва да се преподава в училище. Че човекът има невероятни възможности, когато обедини дух и тяло! Че чудесата са ей тук, на ръка разстояние, но се искат и силно желание, и старание! Но не обичам да ми избликват емоционалности така ..
Е, чак пък толкоз. Не е нужно всички да стават камара мускули.Semiramis написа:
...че това трябва да се преподава в училище.
прозвуча като да имам предвид мускулите ли?

/а и по 1-2 не е излишно../
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мен пъ ни мъ впечътли:blum:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ох. 
Уважавам труда дето са го положили тези хора - наистина е впечатляващо.Semiramis написа:прозвуча като да имам предвид мускулите ли?
Но не смятам че този тип атлетизъм трябва да се превръща в норма и да се преподава в училищата.
Масово. На който му харесва - да помпа бицепси. На мен лично ми стои неестетично.
а аз го показах на детето си.pocti_bezobidna написа:Уважавам труда дето са го положили тези хора - наистина е впечатляващо.Semiramis написа:прозвуча като да имам предвид мускулите ли?
Но не смятам че този тип атлетизъм трябва да се превръща в норма и да се преподава в училищата.
Масово. На който му харесва - да помпа бицепси. На мен лично ми стои неестетично.
което не значи, че ще го карам да прави същото, и да стигне до там.
друга ми беше мисълта.
Е хуу де, на мен не ми харесват.Remmivs написа:тези момчета са адски силни без да са напомпани
вижте културистите и ще разберете какво е напомпани
а тези са просто адски силни и гъвкави
представете си каква сила се иска само, за да правят тези неща Б А В Н О
респект
и е напълно прав боев
Културисти пък съвсем, мерси.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Предпочитам да гледам онези, които дърпат камиони и вдигат разни огромни камИци
:winkw:
Шоуто е повече:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ама аз за себе си говоря.Semiramis написа:а аз го показах на детето си.pocti_bezobidna написа:Уважавам труда дето са го положили тези хора - наистина е впечатляващо.Semiramis написа:прозвуча като да имам предвид мускулите ли?
друга ми беше мисълта.
Хич не държа да се съгласяват с мен.
Каквито и аргументи да се вадят - няма да ми хареса...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Моят вдига щангиSemiramis написа:а аз го показах на детето си.pocti_bezobidna написа:Уважавам труда дето са го положили тези хора - наистина е впечатляващо.Semiramis написа:прозвуча като да имам предвид мускулите ли?
друга ми беше мисълта.
и прави лицеви опори
в последно време и на 3 пръста

frisky lioness написа:Предпочитам да гледам онези, които дърпат камиони и вдигат разни огромни камИци:winkw:
в София имало вече... шоу...американско
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Големи са клоуниSemiramis написа:frisky lioness написа:Предпочитам да гледам онези, които дърпат камиони и вдигат разни огромни камИци:winkw:
а кеч?
в София имало вече... шоу...американско
Видях плакати преди седмици из града и таман си викам сега ще ходим с дятето (щот и двамата сме фенове:winkw:) и....
О, изненада
само в София и Варна:mad::evil:

ти си човекът! знаех си!
за такова нещо още доста трябва да си поработя върху волята и нервите...
към момента може да ми провокира само потръпване на мускулите
към момента може да ми провокира само потръпване на мускулите
- Глас в пустиня
Хах, кой се страхува да покаже емоция? Емоцията е живец, темперамент, няма нищо лошо в това да се изразяват емоции. А, относно обединяването на дух и тяло искам да ти покажа няколко снимки >>>ТУК<<< Галерията е хубава, изибщо целият сайт е хубав, преобръщати представите за близкото и не дотам близко минало. Маето мнение е, че хората трябва да имат избир, да бъдат добре информирани и добре организирани под формата на извънкласна дейност. Все пак да не отричаме правото на желаещите да бъдат кифли.Semiramis написа:наистина!
Първата ми реплика, беше да възкликна, че това трябва да се преподава в училище. Че човекът има невероятни възможности, когато обедини дух и тяло! Че чудесата са ей тук, на ръка разстояние, но се искат и силно желание, и старание! Но не обичам да ми избликват емоционалности така ..
Благодаря, Боев!
убеди ме!
извън- да бъде.
и за линка благодаря. разнородни чувства предизвика.
извън- да бъде.
хехеБоЕВ написа:Е-е-егати, тия могат да си връткат свирки от всякакви пози!:shocked::lol::rotfl24:
Не е само сила Семи, иска се И дух, И постоянство, И познания по физика. Иначе всеки докер на гарата или дока би трябвало да го може това.
Докерите са силни, когато имат въже и друг докер под ръка. При тях е ..друга сила, могат неща, за които някой тежкоатлет би се провалил и обратното.
Ако трябва самостоятелно да вдигнат 200 кила от пода, много от тях биха се провалили. Въпрос на атлетизъм и специализация.
Сам по себе си, този клип не показва нещо феноменално. Интересното е, че изпълнителите са доста якички..излишно якички, което по-скоро е недостатък, отколкото предимство при подобен тип изпълнения.

- Глас в пустиня
Разнородни! - защо?Semiramis написа:...
- Глас в пустиня
Възможно е и да си прав, но не знам защо имам чувството, че леко бъркаш хамалите от петте кьошета с докерите на гарата.Йон написа:
хехе
Докерите са силни, когато имат въже и друг докер под ръка. При тях е ..друга сила, могат неща, за които някой тежкоатлет би се провалил и обратното.
Ако трябва самостоятелно да вдигнат 200 кила от пода, много от тях биха се провалили. Въпрос на атлетизъм и специализация.
Сам по себе си, този клип не показва нещо феноменално. Интересното е, че изпълнителите са доста якички..излишно якички, което по-скоро е недостатък, отколкото предимство при подобен тип изпълнения.
По някаква ирония на съдбата ми се е случвало да разтоварвам вагони с цимент и да товаря други вагони с кашони нектар, та горе-долу знам за какво говоря. Пък и съм бил тежкоатлет в елитно спортно училище и имам представа от "човешките възможности", но това което видях в това клип-че не съм го виждал другаде - говоря за оня момент в който акробатите стояха един връз друг подпрени само върху трапецовидните си мускули и никъде другаде, ако това не е уникално...здраве му кажи.
БоЕВ написа:Разнородни! - защо?Semiramis написа:...
малко само.
Така прилича на хитлеровата младеж /персонално ти се извинявам за асоциацията, абсолютно съзнавам 10-те разлики, и достатъчно ме е яд/, и съм се сетила как мразех ведрината в училищата и какво ли не още ... И се сещам аз какво говоря днес. И нещо лично - за дядо ми ми напомни, вече по най-хубавия начин и .. И къде, по дяволите, наистина е отишъл онзи дух? Колко изгубено заради ..все едно защо, факт е.
и такива работи едни...
и се сетих за един жилест индиец, който беше поне на 80 г и торба кокали външно
беше носач на топове плат в един склад
ама такива, че клиентите /и по-здравите/ не се и опитваха да ги вдигат. търкул-търкул и 3 часа от т.А до Б
та, специализиран беше, дядото - мяста на гръб и не му пука..връща се - пак
и пак
Ох, отдъхнах си! Не съм само аз значи дето не изпадам в захлас пред мускулна маса.Йон написа: Сам по себе си, този клип не показва нещо феноменално. Интересното е, че изпълнителите са доста якички..излишно якички, което по-скоро е недостатък, отколкото предимство при подобен тип изпълнения.
Някак си успокояващо звучи, като има поне още един човек на твоето мнение.
- Глас в пустиня
Този дух няма нищо общо с коледният такъв.Semiramis написа: Така прилича на хитлеровата младеж /персонално ти се извинявам за асоциацията, абсолютно съзнавам 10-те разлики, и достатъчно ме е яд/, и съм се сетила как мразех ведрината в училищата и какво ли не още ... И се сещам аз какво говоря днес. И нещо лично - за дядо ми ми напомни, вече по най-хубавия начин и .. И къде, по дяволите, наистина е отишъл онзи дух? Колко изгубено заради ..все едно защо, факт е.
Да , има някаква прилика с "хитлеровата младеж" само дето младежта на райха е с трийсетина години по късно.
Гимнастическите(юнашки) дружества са били място където будните млади хора са получавали това което им е било необходимо - знания, физическа подготовка и закалка.
Една снимка:

Бургас, Юнашкият легион преди заминаване за фронта, сред командирите - Луи Айер
Луй Айер е интересна личност за която ще пусна пост в темата на Кент-а - Биографии.