От дупката е...pocti_bezobidna написа:Между другото, много малко от нас (не форума, а рОдината като цяло) имат идея какво е наистина да си без изход.
ПС. офф топик - изчезнал ми е аватара
Интересно, кога ли...
полека-лека засмуква:roll:
От дупката е...pocti_bezobidna написа:Между другото, много малко от нас (не форума, а рОдината като цяло) имат идея какво е наистина да си без изход.
ПС. офф топик - изчезнал ми е аватара
Интересно, кога ли...

абсолютно веднага се съгласявам с това!pocti_bezobidna написа:Щастието е нещо супер иднивидуално.
Аха. Например, живееш в некое глухо афганско село, нямаш канализация и вода, бротят ти разни НАТОвци напред-назад, отиваш на пазар у градО и вземе, че гръмне бомба... ти само си мислиш, че имаш проблеми, можеш да си щастлив - например, че бомбата е разкъсала съседа, а не теб.Semiramis написа: изхождам от друго - нещастните хора са такива, защото мислят, че не могат да бъдат щастливи.
тъпа работа понякога са форумитеМнемозина написа:Радвам се за теб.
Аз просто помислих, че освен всичко това е било и повод да си поговорим. За пъстротата и многообразието, които ни заобикалят, част от които са и различните мнения тук. И може би да си кажем още неща за чудото живот и за всички чудеса наоколо.
Но може пък и да съм сбъркала.
Remmivs написа:
тъпа работа понякога са форумите
и затова, разбира се, не знам защо ти е прозвучало последното различно
и затова и това също е прекрасно
тъпа работа понякога са форумите
няма интонация, няма мимика, няма паузи и куп други езици на тялото и ъ-ъ каквото там още говори освен буквите
емотиконите са твърде недостатъчни
но ето ти една
за всеки случай
хайде, нека пък са две
Приказките в училище са едно, приказките в детския живот - друго.Semiramis написа:
а какво носят приказките в училище? само наслада от формата? примерно.
добре де, добре... ясно.
/по-нататък пак ще го предложа./