Детето се стряска: "Ама мамо, аз бях сложила захар в това шише."
Сега прането има лек аромат на карамел, а аз с интерес чакам да разбера що ще се случи с ютията по-нанататък.
и ти квооооооооооМнемозина написа:Понеже никак не ми достига прилежащата каничка, хващам първата попаднала ми бутилка с минерална вода, допълвам я и започвам да наливам в ютията.
Сега прането има лек аромат на карамел, а аз с интерес чакам да разбера що ще се случи с ютията по-нанататък.
А бирата какво прави? Или да проверявам сама...Fairy of the Flowers написа:Моят син беше сипал бира в ютията. Предпочитам карамел.
Жива съм още, но не смея да включа пак ютията.Semiramis написа:и ти квооооооооооМнемозина написа:Понеже никак не ми достига прилежащата каничка, хващам първата попаднала ми бутилка с минерална вода, допълвам я и започвам да наливам в ютията.
излезе ли памук де
Предполагам, че след 2-3 следващи наливания на вода в ютията.Мнемозина написа:Към настоящия момент от експеримента - не.
Не знам кога приключва той обаче.
Е аз нали обясних - таз каничка малка за мойта душа е.сър Айвънхоу написа:то затова хората продават към ютиите и мерителни канички...
Няма да барате бирата за глупости, ей!Fairy of the Flowers написа:Моят син беше сипал бира в ютията. Предпочитам карамел.
Това беше в неделя.bead_ написа:каква си ми къщовница тииии!Мнемозина написа:
хъм, мнемо... аз с ютията постъпвам така, както том сойер с оградата. в този ред на мисли... не ми е ясен карамеловия ароматМнемозина написа:
Това беше в неделя.![]()
Мнемозина написа:Е аз нали обясних - таз каничка малка за мойта душа е.сър Айвънхоу написа:то затова хората продават към ютиите и мерителни канички...
П.П. Много ме е яд за памука обаче... БоЕВ, да пробвам с пералнята?
Радвам се, че се радваш, макар че не ми е много ясно на какво точно.bead_ написа:хъм, мнемо... аз с ютията постъпвам така, както том сойер с оградата. в този ред на мисли... не ми е ясен карамеловия ароматМнемозина написа:
Това беше в неделя.![]()
, обаче ти се радвам много!
Колко му е.Semiramis написа:
:lol::lol:
каква изобретателна жена само!!!
само за пържени яйца върху ютия знаех ..
ти цяло меню можеш да спретнеш май...